norasma md noor

norasma md noor Follow

Business Coach Healthy Beauty
Premium Beautiful Expert
The Diamond Circle
FB :Norasma pakar pb
Call/Text/WhatsApps
0139865061

http://www.norasmamdnoor.blogspot.com/

1,220 Followers  2,713 Follow

Share Share Share

Petang2, bancuh min kaffe.Aroma tu 👍👍👍👍 norasmamdnoor.blogspot.com
Premium beautiful terkenal sebagai #bengkungmoden tidak asing lagi bagi wanita. Bulan ni saje dah berapa set pb as tolong pakaikan terutama ibu dalam pantang. 
Kuasa #infrared yang terdapat pada benang pn memberikan kesan 70%kepada kesihatan dan 30%kecantikan kepada kita.So memang patut menjadi #rebutan #ibuberpantang.

Tak perlu nak lilit bagai, just sarung cakuk saje dah siap.Bersamaan #5kali #bertungku

So, ibu-ibu moden kini sangat menyukai dan lebih selesa berpantang dengan pb.

Sementara promosi rebate masih ade, cepat2 la contact as 013-9865061.As akan ajar cara pakai tau.

#tdcpower
#thediamondcircle
#road50k
Sukar hamil?

Bila susah hamil, mesti risau kan.Yela dah nama perempuan mesti inginkan zuriat.

Sudah penat memcuba pelbagai jenis rawatan, namun tidak berhasil.

Nekad , tawakal mengambil maharani, akhirnya di sahkan hamil.Alhamdullilah.Berkat ikhtiar Allah permudahkan rezeki.Tahniah, #maharani membantu dalaman kita wanita lebih #sihat dan #subur.

#as0139865061
#norasmamdnoor 
#thediamondcircle
Hati2
Min kaffe sebagai hantaran
Bila menyusu mesti kita Nak Cari bra yang memudahkan Cara menyusu anakkan.😍 Pilihan ramai IBU masa kini yang lebih gemar memakai bra @ #premiumbeautiful sebab membantu breastfeeding mom.Just adjust je tali bra.

#infrared sangat membantu susu ibu menjadi lebih banyak.
Pb ni juga membantu posture IBU duduk ,so IBU menjadi lebih selesa. Take la ibu merasa #sakitbelakang. 
Si ibu juga lebih cepat slim.Pakai Pb bersamaan 5x bertungku.

Bestkan.Senang je.

#as0139865061
#tdcpower
#thediamondcirclr
#tdcroad50k
PREMIUM BEAUTIFUL

U olls tengah mencari2 korset 👋👋👋 tapi end up rasa frust bila. 🔥 Semuanya fokus untuk kurus aje.
🔥 One piece suit - OMG was2 nyeee laa dengan hygenic.😨😨😨
🔥 Panas, ketat, tak selesa!

Meh As nak kongsi pasal PB dengan u olss.

Actually, PB ni consist of bra (long bra) ,girdle (long girdle) dan juga bengkung (waistnipper). Semua ni SEPARATE pieces ye.
Jamin sangat2 u olss takkan rasa was2 bila nk solat.Dan each pieces ada fungsi2 yang baik untuk kesihatan dalaman wanita.Tak caya, cubaa tengokk 👇👇👇👇👇. Hehehe

Pastu ada juga yang kata taknak la pakai korset ni sebab rasa ketat, terseksa bagai.. Haaa.. sebab tu adanya kami #PBexpert.. As akan ukur n fittingkan PB berdasarkan size u olss sampailah u olss termimpi2 betapa selesaaaa yang amat bila sarung PB.. Promo full set masih ade, promo ansurans LIMITED 3 SET pun ade, promo pieces2 punnnn ade jugak (MASA TERHAD )
Yang penting roger2 je AS special price AS kasi u olss! 
Norasma
☎ 013:9865061
www.norasmamdnoor.blogspot.com  #thediamondcircle #premiumbeautifultopagent #premiumbeautifulkedah
#premiumbeautifulpeneng
#PBKorset #KorsetKesihatan #bengkungmoden
Restoks order atas permintaan custemir.
click click je.

Alhamdullilah .Siapa nak selit order wsap as ye
Masalah IBU dalam pantang sukar membuang, perut kenbung.Bahaya tau angin dalam badan.

Nasib Ade garlic, lawaskan pencernaan

#as0139865061
#norasmamdnoor