Kom och jobba med oss!

Kom och jobba med oss! Follow

Instagramkonto för akuten i Gävle i Region Gävleborg. Följ våra sjuksköterskor och undersköterskor i deras vardag.

http://www.regiongavleborg.se/akutjobb

1,642 Followers  8 Follow

Share Share Share

Tillbaka efter ett larm där patienten blev intuberad på akuten. Efter röntgen och avlämning på IVA tar vi våra grejor tillbaka och återställer rummet! På en akutmottagning är ordning och reda super viktigt! 
#komochjobbamedoss #akuten #akutmottagning #larm #världensbästajobb #samarbete #världensbästaakutmottagning
Vissa nätter stänger vi kirurgakuten och tar emot alla patienter på medicinsidan så att vi  i personalen kan hjälpas åt bättre! Så här ser det ut när det är tomt!!😃🏥 #världensbästaakutmottagning #samarbete #världensbästajobb #akuten #gävleakuten
Fredag igen och scenarioövning!!! Idag har vi haft ett kirurgfall med en liten tvist! Efter scenariot har vi en debriefing där vi går igenom lärandemål etc. 💉💊🆘🚨🚑 #världensbästajobb #akutmottagning #gävleakuten #scenario #simulering #världensbästaakutmottagning
Idag går Malin introduktion som larmsköterska! Då får man ha en lite mer erfaren sjuksköterska med sig som stöd, idag Ulrica. Vi har precis tagit emot ett sepsislarm. Då gäller det att administrera antibiotika så fort som möjligt!
#världensbästajobb #sepsis #gävleakuten #akutmottagning #komochjobbamedoss
Varje dag tar vi hand om patienter med misstänkt stroke. För dessa har vi ett snabbspår förutsatt att de uppfyller vissa kriterier! Varje minut räknas! 
#komochjobbamedoss #räddahjärnan #akutmottagning #gävleakuten #världensbästajobb
Här övar Lena, en av våra undersköterskor, på gipsning! Hon  går för tillfället utbildningen till gipstekniker som hålls i Malmö. Sedan kan hon och vår andra gipstekniker utbilda oss andra! På vår akutmottagning är det oftast undersköterskor som gipsar!
#akutmottagning #akutengavle #världensbästajobb #komochjobbamedoss #ortopedi #undersköterska
Jourtid tar vi även hand om gynekologi, öron-näsa-hals och ögonpatienter! Alla specialiteter har egna rum speciellt inredda här på akuten! Arbete på akutmottagningen här innebär verkligen att man träffar alla åldrar  och alla typer av patienter! 
#allavälkomna #akuten #akutengävle #komochjobbamedoss #världensbästajobb #önh #gyn #ögon #världensbästaakutmottagning
En kväll med många larm! Då är det tur att vi har sådan flexibel personal! Det är också en av anledningarna att arbetet på en akutmottagning är så roligt, man vet aldrig vad som väntar!
🏥🚑🆘🚨💉💊
#komochjobbamedoss #världensbästajobb #akuten #akutengavle #akutmottagning
Plötsligt blev fredagskvällen ännu bättre! Världens bästa chefer på världens bästa arbetsplats! 
#komochjobbamedoss #världensbästajobb #akuten #akutengävle #akutmottagningengävle
Våra höftfrakturer får ofta en blockad lagd av narkosläkare här på akuten så fort fraktur konstaterats! Det är ofta en väldigt effektiv metod för smärtlindring! 
#ortopedi #världensbästaakutmottagning #världensbästajobb #komochjobbamedoss #höftflöde
Just nu söker vi ett gäng sjuksköterskor som vill bli våra kollegor! Sök om du känner dig redo för världens roligaste och mest omväxlande jobb!
#världensbästaakutmottagning #världensbästajobb #komochjobbamedoss #gävleakuten
Här kickstartar vi fredagen med scenarioträning!! Idag var det ett 5 månaders traumafall vi övade på!! 🏥🚑🆘💉 #trauma#gävleakuten #a-e#världensbästajobb #världensbästaakutmottagning #scenario