Helaas Helaas, ik moest een keuze maken.....
Een webshop runnen, workshops geven, ontwerpen én bloggen, vorig jaar Oktober had ik het idee dit allemaal te kunnen combineren.
Helaas is het toch anders gebleken 😔, het runnen van een jong opstartend bedrijf kost heel erg veel tijd.
De afgelopen tijd was ik druk, heel druk en toch had ik gevoel alles maar 50% aandacht te geven. Een paar weken geleden kwam ik op een punt waar in ik besefte dat het zo niet door kon gaan, ik moest een keuze maken in dat wat ik écht wil.
Ik wil graag bezig zijn met dat waar ik echt blij van word. Blij word ik van haken, om iets mooi's te maken uit een bol garen. Van het bedenken van patronen, en om mensen te inspireren en dit te delen in mijn blogs en workshops.
Ondanks dat ik mijn webshop onwijs leuk vind om te runnen, merk ik wel dat dit er voor zorgt dat ik veel minder tijd heb om zelf te haken, te ontwerpen en te bloggen...dat is waar ik juist zoveel energie uithaal.
Daarom heb ik besloten om te stoppen met mijn webshop én de verkoop van garens bij de WinkeltjesWinkel in Coevorden.
Ik ga wel door met het geven van haakworkshops, bloggen en ik wil weer volop aan de slag gaan met het ontwerpen van leuke patronen!
Uiteraard kunnen jullie mij nog wel via social media en mijn blog blijven volgen, ik blijf gewoon actief onder de naam Hip met Kleur! 💖
Ik hoop jullie allemaal dan nog voor een laatste keer te mogen ontvangen als klant in de webwinkel #linkinprofiel
Een heel fijn zonnig weekend allemaal 😘🌸☀🍦🍍!!! #hipmetkleur #opheffingsuitverkoop #webshop #hipmetkleurdewebshop #opisop #uitverkoop #haken #hakenisleuk #heelhollandhaakt

102 likes  91 comments

Share Share Share


Mabel - CrochetAddictMabel - CrochetAddict