IQAARAZIP

IQAARAZIP Follow

❤❤❤❤❤❤❤❤❤
💻 @byiqarazip (seqybeauty product here)
📩 zulaikha.bizig@gmail.com

http://www.wasap.com/60129490031

1,715 Followers  879 Follow

Share Share Share

Jangan lupa pakai skincare sebelum tidur

Trial set : RM130 (1-2 month)
Loose Item Complete : RM260

#seqybeautyproduct
#myfavskincare
#skincareseqybeauty
Sarimah & Saloma ❤
.
1pcs RM39
Beli 2 kita bagi diskau 10%

#gincuseqy💄 #seqybeautyproduct
Sekarang ni iqa tengah pakai GINCU SARIMAH @seqybeauty

Nak SARIMAH? boleh whatsapp
.
"SAYA NAK KAK MAH" ke #0129490031

#gincubyseqy
#gincubyseqybeauty
Gincu by SEQY

1 pcs RM39 
2 pcs RM70
(SARIMAH + SALOMA) 
Jimat RM8

SARIMAH : soft pink 
SALOMA : coklat bata

#gincubyseqy
#gincubyseqybeauty
Oma oma oma saloma, iqa pakai gincu SALOMA @seqybeauty ❤
Bila nak ada larian lagi ni, macam best je lari lari ni 🙄
.
pandai abg camera man ni ambik gamba saya nampak kurus di situ
.
#runningdivamalaysia
Bagus juga suruh aku ambik gamba ni, aku lari 5.5km ni pun sebab nak kejar stokis-ll yg dah pecut ke depan

Lari punya lari tak jumpa-ll rupanya dorang dah sampai dulu laju betul 😂😂
.
#runningdivamalaysia
Nampak saya tak? Episod berlari ni belum habis lagi nampaknya 😂
.
#runningdivamalaysia
Assalamualaikum, hi bulan 😊
Ada sesiapa lagi tak yang nak order RINGLIGHT ni, HARI SABTU (3/2) kita nak submit order dah

Skrg ni tgah buat promo tau harga RM185 je uols, kalau tak harga jadi RM250++
.
If berminat cepat-ll submit order okay, WHATSAPP #0129490031
SIAPA NAK DM IQA UTK PRICE ❤
SIAPA NAK DM IQA UTK PRICE ❤