PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,115 Followers  1,826 Follow

Share Share Share

Weekend yang MERIAH!
.
Jom rebut PROMOSI HUJUNG MINGGU ini.
.
{ Set Eziclean } - Eziclean Laundry - Eziclean Dishwash - Eziclean Toilet & Floor  Only : RM 50 ( postage excluded )
📲01132006718
#lynrusli #ezicleanlaundry #eziclean #sabun
Weekend yang MERIAH!
.
Jom rebut PROMOSI HUJUNG MINGGU ini.
.
{ Set Kurus Bajet } - Min kaffe (1box-20 sachet) - Garlic Tablet (1bottle) - BV Alfalfa (1 bottle-can last up to 2months)  Only : RM 160 ( postage excluded .
📲01132006718
#lynrusli #setkurusbajet #ThediamondCircle
#minkaffe #bvalfalfa #garlic #buncit
Hari ni kakak niaga bihun sup 😂😂😂 #kendurikahwin #lynfamily
Weekend yang MERIAH!
.
Jom rebut PROMOSI HUJUNG MINGGU ini.
.
{ Marine Essence Home SPA} - Beauty Bar (1 soap) - Bamboo Salt Shampoo - Bamboo Salt Body Wash - Bamboo Salt Toothpaste  Only : RM 135 (postage excluded)
.
📲01132006718
.
#lynrusli #marineessence #homespa #shampoo #marineessenceshampoo #marineessencebeautybar
Weekend yang MERIAH!
.
Jom rebut PROMOSI HUJUNG MINGGU ini. { Marine Essence Home SPA}
.
{ Set Kurus Bajet }
.
{ Set Eziclean }
.
{ Min Kaffe } .
Untuk ORDER :
Whatsapp 01132006718
.
Penghantaran akan dibuat pada Hari Isnin.. #lynrusli #promosihujungminggu #ThediamondCircle #minkaffe #marineessence #setkurusbajet
Promo dah nak habis tau.. itu ja nak bagitahu.. 😊😊 #lynrusli #premiumbeautifulexpert #bengkungmoden #setpremiumbeautiful #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulpenang
Alahai comel testimoni kali ni... client yang suka berkebaya, pakai Premium Beautiful membuatkan dia rasa lebih confident!! Bentuk badan pun jadi lebih kemas...
Anda yang nak peluang JIMAT lelaju WA 01132006718 ... bulan terakhir!! #lynrusli #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulpenang #bengkungmoden #shape #pb #setpremiumbeautiful
Pagi ni dah minum ke #minkaffe ?
Semalam 1 of client akak bg feedback best minum #minkaffe ni..bagi tenaga katanya 😊... Nak cuba? Meh WA 01132006718
#lynrusli #minkaffe #energybooster #ThediamondCircle #kopigarambuluh #migrain
Morning!!
Dah December ya kita...
Letsgo misi baru untuk december, nanti nak tutup 2016 dengan penuh senyuman.
Fight!!
#lynrusli #ThediamondCircle #2kerja #parttime #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulexpert
Pakai #premiumbeautiful dapat cantikkan badan dan muka tau! Siapa pakai #premiumbeautiful memang AWET MUDA😊. 📲Contact Lyn segera 01132006718 to order yours.
#lynrusli #thediamondcircle #testimonipremiumbeautiful #testimonitdc #berpantang #awetmuda #cantik #kurus #sihat #ibu #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulpenang
Congrats my direct leader DDM @sitiazlina_osman

Car fund Qualifier!
.
Bestkan pakai je kereta, company #SHOM  yang bayar...best sungguh!!
.
Baru 2 bulan Olyn bertukar kerja dari Senior Engineer ke Mum Preneur.
Beliau sentiasa berpandangan jauh.
Jiwa fighter.
Kagum dengan beliau.

#lynrusli #bisnesswithTDC
#ThediamondCircle #carfund
Morning... Mood:jiwang 😂😂😂😂
.
Air mata merupakan satu-satunya cara bagimana mata berbicara ketika bibir tak mampu menjelaskan apa yang membuatmu terluka
.
#lynrusli #jangankecamkaklyn