PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,078 Followers  1,795 Follow

Share Share Share

PB adalah satu-satunya korset ber FIR , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas  cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik. .
Jangan tanyalah nanti kenapa orang asyik panggil kakak atau adik je. Sebab dengan muka pun nampak muda. Muka jadi lebih berseri-seri merah je. Siapa pakai PB, tak nampak macam usia yang sebenar 😊
.
#lynrusli #premiumbeautifulexpert
Alkisah sisuami pekerja buruh binaan warga indonesia yang beli PB sebagai salah  satu ikhtiar untuk isterinya..
.
Terharu betul.. suami bekerja di Shah Alam, kumpul duit untuk beli PB buat isterinya yang berada di Sumatera. Beliau & isteri dah lama survey Back Support yg sesuai utk isterinya & terbaca yg PB sesuai untuk penjagaan tulang belakang.
.
#lynrusli 
#premiumbeautifulexpert
Wajib ada untuk setiap wanita!!...
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpert 
#bengkungmoden
Hari ni nak berkongsi sedikit cerita..
.
Now Lyn tengah sarat pregnant 8 bulan tapi sangat berbeza mengandung kali ni. Badan & muka tak kembang sampai rakan-rakan pejabat tanya ' u pregnant ke tidak?' 😆😆
.
Inilah penangan bila konsisten pakai PB sebelum ni. Lyn mula kenal & pakai PB bila anak2 dah besar. Suka tau dengan PB. Selain kembalikan bentuk badan asal, PB banyak bantu Lyn support my back dengan baik. 
Dari kerja ofis & uruskan anak2 di rumah. Di ofis kerja memang banyak duduk pun buat badan kembang bawah & lenguh2 pinggang. Sejak pakai PB masalah tersebut dah tiada. Tu Lyn selit testimoni PB Lyn sebelum ini.

#lynrusli #33weekspregnant #premiumbeautiful
#projek50k
Selamat pagi sabtu... Nak story kisah kemarin ni 🙊..
.
Kemarin ada ibu yang dah habis berpantang minta ukurkan badan.. sebab? Tension ..perut masih macam orang #mengandung lagi walau dah habis pantang 😂.. .
Hari ni ada sesiapa nak Lyn ukurkan? Mari ler... 01132006718.. kita bagi cuba dulu the real PB 😉.. #lynrusli #premiumbeautifulexpert
2nd breast?? Pernah dengar & tahu tak! .
Ada tau.. cer rasa kat belakang badan tu 😊.. ada? Berlekuk2 kan?
.
Nak kemaskan & hilangkan lekuk2 tu macam latest testimoni ni tak?. Bra biasa2 tak boleh bantu tau 😉. .
Guna cara ni okay... PAKAI PB
.
Lepas buka PB pun dah tak ada lekuk2, lemak2 ketul tu tersembul keluar. 
Nak ode terus WA 01132006718 tau 😉
.
#lynrusli
#premiumbeautifulexpert
Morning peepsss...
.
☕MIN KAFFE☕
Ramuan kopi rabusta dan garam buluh berkualiti tinggi.
.
✔Energy Booster
✔Kenyang sepanjang hari
✔Merawat DARAH TINGGI
✔Merawat MIGRAIN
✔Merawat SENGGUGUT
✔Melawaskan SEMBELIT
✔Merawat Imsomnia
✔Merawat HB LOW - IBU HAMIL
✔Merawat KENCING MANIS
✔Merawat ASMA
✔Merawat gastrik

Berminat nak cuba? Meh WhatsApp Lyn 01132006718
Salam Merdeka!!
.
Ni lah antara kelebihan korset a.k.a bengkung moden untuk ibu2 berpantang..
.
1) Sangat praktikal. Mudah nak urus diri sendiri
.
2) Badan rasa selesa & warm sentiasa. Sangat bagus untuk pemulihan dalaman dan luaran ibu-ibu.
.
3) Menetapkan kedudukan rahim.
.
4) Membantu memperbanyakkan & melancarkan susu badan.
.
5) Berat badan lebih mudah turun.
.
6) Mudah mendapatkan bentuk badan yang lebih kemas & ideal.
.
7) Mengempiskan perut.
.
8) Badan lebih cergas
.
9) Membuang angin dalam badan.
.
10) Melancarkan pelawasan
.
11) Menyokong payudara, tulang belakang & pinggang.
.
12) Mengembalikan keanjalan aset ibu-ibu.
.
Dan banyak lagi manfaat yang ibu-ibu akan dapat dengan Premium Beautiful.
.
Tambah pula bukan hanya semasa berpantang sahaja boleh pakai PB ni..lepas habis pantang pun boleh pakai setiap hari. Confirm makin gorgeous dan awet muda nanti 💃 .
WA Lyn 01132006718
#lynrusli
#premiumbeautifulexpert
Selamat pagi beautiful 😊
.
Jangan lupa #premiumbeautiful 😉
.
#lynrusli
#premiumbeautifulexpert
Cyst dan Fibroid -------------
Latest testimoni client yang ada fibroid.. .
Beliau decide nak pakai PB lepas google keberkesanan PB yang dapat membantu kecutkan cyst & fibroid.
.
Alhamdulillah 2 bulan beliau konsisten pakai PB ..Doktor mengesahkan fibroid sembuh sepenuhnya. Client lebih sihat & BONUS bentuk badan jadi lebih kemas
.
WA Lyn 01132006718
#lynrusli
#premiumbeautifulexpert
Salam Jumaat & gud morning...
Minum #minkaffe hangat2 sedap ooo... jom minum 😊

#kopigarambuluh
SESAT
-------
Sebelum ni akak slalu sesat tercari2 dimana pinggang akak yg ramping tu 😂😂😂 tak jumpa tau tak!! Gerunnn...
.
Tapi semenjak kenal PB jumpa pun pinggang tu.. dah tak sesat tau ... hihihi syukur sangat rasa 😊..
.
Ada yang sesat juga? Nak akak bantu? Mari WA 01132006718
#lynrusli
#premiumbeautifulexpert