Gajahmungkur - Peleburan - Peterongan - Kedungmundu - Tlogosari - Depok... Gotta be so strong
·
·
·
Bought this bcs discount and strong enough to make me feel 'alive'... I guess
·
·
·
'Good Day' jarene, mugo - mugo nek aku ngombe iki sing akeh dino iki sisuk2 iso teteup semangadh karo good pas hr h.. Pokokmen aku ngarep dino iki karo sisuk atau sisuk'e atau sisuk sisuk'e meneh always good alias apiiiikkk

#gakusahbapermarijajan #proudtobejavanese #badgrammar #jawandeles #indomaretpanutanq

32 likes  0 comments

Share Share Share


Ashari Dila AyuAshari Dila Ayu