Countdown: 2 hari sebelum #ArkitekJalanan (Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2017)!!
.
So, this post completes the last piece of ‘my heart’ for my second book. (Cuba zoom out ke Instagram feed aku kalau nak tengok. Hehehehe.)
.
See those cards? Ada 100 je kad tu yang aku sediakan. Setiap kad ada nombor 1 hingga 100. Aku akan selit kad-kad tu dalam buku-buku Arkitek Jalanan yang akan dijual di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur nanti. Hari-hari akan ada insyaAllah. So takkan habis masa first day je. Sebab aku akan letak secara rawak.
.
Thanks sebab beli buku tulisan aku walaupun dengan duit tu sebenarnya beli makanan lagi best. Korang boleh beli lagi banyak buku-buku ilmiah, boleh topup internet quota, boleh buat macam-macam. Tapi korang beli buku aku, terima kasih.
.
And lagi satu, tak payah beli kalau duit tu cukup-cukup untuk makan je. Pinjam je buku daripada kawan, boleh baca jugak. Know your priorities. Aku tanak dah baca twit berbunyi “Saya sanggup tak makan tengah hari sebab beli buku Teme, duit ada cukup-cukup je”, please? Matlamat aku ialah nak ramai orang baca, bukan ramai orang beli.
.
Apa maksud "man la yarham, la yurham" tu? Cari sendiri, study sendiri, fahamkan sendiri 😉.
.
And last skali,
Kalau jumpa kad ni, mention aku di twitter or instagram ye?
Happy hunting!
.
#PelukisJalanan to #ArkitekJalanan

7,545 likes  513 comments

Share Share Share


teme Abdullahteme Abdullah