Mario Teguh

Mario Teguh Follow

Business Inquiry, Promo, Endorse - email to: admin@exnal.com

http://MT2You.com/

3,199,116 Followers  3 Follow

Share Share Share

Aamiin ... 💟💝💖
Kita sependapat? 💟💝💖
Aamiin ... 💟💝💖
Tahukah Anda apa yang disebut sahabat Ninja? 😎😎😎
Anda setuju? 💟💝💖
Marilah kita menjadi pribadi yang lebih positif dan optimis hari ini.

Love you! 💖💝💟
Yang lebih ikhlas hari ini ya?

Love you! 💝💖💟
Aamiin ... 💟💝💖
Aamiin ... 💟💝💖
Anda setuju? 💖💝💟
Aamiin ... 💟💝💖
Om Mario, opo bener doane wong teraniaya iku mujarab?

Ya, doa orang teraniaya itu manjur, jika yang teraniaya bersabar dan tetap memelihara kebaikan dirinya.

Lha aku iki wis kesel gak kuat maneh nahan penderitaan mergo aku dianiaya terus?

Loh, yang menganiaya Anda siapa?

Om, aku iki teraniaya amergo aku iki jomblo, wis suwe!

Loh? Awakmu jomblo iku sing nganiaya iku sopo?

Yo emboh Om, pokoke aku iki wis gak tahan urip teraniaya.

Iku gudhuk teraniaya, iku jenenge ngelangut nelongso memelas mergo awakmu dhurung onok sing gelem!

Durung onok sing gelem?

Yo, sorry Cak, istilahe wong dagang iku sampean iki dhurung payu. Sorry yo?

Ammpuuun iku perriiiihh rasane nang atiku Om!
Adduuuuhh ... atiku iki rasane mliwek diarani gak payu.

HAHAHAHAHAH ... Sorry yo Cak?!
Awakmu iku perlu head shot, supoyo gak GeEr terus, keroso cakep koyok artis Korea, tapi jarang adus; keroso wong wadon bakal naksir lan nguber awakmu; padahal awakmu males golek duwit lan senenge golek gratisan.

Hehehe ... lha yo ngono iku aku Om Mario, tapi cewek sing mulia iku bersedia urip soro.

Hmm ... wong wedok jaman saiki wis ngerti pulsa lan credit card. Dadi gak mungkin onok wong wedok naksir wong lanang sing ben ndino krisis pulsa.

HAHAHAHAHAH ... that is my life story Om?!
.
Lho awakmu iso coro Inggris?

Iso Om, aku natih pacaran karo cewek bule. Tapi gak suwe tak pedhot, aku gak tahan.

Kenek opo?

Kedhuwuren lan gedhe!
Lek mlaku-mlaku karo aku, wong-wong iku ngomonge gak enak.

Ngomong opo?

Jarene bule iku mlaku-mlaku karo asune.

HAHAHAHAHAH ... !!! Adduuh biyung, iki anake sopo kok antik ngene.

Hehehe ... matur nuwun Om Mario, ngendikan kalian panjenengan meniko ngeringanaken manah.
I love you Om Mario.
Please send my sweetest regards for Tante Linna.

The feeling is reciprocal. We love you too. 💟💝💖
.
PS. Mohon rekan-rekan yang mengerti berkenan untuk menerjemahkan bagi yang bertanya.

Terima kasih ya? 🤗🤗🤗