Bila umur semakin meningkat ni, macam macam lah nak muncul kat muka ni kan. Tompok tompok hitam lah, jeragat lah. Syress kadang kadang. Kulit kusam. Banyak snagat nak kena jaga.

So sebab kulit muka kusam dan ada tompok hitam Mimi try pakai Eucerin Ultrawhite + Spotless. Start guna dari bulan lepas. Kira dah minggu ke 4 lah guna. Memang nampak perbezaan dulu dna sekarang. Dark spot pada muka memang nampak pudar. Jeragat pun sama wei... Sebab pakai tudung kulit tak sekata tapi sejak pakai serum magik Eucerin ni kulit muka pun dah sekata. Tapi parut tuh faham faham jelah makan masa nak hilang.

Janji dark spot dan jeragat makin pudar okay! Korang tahu tak Eucerin Ultrawhite + Spotless yang Mimi pakai ni merupakan double serum yang mengandungi Patented Thiamidol dan Concentrate Hyaluronic Acid di mana ia mampu mengurangkan masalah dark spot dan jeragat! Tak payah dan tak perlu buat rawatan laser.

Serum ni cepat meresap ke dalam kulit dan tak nelekit. Bau pun wangi. So Mimie highly recommended serum ni pada korang untuk atasi masalah dark spit dan jeragat kerana ia berkesan. Dalam masa 4 minggu dha boleh nanpak kesan selepas menggunakan double serum ni.
Kalau korang guna serum ni sekarang, korang berpeluang join challenge yang di anjurkan oleh Eucerin. Hadiah yang ditawarkan untuk 10 orang pemenang adalah produk Eucerin bernilai RM500.

#DiminishDarkspotsWithoutLaser

117 likes  45 comments

Share Share Share


🌸mimi azirah🌸🌸mimi azirah🌸