Neon Switch is in the house!
.
Adik aku baru beli ni. Setahun tunggu harga Switch turun baru dia mampu angkat sebijik. Boleh la tumpang main Zelda dengan Mario Kart nih.
.
Technically processor dan gpu Nintendo switch ni teknologi tak lah modern sangat, lebih kurang chip smartphone dengan tablet je. Thanks to those genius dalam Nintendo, game2 Switch nampak vibrant, colorful dan best gila main. Paling power Switch ni boleh main kat tv atau bawak gi travel, gi jalan2 dan gaming on the go.
.
Dear SONY, masuk era PS5 nanti pandai2 la korang engineered biar ada element mobile gaming jugak sebab tak semua orang ada masa nak ngadap TV main game.

25 likes  3 comments

Share Share Share


einz.myeinz.my