Sonya Pandarmawan

Sonya Pandarmawan Follow

LUKE 1:37 Nothing is impossible with God
Twitter: @Sonyapandr
For inquiries:
• 081908496340 (Emmy)
• sonyapan_18@yahoo.com
JamesLallo❤️

79,463 Followers  848 Follow

Share Share Share

Mine
thank you for made my day @belovasnack snack nya enak enak!
Internetan gak pernah bikin KZL kalau pake Modem MiFi XL Go! Upload video mannequin challenge competition XL Go ku jadi lancar. Kamu juga ikutan yuk! Siapa tau drone dan action cam dari XL Go jadi milik kamu  jangan lupa liat info lengkapnya di sini ya http://bit.ly/MannequinChallengeTnC  #BersamaJadiXtra @instaxl123
I love koleksi model-model kemeja dan 7 hari lagi aku bakal dapetin koleksi kemeja baru loh! And the good news is,, kamu juga bisa dapetin produk produk yang lagi mau kamu beli banget waktu HARBOLNAS 12-14 Desember di Lazada Online Revolution! Jangan lupa, share momen #CeritaBelanjaLazada kamu dan dapetin kesempatan untuk menang trip ke NEW YORK worth up to 100 Juta rupiah!
Faith is taking the first step even u can't see the whole staircase - Martin Luther King
👀
📷: @jameslallo
Have a blessed sunday good people!
Such an honour for me to be invited to the dinner last night by the director and founder of LSPR, and It was completely great.
Today it's ur birthday. Wish you a very happy birthday, dear Mam Prita. May the kindness you spread keep returning to you. You're the inspiration for us. Stay awesome mam! ❤️
#lsprjakarta
Feeling a little blue, a deeper shade of blue.

#feelingblue #mood
Life depends on how u see the world.
Dress by @unbrandedidn

#qotd #ootd
[#thecorner ]