Hirsutisme is een vorm van overbeharing bij vrouwen waarbij de haargroei toegenomen is volgens een mannelijk beharingspatroon. Dat betekent dat er haren groeien op plaatsen waar vrouwen normaal geen haren hebben, zoals op het gezicht (baard en snor), in de hals, op de borst, rond de tepels, op de onderbuik tussen navel en schaamstreek, en op de benen. Hirsutisme komt veel voor. Wat beschouwd wordt als normale – of  als abnormale haargroei bij vrouwen is voornamelijk cultureel en etnisch bepaald. Hirsutisme wordt in onze maatschappij echter als onaantrekkelijk beschouwd waardoor de meeste vrouwen die hieraan lijden toch om een behandeling vragen.
Er bestaan drie vormen van hirsutisme
1. Idiopathische of familiaire hirsutisme.Deze vorm komt in bepaalde rassen en families vaker voor. 
2. Hormonale hirsutisme. Deze vorm wordt veroorzaakt door een overproductie van mannelijke hormonen.
3. Hirsutisme veroorzaakt door medicamenten. Deze vorm wordt gezien bij menopauzale vrouwen die worden behandeld met testosteron-verwante geneesmiddelen.
Bij ons kunt u behandeld worden voor deze aandoening! En wist u dat de overbeharing in het gelaat vergoed wordt door de zorgverzekering. Vraag naar de voorwaarden bij uw eigen verzekering, u kunt t/m 31 december u verzekering wijzigen of van pakket veranderen.
Wilt u meer weten, neem dan contact op met ons.
-📞: 06-339 008 21 /010- 785 35 92
- 📱:@dermarose_huidkliniek
- 💻: www.dermarose.nl
- 📧: info@dermarose.nl
- 📌: Bergweg 43A, 3037 EA te Rotterdam
#hirsutisme #overbeharing #overbeharinggelaat #huidtherapie #huidtherapeut #verzekering #vergoeding #laserontharen #rotterdam #huidverbetering

28 likes  3 comments

Share Share Share


Dermarose Laser & HuidtherapieDermarose Laser & Huidtherapie