Varför el-hoj?
Lyssna på www.matsceder.se
Nu blir det test av el-hojar och en intervju med Petter Hammarbäck hos Mickes Motor i Växjö som säljer den amerikanska Zero och Gert Thell som driver E-MC strax norr om Lund och importerar italienska Energica.
Petter börjar med att presentera Zero som säljs i 6 olika modeller. Vi pratar tekniska specifikationer, elmotorn och naturligtvis batterikapacitet, laddning och räckvidd. Vi kommer också in på service, försäkring, körupplevelse och avslutar med en framtidsspaning. Samtidigt som du lyssnar på reportaget kan du surfa in på www.mickesmotor.se där du hittar bilder och information om Zero.
Gert lever som han lär med en stor solcellsanläggning, ett eget vertikalt vindkraftverk som snart är klart, kör en Tesla oh importerar den italienska elhojen Energica. Han pratar om de två modellerna Eva och Ego. Den senare är i princip en race-maskin och kommer att tävla i den nya E-klassen 2019. Bilder och info om Energica hittar du på www.energicamotor.com
Nu blir det mest hojkörning resten av sommaren och nästa poddavsnitt kommer i augusti, men jag kommer naturligtvis at skriva på Facebooksidan: https://www.facebook.com/profile.php?id=2030364450586267&ref=br_rs och även någon touringrapport på bloggen: www.motorcykelblogg.matsceder.se
Skön, härlig, underbar, fantastisk, spännande, intressant, minnesvärd, rolig och avundsvärd semester, med andra ord en riktig Face-Book-Sommar!

0 likes  0 comments

Share Share Share


Mats Ceder MC-PodcastMats Ceder MC-Podcast