DEA ANNISA

DEA ANNISA Follow

Pisces. & epalza amor de mis amores
snapchat : claudiaans29
email : claudiaans29@gmail.com

https://youtu.be/Zd8NYLpymN4

106,481 Followers  600 Follow

Share Share Share

Another day. With another goal. #throwback #DEAANS
When someone is in your life for a REASON...It is usually to meet a need you have expressed. They have come to assist you through a difficulty, to provide you with guidance and support, to aid you physically, emotionally, or spiritually. They may seem like a Godsend and they are! They are there for the reason you need them to be.

#DEAANS
Cause I can't pull the fake laugh. #DEAANS #CAPTIONHARUSTANYABANGJER
Best selfie in my life, a #PerfectSelfie indeed! Semua aku temuin di 20MP Softlight Camera #VivoV5s. Udah gak usah diragukan lagi kejernihan gambarnya, kalian bisa lihat sendiri di foto ini! Ayo miliki #PerfectSelfie mu dan dapatkan #VivoV5s di gerai @vivo_indonesia terdekat!
Masih gak percaya kalo #PerfectSelfie bisa didapat dari smartphone #VivoV5s. Dengan design yang keren dan elegan, #VivoV5s menawarkan kamera depan dengan resolusi 20MP yang bikin hasil selfie kamu jadi 'wah' banget alias #PerfectSelfie! Ayo, Pre-Order sekarang di www.jd.id dan dapatkan special offernya sampai besok!
had a good time in vivoV5s launching, jadi gimana selfie gue? 
if you want it you can pre-order http://bit.ly/2qGjZ9 dan penawaran hanya sampai 12 Mei 2017.
#PerfectSelfie #VivoV5s
and you go hide under the dark. until the light find you. #DEAANS
kami Bhinneka tunggal ika.kami Bhinneka tunggal ika.kami Indonesia❤️ #DEAANS #malamkonserseribu17
it's a good vibe. #DEAANS
terimakasih untuk kepercayaannya,suatu kebanggaan menjadi HARAPAN I abang none jakarta kepulauan seribu. ini bukan akhir dari perjuangan bersama para abang none 2017. kita akan mendukung para abang none yang mewakilkan ke DKI jakarta. selama hampir 2 bulan suka duka bersama, kita udah jadi keluarga. see you on top my lovely family. dan semua ayo kepulau seribu! #DEAANS #seribumenggebu #abnonjkt17
you can't ignore the feeling that we got after we did it. #malamkonserseribu17 #MakrabSeribu2017 #abnonjkt17 #seribumenggebu #DEAANS
it felt amazing to be a part something big, being a part of something that you believe. i believe that people can do anything. i believe that if we try our best, nature will answer it self. one step closer to the final and i'm so proud of talented people around me cause they deserved anything that we achieved. see you in the final. Assalamualaikum wr.wb #abnonjkt17 #malamkonserseribu17