PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,108 Followers  1,827 Follow

Share Share Share

You're my other half ❤..
Always support me dari segala hal.
.
Bodek lebih sikit 😂😂 sebab hari ni tolong kita g ambil stok .. hehehe 
Aci kan?  Lalalala .
Semua stok dah ada no.. #maharani #minkaffe #bvalfalfa #garlic #bioseleza mai kaih WA laju2 01132006718
.
#lynrusli #lynfamily #husbandandwife #myotherhalf
Bila konsisten dengan #premiumbeautiful bentuk badan pun lebih kemas!
.
Best kan.. kalau nak rasa best juga meh WA Lyn 01132006718 
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulbrunei #bengkungmoden #bengkungmurah #bengkung #perutbuncit #perutkempis #topagentpremiumbeautiful #teamolyn #thediamondcircle
Baru dapat redeem hadiah sebab qualified TDC 10K Challenge Nov 2016😊
.
Apa tu TDC 10K Challenge?
.
Ini adalah salah satu cabaran dalam kumpulan kami untuk bagi semangat berniaga. Salah satu cara nak jaga KPI bisnes. Sama juga macam bekerja, dengan KPI boleh bantu kita melihat sejauh mana prestasi kerja. Dari situ jugalah kita boleh improve prestasi kerja. Betul tak?
.
Nak join my team.. meh Lyn ajar caranya 📲01132006718
.
#lynrusli #tdcpower #bisnesonline #parttimejob #roadto50k #roadtogoldcoast #thediamondcircle
Disebabkan hari ni ada client yang nak beli Short Bra Premium Beautiful jadi Lyn ringkaskan sedikit tentang short bra ni 😉. Short Bra ni pun ada FIR juga tau.
.
✔Sangat membantu untuk mantapkan 'breast' supaya tak jatuh & meletakkan ia di kedudukan yang betul.
✔Meningkatkan keanjalan payudara (baru takde rasa goyang2🙊🙈)
✔Cup nya yang Full (lepas ni dah takde breast melimpah ruah😂)
✔Melekap sepenuhnya dengan menampung lebihan bahagian lemak bawah ketiak
.
Nak cuba? Meh WA 01132006718

#lynrusli #premiumbeautifulexpert #premiumbeautifulcorset #shortbrapremiumbeautiful #perutbuncit #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulmurah #bengkungmoden
😊😊 saya dah ber #bioseleza
Anda bila pulak?
.

#cikVkenajaga #lynrusli
#bioseleza
#senggugut #heavyflow
Part of my team yang sama2 menghadirkan diri untuk tambah ilmu di #tdcutara intensive class.
.
Semua dah bersemangat lepas recharge ilmu. Dah tak sabaq nak p Goldcoast😊
.
Jom sertai kami di TDC. Kami bantu anda dengan Ilmu & Strategi untuk jadi usahawan yang berjaya!
.
#lynrusli
#thediamondcircle #roadto50k #roadtogoldcoast #bisnesonline #onlinebusiness #parttime #tdcutara
Wajib setiap pagi!! .
MIN KAFFE ramuan kopi rabusta dan garam buluh berkualiti tinggi.
.
✔Energy Booster
✔Kenyang sepanjang hari
✔Merawat DARAH TINGGI
✔Merawat MIGRAIN
✔Merawat SENGGUGUT
✔Melawaskan SEMBELIT
✔Merawat Imsomnia
✔Merawat HB LOW - IBU HAMIL
✔Merawat KENCING MANIS
✔Merawat ASMA
✔Merawat gastrik
.
Berminat nak cuba? Meh WhatsApp Lyn 01132006718
.
#lynrusli #energybooster #minkaffepenang #gastrik #migrain #agentsahminkaffe #kopigarambuluh #minkaffemurah #minkaffe #hblow
Siap!! Sosej Roll frozen 😂😂
Esok pagi goreng aje ye.. 🙊🙊🙊
Ada gaya leh ambik ode dak 😂😂😂😂 #sosejroll #sosejrollfrozen
Hari cuti adalah hari yang busy untuk ibu2 bekerja macam Lyn.. betoi dak, sama?
Jadi Lyn nak kongsi pasai #ezicleanlaundry yang sangat membantu memudahkan proses nak basuh baju & kasut sekolah anak2 😊.
Rendam, gosok2 manja kat tempat yang kotor sangat ...pastu basuh seperti biasa lah... dijamin puas hati tanpa perlu menyental teruk2.
.
Murah ja RM23 boleh digunakan sehingga 50 cucian .
WA Lyn 01132006718
#lynrusli #ezicleanlaundry #bajukotor #kasutsekolah #bajusekolah #sabun
Hari ni super excited nak p kelas.. my leader dari KL pun turun Penang. Tak sabaq nak sedut ilmu yang bakal diterima.. FREE pulak tu. Bila kita berniaga yang paling penting Ilmu & mentor baru lah lancar perjalanan bisnes kita 😊. Ada yang nak join? Meh WA Lyn 01132006718 kita save kan tempat.
.
To my team... nanti kita jumpa! Tak sabar 😊
.
#lynrusli #thediamondcircle #teamolyn #tdcinsentif #roadtogoldcoast #roadto50k #premiumbeautifulpenang #bisnesonline #onlinebusiness #2kerja #parttimejob #extraincome
Tambah energy duluan dengan #minkaffe sebelum memulakan tugas kat rumah 😂😂. .
Semalam client di #kl terus oder 5box.. katanya senang simpan stok sebulan😊.. .
Nak oder? 5box with special price!!
WA Lyn 01132006718
#lynrusli #minkaffe #minkaffemurah #kopigarambuluh #agentsahminkaffe #minkaffepenang #migrain #energybooster #gastrik
KISAH MIN KAFFE vs MIN KAFFE "FAKE"
.
Macam mana nak KENAL tu?
.
Memang lumrah bila nampak yang harga murah dari kebiasaan, terus dibilang agent kaut untung lebih. Hakikat yang sebenar setiap barang ada 'price ceiling'. Bila dah terkena (bila minum rasa pelik etc), baru mengadu pada agent. .
Jadi, meh Lyn share cite tentang MIN KAFFE 'PALSU'
.
◼️ Packaging 99% hampir sama (Hanya agent/peminat MIN KAFFE boleh cam) .
◼️ Tekstur serbuk Min Kaffe vs Fake Min Kaffe jauh berbeza.
.
◼️ Takde aroma Min Kaffe.
.
◼️ Rasa pula langsung berbeza dan tiada 5 rasa unik Min Kaffe sebenar
.
◼️ Fake Min Kaffe terasa tajam di lidah
.
◼️ Harga jauh lebih murah dari harga yang ditetapkan oleh Syarikat.
.
Lyn saja share nie pada sahabat semua, berhati-hati lah kalau terjumpa kedai atau mana2 pemborong yang jual Min Kaffe. Sekarang nie banyak yang jual FAKE item kan .. Bayangkan entah apa2 bahan dia letakkan dalam kopi tue, eh naya je nanti sakit yang bukan2 .. .
So please be aware okeh .. jangan kerana nak murah, kita sanggup beli je tanpa usul periksa. 
Paling mudah, beli dengan agent berdaftar seperti Lyn. Dan yang paling bagus sekali, beli aje lah dengan Lyn terus kan .. senang cerita.😉
.
Sekian.
.
❤️❤️
Lyn Rusli 
Pengedar Min Kaffe Seluruh Malaysia, Singapore, Indonesia dan Brunei.
.
Hubungi 011-32006718
#lynrusli #minkaffe #agentsahminkaffe #agentminkaffepenang #minkaffemurah