PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,086 Followers  1,323 Follow

Share Share Share

Jangan lepaskan peluang anda memiliki Bentuk Badan yang cantik, pinggang yang ramping, Badan yang sihat, cergas & tanpa sakit-sakit belakang.
.
.
Jom jadi wanita yang sentiasa cergas, tampil awet muda dengan Premium Beautiful Korset. Kita tampil sihat bertenaga untuk keluarga & anak-anak. Kita tampil bergaya sebagai seorang isteri, ibu & wanita bekerja. 
This is my no 01132006718 😉
#PremiumBeautifulExpert #lynrusli
Assalamualaikum... Selamat Pagi
Jangan lupa sarung PB sebelum p kerja k😉.. #lynrusli #PremiumBeautifulExpert
Hye..
Jadi agent scrub je pun boleh dapat #DuitPoket min Rm1000 sebulan. Okay tak sis? 
#lynrusli #mescrub #scrubmarineessence
4bradik 😂😂😂
.

#lynrusli #throwback #siblings
Scrub magik!  Sental kat tangan terus putih mulus, lembut gebu gebas jadinya. Lepas mandi rasa macam dah sapu lotion pula. Hebat kan?
.
Jadi agent scrub je pun boleh dapat #DuitPoket min Rm1000 sebulan. Okay tak sis? .
Meh contact kita cepat untuk reg jadi #agent .. 01132006718
.
#MarineEssence #BodyScrub #spadirumah #homespa #sabunmarineessence #sabungarambuluh #sabunketiak #sabunhijau #scrub #marineessencescrub
Scrub ni best tau guna.. Rasa Kulit lembut mulus gebu gebas gitu... Sampai dah tak perlu apply lotion. Besttt...
.
Scrub yang boleh lembutkan kulit dan pada masa yang sama mencerahkan kulit. Sekarang ni dah payah pergi jauh-jauh atau beli yang mahal tau.
.
Marine Essence Body Scrub kan ada.  Hampa memang WAJIB CUBA ni. Boleh buat home spa sendiri kat rumah. Jimat duit 😊
.
Hanya RM 47 & anda akan dapat mengembalikan kehalusan kulit hanya dari rumah .
Kalau jadi agen lagi best. Boleh tambah income RM 1,000 sebulan. Best ke memang best? 
Contact me ya 01132006718
#lynrusli #marineessence
Bila bentuk badan lebih kemas bentuknya.. Maka mestilah lebih confident.. Kan😉

#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #perutbuncit #bengkung #bengkungmodenmurah #bengkungmodenzap #korset #korsetpembakarlemak #korsetmurah #bengkungmoden #bengkungmurah #sakitbelakang #korsetpremiumbeautiful
Assalamualaikum... Jom..
Set hijau #marineessence ada penambahan... #scrub & #conditioner  Lengkap!! 😊

#marineessence #sabunhijau #spa #homespa
Kita settle oder client terus dengan stokis.. Almaklumla masih dalam tempoh #berpantang tak boleh nak ke stokis 😀
.
Settle urusan pembelian PB Elegance client. Mudah. Alhamdulillah.
.
Tunggu ye PB sampai ke rumah 😊

#premiumbeautiful
#PremiumBeautifulExpert
Tahniah Haio!
.
Antara sumbangan Yayasan Hai O, menyumbangkan RM1 juta kepada 10 sekolah terpilih di Selangor bagi pelaksanaan Kelas Pintar Pendidikan abad ke 21. Pelancaran Kelas Pintar diadakan hari ini dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Selangor. 
#daripadamuuntukmu
#kelaspintarpendidikan
#haio #sahajidahhaio
Assalamualaikum & Morning..
Alhamdulillah... Aminn... Syukur...