Strijp-R is de nieuwe thuisbasis van de Moeiteloze Manager

Het zit erop!

Afgelopen week, aan het einde van de maand maart, heb ik ik mijn kantoor op Strijp-S verlaten. Na 10 jaar werken en bivakkeren heb ik een prachtige periode afgesloten. In deze tijd is Strijp-S uitgegroeid van een kale oud-Philips locatie, waar nog hekken en een slagboom omheen stonden, tot de bruisende hotspot die het nu is.

Het uitzicht is veranderd van grote fabriekshallen naar hippe nieuwe appartementen. En in plaats van stiekem lunchen in de kantine van Philips, kun je nu op heel veel plekken terecht.

Waarom dan verhuizen?

Die vraag heb ik de afgelopen maanden heel vaak gehad. Ik hoefde ook niet weg natuurlijk! Het is me altijd goed bevallen in het glasgebouw en ook mijn klanten kwamen er graag. En toch.. na 10 jaar begon het me wel te kriebelen. Het was er stil, wat voordelen heeft als coach, maar ook nadelen qua gezelligheid. Omdat ik aan het einde van de gang zat, kreeg ik niet zo veel spontaan bezoek.

Ik kreeg langzaam steeds meer behoefte aan iets nieuws. Meer gezelligheid, nieuwe uitzichten, samenwerking, nieuwe uitdagingen en impulsen.

Maar het moest natuurlijk wel beter zijn dan wat ik had.. En toen kwam Strijp-R

Op Strijp-R, een ander voormalig Philips terrein in Eindhoven, is sinds een jaar of 10 de locatie van ontwerper Piet Hein Eek. In het enorme pand van Eek is al een meubelmakerij, winkel en restaurant gevestigd. En er kwam een ruimte vrij van ruim 280 m2. Te groot voor mij alleen natuurlijk en ook te groot voor de andere initiatiefnemers alleen. Maar samen een ruimte met mogelijkheden. Heel veel mogelijkheden!

En die zijn we nu aan het ontwikkelen. De komende periode wordt nog hard gewerkt om er een prachtig pareltje van te maken. In een volgende blog stel ik je ook graag voor aan mijn medebewoners.

Intussen laat je ik vast zie hoe de ruimte eruit ziet (of zag). Er ligt nog een behoorlijke stapel klussen, maar dan wordt het ook echt heel mooi. Kom gerust eens aanwaaien!

36 likes  4 comments

Share Share Share


Hessel FringsHessel Frings