PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,095 Followers  1,819 Follow

Share Share Share

Demand #kopikuat #minkaffe makin menjadi2 nak masuk Ramadhan. Kali ni kita bagi semua dengar dari radio Suria FM pula😊😊
.
Jom order Min Kaffe dengan Lyn.
.
Gantikan minuman manis yang biasa dengan Min Kaffe. 
Min Kaffe, Kopi dengan Garam Buluh, memgandungi 77 Mineral, 56 kalori, tanpa gula & tanpa pengawet. .
Min Kaffe  membuat anda lebih bertenaga, Kenyang & alhamdulillah..membantu menurunkan paras gula & tekanan darah. Ibu2 mengandung pun boleh minum. Yang ada migrain mesti tak boleh minuman berkaffein kan... Lyn pun macam tu juga.. tapi dengan Min Kaffe ni tak sakit kepala pun ..
.
Jom oder dengan Lyn 01132006718
**Free postage** #lynrusli #minkaffe
Macam lama tak kongsi #testimonipb kannnn...
#premiumbeautiful yang banyak mbantu masalah wanita 😉
.
📲01132006718
#lynrusli #premiumbeautifulexpert
Pagi ni ada 2set oder untuk promosi ramadhan beli 5box #minkaffe free kurma 😉...
Ada lagi nak selit oder untuk hari ni tak?...
.
#lynrusli #minkaffemurah #promosiminkaffe #promosiramadhan #freekurma #freepostage
Apa!!! Jual 7 PB ja income RM5000 sebulan... ada 30hari ooo dalam sebulan...
Nak tahu macam mana? Nak Lyn ajarkan?
.
Whatsapp Lyn ya 01132006718
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulspecialist #premiumbeautifultopagent #pb #korsetpremiumbeautiful #korsetpengecilperut #bengkungibu #bengkungczer #bengkungbersalin #extraincome #buatduitraya #duitraya #onlinebusiness
Adoii tido tak lena aih dok teringat shawl cantik kebabom #infinenceXRR by #rizmanruzaini nie...
.
Yang nak cantik kebabom masa raya nanti dengan #infinencehijab ni halo2 Lyn ya😉... special price nak bagi 🙊...
.
Nak jadi Agent..Dropship pun boleeee mari ler... .
#lynrusli #shawlraya #infinenceXRR
Morning 😊..
Apa yang best ye dengan #minkaffe ni ...
.
☕MIN KAFFE☕
.
Ramuan kopi rabusta dan garam buluh berkualiti tinggi.
.
✔Energy Booster
✔Kenyang sepanjang hari
✔Merawat DARAH TINGGI
✔Merawat MIGRAIN
✔Merawat SENGGUGUT
✔Melawaskan SEMBELIT
✔Merawat Imsomnia
✔Merawat HB LOW - IBU HAMIL
✔Merawat KENCING MANIS
✔Merawat ASMA
✔Merawat gastrik
.
Berminat nak cuba? Meh WhatsApp
LYN 01132006718
#lynrusli #minkaffe ** grab promo ramadhan **
Petang ni Lyn nak kongsi new product dari #shom.. jom kita tengok koleksi Instant Shawl by designer Rizman Ruzaini ni. Cecantik semuanya tau. .

Siap dapat FREE Exclusive brooch.
.
Meh dapatkan satu koleksi instant shawl collabration Infinence X RR untuk Raya tahun ni. Cantik sangat kalau belikan sekali untuk mak, mak mertua & isteri tersayang. .
Ada 3 design
✅Essential
✅Essential +
✅Stellina
.
Harga PROMO RAMADHAN mesti kena sambar💃💃💃
.
Ni no Lyn ya 01132006718 😉
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #shawl
Tang perut selalu masalah bagi perempuan kan? 😁😁
Hebat kan #premiumbeautiful immediate shaping ooo baru sarung je tu...
.
#lynrusli #premiumbeautifulexpert
Pagi Isnin yang indah 😍😍
Hebat betul penangan #premiumbeautiful di saat hampir dengan bulan #puasa & #raya . Tak putus2 permintaan #pb . Pakai Premium Beautiful bukan sekadar cantik luaran tapi juga untuk kesihatan dalaman tau 😉.
.
Syok tau bila hari-hari dapat uruskan pembelian PB client. Sebab tu PB biz ni memang terbaik untuk kita GANDA INCOME. .
Mengapa PB Biz?
.
✅PB Korset Kesihatan yang terbukti berkualiti & terbaik untuk dalaman & luaran
.
✅Pelan bisnes yang cantik & tersusun ( for long term business). Kita diajar kembangkan bisnes di merata tempat tanpa perlu keluar modal lagi. .
✅Tak perlu nak pening kepala nak jual produk ikut trend. PB dah 20 tahun. .
✅Market PB ni luas. Orang yang tengah mengandung, sedang berpantang, yang nak reshape badan, yang nak kuruskan badan, yang ada gastrik, yang ada masalah senggugut, yang period flow tak teratur, yang ada slip disc, scoliosis, sakit belakang etc.
.
✅ PB produk yang tiada expired.
.
✅ Untung runcit 1 PB besar & Bonus Bisnes pula unlimited. Manfaat lain juga besar seperti Tabung Kereta, Tabung Pendidikan Anak2, Bonus tambahan seperti Bonus Wawasan, Bonus CDM & Free OVERSEA trip 2x setahun. .
Lyn memang sokong sesiapa sahaja yang ingin mula this business. Lyn pun boleh ajarkan. 
Ini no Lyn 01132006718

#lynrusli #premiumbeautifulexpert
Promosi sempena Ramadhan!!
FREE Postage & Kurma untuk belian 5box dan keatas.. eh 3box pun Free postage tau 😉
Jom oder .. promosi sepanjang bulan Ramadhan tau ..😙😙
.
📲01132006718
#lynrusli #promosiminkaffe #promosiramadhan #minkaffemurah #minkaffeborong #agenminkaffe #agenminkaffekulim #agenminkaffepenang #agenminkaffekedah
Alhamdulillah syukur, Selamat Ulang Tahun kelahiran buat Suamiku tersayang Khairul Anuar. Semoga dengan bertambahnya usiamu akan bertambah juga keimanan didadamu. Penuh kesabaran penuh dengan kecintaan kepada Allah setiap masa. Sesungguhnya daku dan anak2 berasa amat bertuah memiliki seorang suami & papa yang sangat baik hati, penyanyang dan baik budi pekertinya. Tiada hadiah istimewa untuk diberikan dihari lahirmu hanya sekalung DOA kudus kepada ilahi agar suamiku sentiasa didalam lindungan Allah S.W.T setiap masa & waktu. Amin....
.
#lynrusli #husbandandwife #birthday
Lagi feedback client yang berpantang dengan Premium Beautiful. Cepat je dapat berat sebelum & perut pun kurang buncit 👍👍. Berbaloi-baloi tau 😉
.
Jom berpantang dengan PB! Hargailah diri anda ibu2 gojes semua 😊...
.
#lynrusli #premiumbeautifulspecialist #premiumbeautifulexpert #berpantang #pbkorset #korsetperut #korsetmurah #korsetpelangsing #bengkungibu #bengkungbersalin #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungczer