PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,102 Followers  1,819 Follow

Share Share Share

Dapatkan #premiumbeautiful hanya dari yang Expert k 😉
.
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulmalaysia #bengkungczer #bengkungibu #BengkungModen #bengkungmurah #berpantang #bersalin #setpremiumbeautiful #nakkurus #korsetberpantang #bengkungberpantang
Morning... The best healty coffee #minkaffe 😊

#lynrusli #minkaffe #kopigarambuluh #kopikesihatan #minkaffeborong #minkaffemurah #migrain #gastrik #diet #kopidiet
Morning simanis cantik melentik! 😉
.
Fuhhh tinggal 2hari lagi untuk promo PB... ramai yang dah ambil peluang.. anda bila lagi? 🙊
.
📲 01132006718 WA no tu tau 😉
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulspecialist #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulpenang #bengkungczer #BengkungModen #bengkungmurah #bengkungibu #bersalin #berpantang #nakkurus #perutbuncit #awetmuda #premiumbeautifulmalaysia #slipdisc #sakitbelakang
Nak habaq ni... 3hari lagi tau untuk dapatkan #premiumbeautiful dengan harga super jimat 😊
.
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #promoPB #premiumbeautifulmurah #bengkungczer #bengkungibu #BengkungModen #bengkungbersalin #sakitbelakang #migrain #nakkurus #premiumbeautifulmalaysia
Bersihkan hati
Hapuskan dendam
Luruskan niat
Semoga hari ini lebih baik dari semalam...
.
Morning peeps.. .
#lynrusli #quotes #motivasidiri #peringatan
Alahai comel ja #testimoni yang ini... #awetmuda sangatkan pada yang pakai #premiumbeautiful .
Sebab #premiumbeautiful ni satu2nya korset with #FIR Rays 70% kesihatan 30% kecantikan. Jadi bila dalaman dah sihat maka luaran memamg ohsem la 😊😉
.
Apa lagi yang best dengan pb ni? Meh la WA Lyn 01132005718
.
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #korsetpremiumbeautiful #bengkungczer #bengkungibu #BengkungModen #bengkungmurah #setpremiumbeautiful #korsetperut #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulspecialist #premiumbeautifulindonesia #kempisperut #korsetmurah
Kami geng "bertuah" 😂😂😂
Hat lain jangan kecam kami no ...😁😁 #throwback karnival santai rakyat 
#lynrusli #gpkm #gabungansahabatbelia #urusetia
📣📣Birthday shout out!! 📣📣
.
Selamat hari ulangtahun kelahiran untuk puteri sulung mama yang ke10... semoga kakak terus menjadi anak yang bijak & seterusnya berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat..
.
Terima kasih Kakak, yang sangat memahami keadaan mama dari dulu hingga sekarang.. LUV u kakak... #lynfamily #birthdayshoutout #marchbaby
Adakah anda mengalami masalah ini:-
👉perut buncit. 👉selulit. 👉keputihan. 👉payudara kendur. 👉senggugut. 👉sakit belakang. 👉 migrain. 👉bongkok. 👉masalah hormon .
Jom semua kaum hawa kita pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET demi kesihatan dalaman dan luaran kita sebelum terlewat
.
Premium Beautiful 70% adalah untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan. Satu²nya #CorsetWithFir membakar 900 kalori.  Berbaloi pakai korset PB ni. Pelaburan yang bijak!
.
Sarung saja terus #instantshaping. Pakai konsisten 3 - 6 bulan bentuk badan inshape kemas. Sebab tu setiap wanita perlu ada 1 PB sebagai pakaian dalam harian & tak rugi beli. .
Juga terkenal sebagai #BengkungModen untuk wanita lepas bersalin.
.
Dapatkan sekarang. Contact saya. 📲011 32006718

#lynrusli #pakarbajudalamhitamkesihatan #promoPB #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungibu #premiumbeautifulmurah #premiumbeautifulpenang #korsetpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #fibroid #healthycorset #turunberatbadan #premiumbeautifuljakarta  #premiumbeautifulspecialist #bengkungmoden #singapore #premiumbeautifulsingapore #korsetpantang #korsetaman #kurusaman #korsetkesihatan
Selamat pagi 😊... #lynrusli #minkaffe #minkaffemurah #minkaffeborong #migrain #kopigarambuluh #kopidiet #kopikesihatan #gastrik
Bila ucapan dah diberi maka dah boleh balikkkkk hoorayyyyy 😂😂😂😂
.
Sunburn terok tuhhh... 😂😂😂
.
#lynrusli #lynfamily #husbandandwife #kursus
Wahhh tak boleh terima betul tengok testimoni ni.
.
Almost setahun pakai PB. yang kiri tu hari pertama pakai korset PB.  Bezakan?! .
Terpaksa ramping, postur badan lebih cantik dan awet muda! .
Gojes sangat! .
Bila pakai satu set dengan size yang sesuai. CONFIRM akan ada perubahan positif dari anda2 sendiri.
.
Jangan tipu tau cakap pb tak best la ketat la sendat la. If size betul, cara pakai betul InsyaAllah semua okay. Trust me!
.
Nak tau saiz anda yang betul? WA Lyn 01132006718
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #testimonipremiumbeautiful #bengkung #awetmuda #bengkungmurah #korsetpremiumbeautiful #korsetpembakarlemak #premiumbeautifulpenang #kempisperut #turunberatbadan #gastrik