Salshabilla adriani

Salshabilla adriani Follow

1st
πŸ‘» : Salsh12
Endorsement : @grz0058j by line ( with @ )
Business Contact : Info.Salshabilla@gmail.com
1st Single : MALAIKAT BAIK πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

https://youtu.be/nTNwZb3DIqY

4,284,071 Followers  638 Follow

Share Share Share

That was her magic, she could still see the sunset even on those darkest days.
HAIII SEMUAAAAA ayo nonton live streaming indonesia keren 2 ulang tahun ke 24 ANTV di UC news dan jangan lupa di like fanpage UC news dan menangkan hadiah dari UC news πŸ‘ŒπŸ‘Œ#indonesiakeren2 #ANTVdiUCNews
You had her with your words and you lost her with your actions ☺️ // hoodie by @Otodidako.id thankyooouu & get yours!🌈🌟🌈
☺️☺️☺️
Nominated for Top Indonesian Youtube Personality! #influenceasia #influenceasia2017 ✨✨✨ See you in Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ 6-9 April!
Blowout β€’ Enliven
.

In our first project we invite all the Jakarta's juvenile to attend our SALT&BAE.
Lets spend your last saturday night of this march with us!
.

Bouncing with our guest stars : 
CREAM
PDOUBLE
COPEMANN
DIANA DEE
M.R.A
Arjuna
Mc by Rocca Baraya .

150k β€’ Sofa reservation and another info please contact : +62 813-1904-2295 ( NABILA ) or +62 877-8663-5558 ( DIMAS ) 
10 PM β€’ EMPIRICA β€’ SCBD LOT 8 Jakarta Selatan β€’

For further details, follow our instagram @blowoutcreative and please dont forget to follow @blowoutcreative
Buat kalian yg ada acara dan pengen putih cepet, bagus bgt loh pake body serum fairnpink dari @kulit_putih, mau efeknya permanent? pakainya rutin pagi dan malam. aman dan herbal.
Yess skrg taro kartu gak ribet lagi ada card holder dr @yellowlinewood kartu jadi rapih dan bisa buat taro uang juga simple buat dibawa2.. makasii @yellowlinewood
Kunci suksesku adalah berani coba sesuatu yang baru. Karena saat kamu berani coba hal baru, kamu jadi punya peluang untuk sukses. Seperti @lipice_id Sheer Color Beeswax dengan kemasan baru ini yang menjaga bibir tetap lembab & bikin aku pede cobain sesuatu yang baru.

#NewSpiritNewJourney
#ListenToYourLips
Happy deh pake bag dr @snowceline. Simple tp elegant, bisa pake nama juga. Langsung jadi ga pake tunggu lama.. banyak motif dan warna loh. Yuk langsung cek di ig @snowceline
Finally got this aesthetic sticker from @macbookandarts.id 🌸.
。
Water, oil and scratch-proof
。
Wonderfully designed and printed. 。
Recommended banget! πŸ™ˆ