PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,108 Followers  1,824 Follow

Share Share Share

Selamat pagi Isnin!

#lynrusli #minkaffe #minkaffemurah #minkaffeborong #kopigarambuluh #kopidalampantang #kopitenaga #migrain #gastrik #nosugar
Alhamdulillah..berjaya hamil.. best kan? 
Usaha tangga kejayaan 😉😉
.
#lynrusli #PremiumBeautifulExpert #convince #hamil #pregnant #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulmalaysia #BengkungModen #bengkungbersalin #bersalin #berpantang #korsetpremiumbeautiful #korsetmurah
Jemput semua 😊😊 #laksa #laksapenang
Apa yang wow dengan #premiumbeautiful ? .
➡Lebih 20 tahun dalam pasaran
➡lifetime warranty
➡FIR ✔kesihatan dalaman 70%
✔kecantikan 30%
➡SELESA dipakai
➡Pengiktirafan SUPER BRANDS PRODUCT .
📲 01132006718 WA okay untuk dapatkan set anda... 😉 .
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #kurus #kuruscepat #bengkung #bengkungmoden #pbuser #bengkungmurah #premiumbeautifulpenang  #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulutara #setpremiumbeautiful #buncit #kempisperut #sakitbelakang #migrain #slipdisc #slimmingcorset #gastrik
Yay sabtu! 😊

#lynrusli #quotes #motivasi #roadtogoldcoast
#bvsm 👍👍 #lynrusli #bvsm #insomia #strok #sakitsendi #lancarkandarah #kakikebas
Hari ni tak sempat nak kongsi testimoni kan... busy lah 🙊
Rezeki hari ni... 😊now tengah kirakan saiz... cash tau 😊😊
.
Nak tau saiz juga? Mari ler free ja WA 01132006718
#lynrusli #PremiumBeautifulExpert #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulmalaysia #BengkungModen #bengkungbersalin #bengkungmurah #bengkung #nakcantik #pehabesar #perutbuncit #setpremiumbeautiful #pbcorset #korsetpremiumbeautiful #korsetmurah #CorsetWithFir #CorsetMalaysia #corsetmurah #premiumbeautiful
Salam Jumaat 😊😊 #lynrusli #quotes
Yeehaaaa 💃💃💃💃
Apabila cowboy beraksi.. #throwback sikit lah 😀
Jangankecamkakak 😂
.
#lynrusli #pensonicdinner #cowboytheme #cowboy #throwback
Mesti ramai yang ingat hanya perempuan ja boleh pakai Premium Beautiful kan?
.
OK itu salah ya... Lelaki pun boleh pakai tapi tak la full set 3 pieces tu ..sat berlekuk pinggang tu camna cita 😂😂 jangan buat pasal pakai full set k, Lain jadi satg 😀
.
Orang lelaki ni mudah cuma jaga tang  perut 🙊.. compare to perempuan lebih banyak aset kena jaga kan .. caranya hanya pakai waist nipper yang dipakai kat perut .. but waist nipper ni bukan hanya untuk perut tau..
.
Ni antara kebaikan lain Premium Beautiful (Waist Nipper) ni pada lelaki??
.
✔Perut buncit transforms to Perut kempis.
✔Slouch/Bongkok jadi TEGAP.
✔Tidur nyenyak/lena.
✔Buang angin/air/toksin.
✔Kulit jadi sihat/lembut.
.
So pada lelaki-lelaki yang nak jadi lebih macho & sihat, jom pakai Premium Beautiful 🙊

Nak order? WA Lyn k 011 32006718

#lynrusli #premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert
#kempisperut #boroi #BengkungModen #bengkung #bengkungmurah
Mata sropa ada gam 😂😂
Maka haruslah #minkaffe .
#lynrusli #minkaffe #kopigarambuluh #diet #kopidalampantang #kopikesihatan #migrain #gastrik #minkaffemurah #minkaffekedah #minkaffeborong #kopi #minkaffepenang
Tak sabar nak tunggu bulan depan sebab nak meraikan @norakmayahya Sales Manager in my team naik pentas!
Bestkan setiap pencapaian kita dirai oleh syarikat.
.
Thanks to aqma sebab percaya pada kak lyn untuk guide you jadi PB Expert dan seterusnya lebih berjaya dalam bisnes.
.
My partners yang lain stanby your turn pula after this ya 😊
.
Be my next protege? Partner? WA 📲 01132006718
#lynrusli #premiumbeautiful #usahawanonline #bemynextprotege #bisnespartner #expandbisnes #premiumbeautifulexpert