norasma md noor

norasma md noor Follow

Premium Beautiful Expert
The Diamond Circle
FB :Norasma pakar pb
Call/Text/WhatsApps
0139865061
Malaysia, Indonesia ,Brunei, Singapore

http://www.norasmamdnoor.blogspot.com/

1,230 Followers  2,742 Follow

Share Share Share

Jimat sakan

Nampak je seperti alas tilam biasa, tapi mampu memberikan kedihatan terbaik.

Disuntik dengan garam laut, dijemukan dibawah matahari dhuha, sangat membantu kesihatan.Seperti terapi.

Sangat berbaloi
#as0139865061 
www.norasmamdnoor.blogspot.my
Turuskan berat badan dengan cepat dan selamat dengan hanya amalkan min kaffe, garlic dan alfafa je.

Cubalah.
#as0139865061 
#dietsihat
#detox
BOLEHKAH LELAKI MEMAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL?
.
BOLEH. Tapi hanya "WAIST NIPPER" sahaja atau lebih dikenali sebagai BENGKUNG MODEN. 
Ada sesetengah lelaki mengalami masalah posture badan, masalah perut buncit, boroi, masalah sakit belakang, slip disc, sendi dan banyak lagi. Betul tak? 
Jadinya, penyelesaian terbaik adalah dengan memakai WAIST NIPPER. .

#as0139865061
www.norasmamdnoor.blogspot.my

#lelakiboroi #perutbuncit
#pdrm #askar #kastam #navy
#lelaki seksi #businessman #driverlori #bakarlemakpantai 
#metabolismetinggi
#cuciusus
#tipspengatinlelaki
#brunei #sabah #sarawak
#medan #kalimantan #kotabharu
#kulim #peneng #aloqsetar
#bukitmertajam #ipoh #bandarbharu
Salam Maghrib
Permintaan ramai.Bukan je boleh buat muka jadi tegang, awet muda , tapi banyak kegunaan lain.
=Sapu perut paha, bakar lemak
=sapu dagu leher untuk tegangkan kulit
=sapu dada anak yang selesema.
=kewanitaan dan lelaki.Banyak sangat kegunaan

#as0139865061
www.norasmamdnoor.blogspot.my

#bakarlemak #perutbuncit
#demam #sendi #otot #kakicantik #tiroid #jerawat #awetmuda #keintiman #leher #perut #kotabharu #indonesia #brunei
Comel lote weh.Gebu gebas yong ni kan.

Pakai pb je pun.Pb memang terbaik sebab infrared lancarkan aliran darah, metabolisme meningkat.So cepat kurus.

Best ooo

Nak harga promo jimat, contact as sekarang

#as0139865061

www.norasmamdnoor.blogspot.my

#berpantang #bengkungmoden
#bakarlemak #perutbuncit #slimming 
#instantshaping #kurusdengancepat #cuciusus #period #sakitbelakang #sakitpinggan #canser #bertungku
#lemak #selulit #pahabesar #pinggullebar
#premiumbeautiful
#premiumbeautufulbrunei
#premiumbeautifulmedan
#premiumbeautifulsingapore
#projekduitraya #sideincome
#hotmama #wanitakini #wanitahebat
Kepunyaan orang dah ni.

Kawan2 nak contact as ye 0139865061
Phewitt.

Mak besar tdc, gojes u hot mama.
Dulu spend duit punya la banyak sebab nak kurus, macam -macam cara sebab nak slim tp tak bertahan.Duit lebur je.

Tapi semuanya berubah bila pakai premium beautiful ni.Nak pula pakai konsisten, super duper la kesannya.

Body tip top ooo kemas.Anak 2,-tapi meletup.

Bagi anda yang tercari2 cara nak kurus cantik body reshspe dari atas sampai bawah, pakai je pb.

Grab sekarang, raya nanti lawa weiii.

Nak harga murah sementara promo ade, cepat -cepat contact as 013-9865061

www.norasmamdnoor.blogspot.my
Sukar tidur yang berkualiti?

Guna alas tilam bvsm.
Pelapik tilam yang mengandungi garam garam laut dalam yang did pada didedahkan pada cahaya matahari pagi (dhuha)

Sangat membantu tidur yang berkualiti kerana dapat :

1) membetulkan frekuensi yang tidak harmoni

2)meneutralkan gelombang bahaya

3)menguatkan gelombang positif

Sebab itu ia sangat bermanfaat kepada badan kerana mengekalkan kesihatan, meningkaykan sistem imum dan keselesaan badan.

#as0139865061
Garam buloh penawarnya.

#as0139865061 
www.norasmamdnoor.blogspot.com
Lelaki pun jaga badan tau.

Bila peru kempis, badan pun rasa cergas je.

Tak susah penat berdiet, pakai waist nipper je.Infrared yang membantu lancarkan darah, dan meningkatkan metabolisme.

Jadi senang proses buang keluar ape yang ade dalam badan.Toksin takde tersimpan dalam badan.

Perut buncit sebab metabolisme rendah dan yang toksid yang banyak dalam badan.

#as0139865061

#lelakiboroi #perutbuncit
#bakarlemak
#jakarta