'94

'94 Follow

http://iqarazip.blogspot.com/

1,235 Followers  737 Follow

Share Share Share

boleh tak nak pasang mcm ni dalam bilik
Rindu betul dgn si kecik ni 😘
Hi semua, ok ni lah #seqymattelipcream yg iqa ckp kan tu dlm satu box ada 2 lipcream okay

Jom beli ! warna dia cantik tau, warna terkini gitu 😊
.
mata pandang mana tu kak 😂
Pergi bercuti badan steady je, balik dr cuti tu tah bpe kilo naik mana tak nya bantai mkn

Kambing bakar
Ayam bakar
Ikan bakar
nasi goreng sotong
sambal petai
sambal sotong masak petai
Sup ayam
Sambal belacan
Maggie goreng
Roti canai

Air masak langsung tk minum hahaha seronoknya hari-ll mcm ni boleh tak?

Adoiiii nnt mem besar bebel tak kose nk dgr. Korang dh ganti puasa belum? Jom puasa esok nak 😊
Wahai sahabat, jadi lah sahabat di mana pun kau pergi sentiasa ada ruang di hati. Jangan jadi seperti talam, depan baik belakang kau tikam. Sedih ada sahabat mcm ni, makan sama-ll, keluar sama-ll, gelak sama-ll, carut sama-ll nangis sama-ll tapi end up dia menjadi 'gunting' dalam setiap cerita. Kenapa mesti nak ada rasa dengki? dah bertahun kita kawan aku sikit pun tak pernah rasa iri berkawan dgn kau. Sedih lah ada sahabat mcm ni. Jadi mcm ni pun aku still diam sbb kau sahabat bkn lawan. Aku kecewa & tak sangka. Kepada sahabat, cuba ingt balik mcm mana kita kenal bahagia je kan, boleh tk kita jadi mcm dulu
Dinner satay lah kita
bye pangkor
Anyone? yg berminat tersuka dgn lipcream yg ika pakai tu boleh DM ika or ws 0129490031 😊
Gigih sgt time ni nk panjat batu, dgn tak berselipar nya semata-mata nak ambil gmbar, kaki pedih pun langgar je tk peduli asalkan ada gambar

Termenung. teringat org jauh
terima kasih lah 'dimple' , sbb awk lah sy nmpak comel

#perasanjap #bukanselalu
kasi can lah hakak nak spam gmba lama dh berhabok 😅
4 kumpulan yg bertanding td, cuba zoom mana tahu ada jodoh awak di situ haha