norasma md noor

norasma md noor Follow

Premium Beautiful Expert
The Diamond Circle
FB :Norasma pakar pb
Call/Text/WhatsApps
0139865061
Malaysia, Indonesia ,Brunei, Singapore

1,232 Followers  2,774 Follow

Share Share Share

Panas-panas macam ni, premium beautiful selesa je pakai walaupun seharian, tak rasa panas or melekit.

Sebab tu as suka pb ni, material jenis akwated/adwagyne memang sesuai dengan suhu badan.

Best tau pakai, nak cuba boleh la bagitau as.

Contact 0139865061 je.

#corsetkesihatan
Ngomoi aja, siapa ingin kurangkan berat badan,masalah perut buncit, paha besar, atau dalam berpantang selepas bersalin

Kamu pakai aje sama corset premium beautiful, cepat aje kamu nampak cantik, berat kamu turun.

Premium beautiful ini punyai infrared yang sangat bagus kepada kesihatan.70% kesan kepada kesihatan, 30% kesan kepada kecantikan.

Cuba in dulu, ayok bagitau saja sama as, untuk as bantu kamu dapatkan premium beautiful dengan harga promosi.

Pantas hubungi As aje 0139865061

www.norasmamdnoor.blogspot.my

#premiumbeautifulmedan
#premiumbeautifulsulawesi
#premiumbeautifulindonesia
#premiumveautifulsingapore
#premiubeautifulbrunei
#turunkanberatbadan
Warna cantik, design cun, harga dah berpatutan tapi bila fitting tak muat la pula.

Tersekat paha besar  perut buncit, lengan lebar. Susahnya nak pilih pakaian, sampai stress.Itu dulu tapi kini dah tak ada masalah lagi.

Premium beautiful penyelamat sebab pb ni satu -satunya bodyshaper yang ade infrared.Pakai pb bukan semata -mata untuk cantim tapi sihat dalaman.

Bila dalaman sihat, so senang la berat badan turun , inchi berkurangan dan paling best body kita cantik melentik berpotongan.Pemilihan pakaian dalam terbaik mempengaruhi bentuk badan kita tau.

As sendiri dah cuba pb, anda bila lagi.

Contact as 013-9865061 untuk as bantu anda dapatkan saiz pb yang tepat dan harga yang super jimat.

#premiumbeautiful
Fuhh.

Permintaan Banyak sangat

#premiumbeautiful
#marineessence
#maharani
#bioeverplus
#BioSelezaFemininePad
#cozuma
#garlic #minkaffe #shakeme
#garambuloh #celygnic
#alfafa

#as0139865061
Perbezaan yang ketarakan.

Premoim beautiful ni tak sama langsung dengan cirset biasa dipasara.

Premium beautiful ni menjadikan badan wanita lebih kemas berbanding bra biasa.

Bra biasa lemak bersepah.Tapi pb sebaliknya.Lemak pada badan terselindung, terletak pada kedudukan yang betul dan konsisten pakai lemak tersebut semakin kurang inchi.

Dan paling best lama kelamaan hilang terus lemak tersebut kerana infrared pb meningkatkan metabolisme badan.

Sangat membantu.Sebabtu kini ramai yang lebih memilih premium beautiful.

Janga terlepas untuk set jimat pb ye.Contact as sekarang 0139865061

#korsetmoden
#bodyshaper #premiumbeautiful
#indonesia #brunei #singapore #sabah #sarawak #medan #bandung #jakarta #bintulu
#bakarlemak #wanitagemuk
#instantshaping #raya #slim
Remaja, ibu ibu jangan pandang remeh kewanitaan anda.

Mahkota wanita yang satu, kena jaga betul-betul.

Gunakan bio seleza kalau nak mahkota tu selamat.Dah-dah jangan guna lagi tuala wanita biasa yang sebelum ni sebab mengundang bahaya kanser.Elakkan tuala wanita yang diperbuat daripada recyecle paper.

Guna je #bioseleza.

#as0139865061
Tak sabar nak borong barang kat stokis butterworth.

Teruja , tengok tu.Tip top kaum hawa
Uolls, nak pikat suami jangan lupa amalkan yang wajib ni.

Ambil maharani je pun.

Maharani ni permintaan hangat, laju. Kerugian besar kalau tak cuba maharani

#as0139865061

www.norasmamdnoor.blogspot.my

#dalamanwanita #maharanibrunei
#dalamanwanita