ZULAIKHA🌷

ZULAIKHA🌷 Follow

SEORANG YANG CERIA
Nk shopping? Follow ig @theredgarnet
Nk cantik? Follow ig @byiqaarazip
zulaikha.bizig@gmail.com

http://iqarazip.blogspot.com/

1,558 Followers  809 Follow

Share Share Share

Jeles tengok mama jogg tp muka still steady yg aku ni termengah-ll tetap tak nak kalah mesti nk mama jgak kt belakang tp apakan daya mama jgak yg tinggalkan aku hukhukhuk

Tengok lah double chin aku tu hahaha 😂😂 Tengok org naik basikal tunjuk power kt trek ni mcm syok je, mana nk cari basikal ni 🚴🚵🚲 ok tu jelah cerita sy harini haha
Takda tua mana dlm 40an mcm tu tp still aktif, malu lah kita org muda ni.. eh jap jap KITA? malu lah kat sy yg muda ni 😝

bila dh jogg ni dh tk peduli dah tudung senget benget haha lantak lah nk jogg bukan nya nk buat fashion show hahaha 😂😂
Mama tanya macam mana nak besar kan gmba kat insta 😝
Status : Available
Measurement : 2m x 0.72m
Jahitan finishing : baby seam
Material : heavy chiffon .
.
ATIYAH SHAWL 💞
1pcs : RM28
5pcs : RM100

Warna boleh mix ya
+rm8 postage semenanjung
+rm12 postage sabah sarawak
.
Utk order whatsapp kami 0129490031
.
P/s : warna mungkin brbeza dgn yg asal brgantung pada resolusi cahaya handphone dan gadget anda 
Happy shopping ladies 😀
----
#shawl #plain #highquality #atiyahshawl #NGels #fasion #hijabchiffon #hijab #hijabmuslimah #muslimah #shawlchiffon #tudung #shawlpanjang #babyseam #heavychiffon #chiffon #shawlcantik #hijablover
CHIFFON PLEATED PANTS

Price : RM52 exc pos
Material : Chiffon 
Colour : navy blue, brown, dusty pink, black and grey
-
Stretchable waist
Free size (Fits S to XL)
Measurement:
Waist 24" expand to 38"
Hips 44"
Length 33.7"

HOW TO ORDER
📲 0129490031

#chiffonpleatedpant #pleatedpant #sayajual #pleatedskirt
SWEATER CARDIGAN
Price : RM55 exclude postage
Size : free size
Pre order

How to order
📲 0129490031

#sweatercardigan #trendytop #sayajualbaju #alaalakorea #koreantop
pos tepi jelah nmpak kurus skit

yang belakang tu tak cukup tidur agaknya semalam
sedaya upaya sorok lemak-lemak

warna hitam main peranan 😋
ini bukan anak buah tau, yg ni sepupu saya,
qaiser jgn panggil kak long aunty tau 😂
Warna pun menarik, sesuai sgt untuk dinner atau bertunang

PRE ORDER NADIERA DRESS 🎀
ETA : awal may 2017
.
Rm200 sahaja full set
Deposit : rm100 utk booking
✔️free khimar (shawl labuh)
✔️free postage semenanjung sabah dan sarawak
. ✔️nursing/bf friendly
✔️wudhu' friendly
✔️princess cutting
✔️full lining & tak jarang
✔️sesuai juga utk pregnant mommy 🤰🏻
✔️available size s m l dan xl
.

Sesuai untuk :
✔️akad nikah
✔️bertunang
✔️convo
✔️akikah anak
✔️pre/post wedding
✔️maternity shoot
✔️kenduri
✔️dinner
✔️majlis bertema/rasmi
.
.
Lebih info ttg nadiera whatsapp ika 📲 0129490031

#nadieradress #khimarshawl
Cantik kan dress nadiera ni, nak order boleh dm ika ye

PRE ORDER NADIERA DRESS 🎀
ETA : awal may 2017
.
Rm200 sahaja full set
Deposit : rm100 utk booking
✔️free khimar (shawl labuh)
✔️free postage semenanjung sabah dan sarawak
. ✔️nursing/bf friendly
✔️wudhu' friendly
✔️princess cutting
✔️full lining & tak jarang
✔️sesuai juga utk pregnant mommy 🤰🏻
✔️available size s m l dan xl
.

Sesuai untuk :
✔️akad nikah
✔️bertunang
✔️convo
✔️akikah anak
✔️pre/post wedding
✔️maternity shoot
✔️kenduri
✔️dinner
✔️majlis bertema/rasmi
.
.
Lebih info ttg nadiera whatsapp ika 📲 0129490031

#nadieradress #khimarshawl #bajujubah
Hahaha 😂
.
.
.

cr : zyraroxx inc.