PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
📲011-32006718(WA)
@lynrusli
@batikkrupkrap

http://lynrusli.blogspot.my/

2,083 Followers  973 Follow

Share Share Share

Mengebat dok tengok tv pun 😂😂
.
#anggunirdina #cutebaby #babygirl #cleverkid #relax
Morning..
Ada bran? 😂
.
#premiumbeautifulpenang #premiumbeautiful #tipscantik
Mama balik kerja petang kakak damia laju2 terjah mama nk habaq dia dapat nombor 1... .
Aishhh tak sangka la mama.. Bangga mama kamu di #sjkc  boleh capai macam tu..
.
Kakak sedih sikit sbb no dia dapat terlebih... Tapi mama ok ja kakak dengan markah2 kakak tu.. Kamu tetap no1 kakak.. .
Saiyang kamu ketat2 😘
#lynfamily #no1 #cleverkid #exam
Bengkung yang paling sesuai untuk lelaki. .
Orang lelaki jangan dok buat pelik pula. U all pun ada masalah sakit belakang kan? .
Tuu perut tuu cemana nak cover lagi kalau bukan dengan Waist Nipper PB ni 😆
.
Beri sokongan pada tulang belakang pula tu. Takda masalah nak travel jauh. .
Selesa yammat!! Cubalah dulu. .
#WaistNipper #PremiumBeautiful
Bengkung yang paling sesuai untuk lelaki. .

Orang lelaki jangan dok buat pelik pula. U all pun ada masalah sakit belakang kan? .

Tuu perut tuu cemana nak cover lagi kalau bukan dengan Waist Nipper PB ni 😆
.

Beri sokongan pada tulang belakang pula tu. Takda masalah nak travel jauh. .

Selesa yammat!! Cubalah dulu. .
#WaistNipper #PremiumBeautiful
Kisah viral peha melimpah kiri kanan tak boleh p fashion show? Hey statement apakah ini..
.
Berat 60kg lebih pun kalau kena dengan ketinggian ok whattt .
Tapikan kak lyn pun pernah ooo peha kelebaran 😂... Jalan pun zas zas zas peha dok belaga .. Haha 
Kesedaran mula timbul bila kaki sakit tumit sakit pinggang pun sakit .. .
Now im happy with my shape.. Yehaaaaa ..
.
Ok kak lyn tak mo cita lebih2 bab bentuk badan. Mungkin depa tak jumpa lagi cara yang sesuai & tepat untuk reshape.
.
Kak Lyn ada tips yang super duper awesome pada yang mengalami limpahan peha tu... Halo halo kak lyn ya siapa yang tips tu... #lynrusli #premiumbeautifulpenang #PremiumBeautifulExpert
#Pbkorset yang membantu kebanyakan masalah wanita.
.
Dah lebih 20 tahun di pasaran. 
Direka khas 30% kecantikan dan 70% kesihatan. .
Satu2 seumpamanya yang ada Far Infrared yg bagus untuk kesihatan dalaman. Juga diiktiraf oleh Pakar Tulang Antarabangsa. LIFETIME WARRANTY!
.
Nak fitting PB? Nak dapat harga promo? Nak dapat FREE consultation? 
Ok WA kak lyn ya 01132006718
.
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #premiumbeautiful
KATA-KATA MAK MEMANG BETUL!
.
.
Aku masih ingat kata-kata mak..berulang-ulang kali dia cakap..
'Kita ni orang perempuan kalau lepas bersalin, bukan nak kurus sebab nak nampak cantik semata. Bukan sebab senang cari baju atau nak minta orang puji badan masih maintain macam belum kahwin..
.
.
.
Itu bukan faktor utama jaga badan masa pantang. Kita ni kena jaga badan sebab nak urus anak & keluarga. Orang perempuan sekarang kebanyakan bekerja. Kalau tak bekerja pun, istilah nak goyang-goyang kaki tu memang takde. Memanjang ada je kerja nak buat sampailah seisi keluarga tidur. .
.
.
Kalau yang bekerja, di tempat kerja kena kekal cergas & fokus nak selesaikan tugas. Balik kerja pun sama juga kena cergas urus anak & rumah. Memang orang laki wajib tolong sama si isteri buat kerja rumah tapi kita orang perempuan wajib juga jaga kesihatan & badan. Biar badan bertenaga & cergas. .
.
.
Dalam pantang kemain menjaga. Jaga makan, jaga semualah. Tapi lepas habis pantang, semua langgar. Lama-lama, badan pun mula naik berat & melebar. Itu boleh buat stress juga kan. .
.
.
Belum tambah dengan badan dah mula lemau-lemau, tak bertenaga, sakit lutut, sakit tumit, sakit pinggang..macam-macam pula sakit & lenguhnya. Masa tu tak boleh orang lain buat silap sikit. Nak marah aje. Anak-anak nak ajak main sama-sama pun kita tak nak. Kalau pergi padang mainan, lebih suka duk tepi & perhatikan anak main dari jauh. .
.
Sebabnya? Kita rasa badan tak secergas dulu. .
.
Nak tambah stress lagi? Seri muka pun dah tak macam dulu. Lebih banyak masam dari manis. Kulit pun jadi kusam. Tambah kalau ada yang ingat kita lebih berusia dari umur sebenar.'
.
.
Jadi, jagalah badan betul-betul dari sekarang. Dari sebelum kahwin pun lagi elok jaga. Jangan anak baru seorang dua, tenaga badan dah 'out'. Ingat kurus bukan segalanya tapi kita nak berat ideal, badan cergas & sihat.
.
.
Baru berseri-seri wajah & nampak awet muda.
Macam saya ni..hehe..Rahsia saya tak susah. Mak pun 'approved' . Senang.

#premiumbeautifulpenang #premiumbeautiful
Client pakai PB as back support. 
Maklumla kerja harian sebagai guru yang banyak duduk, kerja depan pc & menunduk buat dia sakit belakang. 
Sakit sampai menangkap belikat & ke tengkuk. .
Doktor suggest dia improve postur badan, cara duduk, cara pegang fon etc tapi itulah, nak kontrol sendiri macam mana kan.
.
The best solution is PB .. Hoorayyyy
.
#lynrusli #premiumbeautifulpenang #premiumbeautiful #pb
Gemorning peeps... Salam Jumaat
Semoga segala usaha kita semua dipermudahkan... Aminnn
.
#tipskurus #tipscantik
Petang2 teringat kat baby Anggun lah..🙊
.

5 bulan selepas bersalin dan berpantang dengan Premium Beautiful. Alhamdulillah dengan PB mudah sangat nak dapatkan saiz sebelum pregnant. .

Yang penting jadi mak2 zaman moden ni perlu tahap kecerdasan yg tinggi, terutama lepas balik kerja, kan? Lagi2 la kalau yang ada anak ramai & ada baby macam kak Lyn.😉
.
Setuju?
.
Ok satu lagi nak cerita,  yang best PB ni ... dia dah macam alarm badan... kalau berat TERnaik ka, TERkembang ka.. dia akan bagi signal tau.. bunyi tet.. tet.. tet... hahaha 😂😂 tak lah gurau ja yg bunyi tu.. nak tau macam mana hint yang PB bagi?
.
Meh rojer kak Lyn...
.
#lynrusli #PremiumBeautifulExpert #pbexpert #eaprojek2018 #baby #cutebaby #ootd
Uols sarapan apa hari ni 🙊
.

Motif gambar saja nak bagi hampa teliuq ..hahaha depan pc pun jadi beb nyicah 😂
.
#jambuair #nyicah #sarapan #buahantempatan