#instagram
Új funkció várható:
Ha a neten nézünk egy videót, akkor alapfunkciónak számít, hogy tudunk benne előre-hátra tekerni, így könnyebben megtalálhatjuk egy hosszabb felvételben a minket érdeklő részeket, átugorhatjuk az unalmasakat, vagy visszapörgethetünk egy izgalmas pontra. Ez szinte alapnak tekinthető bármelyik videomegosztón, ám az Instagramon eddig nélkülöznünk kellett.

Igaz, a szolgáltatás még mindig elsődlegesen képmegosztó, és csak korlátozott hosszúságú videókat tehetünk közzé hagyományos posztként a profilunkban, de eddig is érthetetlen volt számunkra, miért nem lehet a videókba belepörgetni – azokat csak elindítani van lehetőségünk egy bökéssel. A 24 óra után eltűnő sztorikból is kispórolták ezt.

Több Instagram-felhasználó viszont arra lett figyelmes a napokban, hogy a videós posztoknál megjelent a csúszka, amivel a hiányolt hatalmat megkapjuk: végre tudunk majd navigálni a videókon belül is, nem kell azokat az elejétől a végéig megnézni.

A @wongmjane nevű profil tulajdonosa által megosztott felvétel alapján egy rendkívül finom, elegáns kezelőfelületre számíthatunk, amit vélhetően egyelőre szűk körben tesztel a cég, ahogy minden újítást. Később viszont világszerte mindenki számára megjelenhet.
.
.
.
#socialmediamarketing #socialmediatrend #marketing #news #socialmads #onlinemarketing #business #businesswomen #newbusiness #kozossegimedia #közösségépítés #marketingmenedzser #mutimitdolgozol

28 likes  0 comments

Share Share Share


Marketing managerMarketing manager