norasma

norasma Follow

Business Coach Healthy Beauty
Premium Beautiful Expert
The Diamond Circle
FB :Norasma
Call/Text/WhatsApps
0139865061

http://www.asnorasma.blogspot.com

1,228 Followers  2,777 Follow

Share Share Share

HAPPY BIRTHDAY 2 U PREMIUM BEAUTIFUL YG KE 20.🎉🎉🎉 Wah, 2 DEKAD AWAK BERJASA KEPADA KAUM HAWA NIH.. PASARAN SEMAKIN MELUAS, PERMINTAAN SEMAKIN BANYA, MASIH BERTAHAN.. Haaaa.. Korang ingat korang je celebrate birthday😝😝.. .

Sedar tak sedar, dah 20 tahun PB  dalam pasaran.. Kagum dan bangga sangat sebab #PremiumBeautiful ni la antara punca rezeki  masa As mula² nak berniaga dulu.

Bayangkan produk apa yg boleh kekal dalam pasaran selama 20 tahun? 
Hanya produk yg betul-betul mempunyai kualiti dan permintaan tinggi dan  sahaja mampu mengekalkan posisi mereka didalam pasaran.

Selepas 2 dekad, harga tidak banyak berubah. Kualiti masih lagi terjaga. Apatah lagi khidmatmu yang sentiasa menjadi pilihan ramai. 
PremiumBeautifulCorset No 1 terbaik 70% kesihatan & 30% kecantikan.

Bagi anda yang ingin mencuba hot product ini,boleh contact As 013-9865061
Lagi testimoni sarungkan Premium Beautiful pada badan...Inchi semaki berkurangan aihhh..Semakin mengecil.... Berbaloi pakai Premium beautiful ni.. Text 013-9865061, sementara ade special offer...
Stok nak licin dah aih....
Anak dara, mak dara semua rebut maharani... Anda yang yang ada masalah period dan kewanitaan , elok sangat amalkan maharani ni.... Text 013-9865061 untuk mencuba
Kopi garam buloh juga menjadi pilihan.... Nak cuba text je ke.013-9865061
Dapatkan harga super jimat..
Tercari product pembersih berkesan??? SET EZICLEAN 3 BERADIK
.
Memudahkan kerja² kaum ibu di  rumah..
.
Set #EZICLEAN mengandungi:
.
• Eziclean Dishwash
- Untuk mencuci dan menanggal kesan berminyak untuk peralatan di dapur.
.
• Eziclean Floor and Toilet
- Untuk kebersihan tandas n lantai.
.
• Eziclean Laundry
- Untuk mencuci pakaian semudah rendaman sahaja..
.
Kini ada PROMOSI harga Menjunam.. EZICLEAN SERIES.. 1 SET ada 3 ITEM..
HANYA RM50.00 sahaja.

Text 013-9865061 untuk grab
www.asnorasma.blogspot.com
#ThediamondCircle
.
Dilema ibu berpantang..Anda Mencari-cari product yang terbaik untuk kesan berpantang yang memuaskan hati...Jom singgah blog As 
www.asnorasma.blogspot.com

Sangat membantu bakal ibu untuk mendapatkan product terbaik...Alhamdulilah, gembira rasanya bila dapat membantu kaum ibu...
Umor baru 3 tahun setengah, tapi dia suka request masuk saloon...panjang sikit, mesti tak selesa...Untie ni sorang je serasi ngan dia....Boleh kakak..Nasib baik ade dia, peneman segala hal....
Marine essence bar ni ramai yang suka...Tambah yang ade masalah kulit tu, memang elok sangat guna...Nak sekotak pun boleh, nak seketul pun boleh..Semua boleh....As ni senang je... Nak cuba text 013-9865061
#asnorasmadotblogspotdotcom
Pb ni dah menjadi keperluan dah untuk wanita..7tetulang waist nipper sangat membantu atasi masalah sakit belakang..Bila pakai 1set, bukan je perut buncit menjadi kempus, tapi pinggan dan paha pun mengecil sama...Senangkan... Promosi harga runtuh sehingga disember ni je tau.. Siapa nak dapatka harga jimat memang elok sangat grab time ni... Nanti contact je As, As akan bantu anda dapatkan harga jimat dan juga free coaching.....Best lg, ade free gift dari as.. #as0139865061 
#asnorasmadotblogsotdotcom 
#ThediamondCircle 
#thepremiumbeautifulexpert
Sejak amalkan garlic, gastrik dah lama dah tak rasa..Alhamdullilah....Kalau tak, dulu sebelum amalkan garlic, asyik diserang gastrik je... Anda yang nak cuba tu boleh contact As ye..013-9865061
#asnorasmadotblogsotdotcom 
#ThediamondCircle 
#testimonigarlic
Siapa ade penyakit #asma #lelah
Elok sangat amalkan #ShakeMe 
Nak dapatkan stok dari mana?
Contact As je 013-9865061
SHAKE ME from Sahajidah Hai O Marketing [SHOM].. diperkenalkn pada 1 September 2016.. Apa itu Shake Me?! Shake Me ialah gabungan kacang soya dan Garam Buluh yang kaya protein bagus untuk kesihatan. Minuman protein pertama di dunia yang mengandungi Garam Buluh.. Shake Me adalah rendah kalori, tinggi dalam protein dan serat. Sumber kalsium dan magnesium. Juga diperkaya dengan Garam Buluh, vitamin dan mineral. Meal replacement yang mengurangkan HORMON LAPAR. 90 kalori je!

Apa kebaikan Shake Me? •️ Membekal tenaga
•️ Menjaga kesihatan
•️ Tumbesaran sihat
• Badan langsing

Shake Me berkonsep 3M: • Mineral
• Metabolisme
• Maintenance 
Mineral

Diperkaya dengan gram buluh, vitamin dan mineral termasuk Vitamin A, Vitamin B complex, Vitamin C, kalsium, magnesium, zat besi, zink dan lain-lain. Juga membekalkan nutrien harian yang diperlukan. 
Metabolisme

Diet kaya protein meningkatkan metabolisma, mengurangkan hormon lapar lalu mengurangkan selera makan. Membantu menggalakkan pembakaran lemak. Pilihan terbaik sebagai meal replacement. 
Maintenance 
Asid amino adalah bahan asas [building block] untuk sel badan, hormon, enjin dan antibodi. Mengandungi protein dari soya, kacang dan oat.

PM/WA 013-9865061 for further details..