Mustafa Ali Mohammed IFBB

Mustafa Ali Mohammed IFBB Follow

🏆Overall National Champion '15
💪Personal Trainer
🍽️Nutritionist
💡NLP Coach
⭐NOCCO BCAA
Sponsor: DM or contact: 👇 info@gymgeneration.dk

http://www.GymGeneration.dk/

3,856 Followers  1,546 Follow

Share Share Share

I dag handler det om hvilke muskelfibre triceps består af. 65% af triceps musklen består af type II fibre (hurtige). Mens de resterende 35% består af type I fibre(langsomme). Som vi snakkede om sidst skal type II fibre trænes tungt, eksplosivt med 3-10 reps og en 3-5 min pause. Og når de fylder 65% af tricepsen skal 2 ud af 3 gange af dine triceps træning være tungt for at opnå maksimal muskelmasse. 
Hvor imod type I fibre skal trænes med omkring 12-15 reps med korte pauser 30-90 sek. Eller, hvis du ønsker at forsøge med blodgennemstrømning restriktion træning (blood flow restriction - BFR) er det en fantastisk metode at give dine triceps en massiv pump på. For BFR anbefales en sekvens af 30-15-15-Failure eller 20-10-10-Failure på ~ 30% af din 1RM med 30 sekunder hvile. Målet her er at maksimere metabolisk stress og opbygge mælkesyren.

GymGeneration.dk - Kostvejledning, Personlig Træning & Coaching
Så er foråret på vej, er du klar til at komme i sommerform? 😎🌞 Kig forbi www.GymGeneration.dk og bliv klar til sommer med en 12 ugers transformations forløb. 💪😊
Hvor tungt skal man træne biceps? 💪😊 Sidst handlede det om typer af muskelfibre. I dag skal det handle om hvilke muskelfibre biceps indeholder. 
Biceps brachii og brachialis er hvad sammen mest kendt som biceps. Biceps brachii er sammensat af det korte hoved (indre biceps) og lange hoved (ydre biceps).
Inden for disse muskler, har du to typer af muskelfibre; type I (langsom) og type II (hurtige). Type II fibre udgør ~ 60% af biceps og bør trænes med højere intensitet (vægt) og i en moderat rep interval. (6-12 reps 60-80% 1RM ). Men type I fibre udgør ~ 40% og bør trænes ved lavere intensitet og højere reps. (12-20 reps. 50% 1RM eller superset) 
Derfor bør din biceps træning variere for at maksimere vækst, men 60% af din træning tungt.
Træning med dygtige Gabriella Sa Samara 💪😊👍 Hun blir stærkere og stærkere for hvergang vi træner sammen :)
Hvad er muskelfibre?

Muskelfibre er det der får musklen til at kontrahere (trække sig sammen), mens du løfter vægte. Der er to primære typer af muskelfibre herunder type I og type II; type II kan opdeles i typen IIa og type IIx afhængig af den forskning, du ser på. Men i forbindelse med disse oplysninger, skal vi tale om type I og type II.

Type I muskelfibre er involveret i høj reps (12-40 gentagelser), lav vægt træning. 
Type II muskelfibre er involveret i lav-moderat reps (5-10 gentagelser), tungere træning. 
Med dette er sagt, kan begge vokse! Type II muskelfibre har en større evne til at vokse, derfor vil træning med 6-12 gentagelser over 65% af din 1RM hjælpe med øget muskelmasse. Men forsøm ikke høj rep træning, fordi de også understøtter din vækstpotentiale.

Musklerne består af en blanding af både type I og type II. Dog har nogle muskelgrupper flere af den ene type end den anden. Derfor er det en god idé at vide hvad den muskelgruppe man træner har flest af.
Idag stod den på Krav Maga kampsport træning på Amager. Svedigt 💦👊
Late night Sunday workout with a post workout beef 😘👌
Så er vi igang igen med @alikaziim ! 💪😀
Tid til en ny transformation, følg med 👆😉
Jeg har igennem de sidste par år brugt en masse tid på træning, konkurrencer, uddannelser og hjulpet andre med at komme i form. I dag kan jeg fortælle at jeg har taget det næste skridt om at være 100% selvstændig og fokusere på det jeg elsker at arbejde med allermest. Derfor har jeg valgt at samarbejde med Fit&Sund World Trade Center Ballerup, hvor jeg kommer til at have base og kontor. Det vil dog stadig være muligt at træne andre steder. :)
Støt med et like eller deling af facebook siden Facebook.com/GymGeneration.dk. <3
Vi ka idag løfte sløret for den helt nye NOCCO smag! :) 🎉 
Citron / Lime. Glæd dig til at smage den! Jeg er helt vild med den. 😍
Vi ka idag løfte sløret for den helt nye NOCCO smag! :) 🎉 
Citron / Lime.Jeg er helt vild med den. 😍
Kom forbi Fitness world Forum Onsdag 25/1 mellem 16-17 og hils på os, vi gir en gratis NOCCO hvis du ka dødløfte eller squatte din vægt 1 gang. 🏋️💪😉