#ELWomen Follow

Photos and videos with the hashtag ‘ELWomen’ on Instagram

251 posts

Share Share Share

LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
LADY LISA 3.0 RESTOCK with 3 NEW ADDTIONAL COLOURS. ==========
.
ESOK. TOMORROW. ESOK .
.
Release di website kami. .
Esok juga dah boleh order di website atau boleh saja WhatsApps team kami 🤗🤗😘.
.
PRICE: RM169 /each* 
MORE DISCOUNT FOR ELMEMBER
FREE POSTAGE
FREE MEMBERSHIP 
FREE PAPERBACK .
Layari website kami di 👇🏻👇🏻👇🏻.
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com 
www.ESTERLISA.com .
.
Atau WhatsApp team di 👇🏻👇🏻
WhatsApp <LISA3> ke 016 2039267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2049267 
WhatsApp <LISA3> ke 016 2959267 .
.
.
#LadyLisa3 #LadyLisa #EsterLisa #ELWomen #BajuKurung #BajuKurungModen #EsterLisaBoutique
Mini kurung ni namanya Lady Marie 💋 Kalau pakai 1 set, cantik sangat untuk ke pejabat. Nak padankan tops dengan jeans pun, takde masalah. Memang confirm letops! .
.
Potongan yang sama macam Lady Lisa kurung kegemaran dearies, komfem nampak lebih ramping. wahhh :D Sekarang nak tanya, dearies suka tak warna ni? .
.
Lady Marie ini ready stock. Tapi limited. SO jom whatsapp team kami sekarang ok 😘 Klik link kat bawah ni untuk whatsapp kami:
.
WhatsApp <MARIE> ke 016 2039267 
WhatsApp <MARIE> ke 016 2049267 
WhatsApp <MARIE> ke 016 2959267 .
ATAU
.
Boleh dapatkan terus di website kami:
.
www.ESTERLISA.com
.

Harga: RM179 sepasang.
Promo sekarang hanya RM159 sepasang
.
FREE POSTAGE seluruh Malaysia. 😎

P/s: STOCK LIMITED ☺️
.
#LadyMarie #MiniKurung #Esterlisa #esterLisaBoutique #ELWomen
Mini kurung ni namanya Lady Marie 💋 Kalau pakai 1 set, cantik sangat untuk ke pejabat. Nak padankan tops dengan jeans pun, takde masalah. Memang confirm letops! .
.
Potongan yang sama macam Lady Lisa kurung kegemaran dearies, komfem nampak lebih ramping. wahhh :D Sekarang nak tanya, dearies suka tak warna ni? .
.
Lady Marie ini ready stock. Tapi limited. SO jom whatsapp team kami sekarang ok 😘 Klik link kat bawah ni untuk whatsapp kami:
.
WhatsApp <MARIE> ke 016 2039267 
WhatsApp <MARIE> ke 016 2049267 
WhatsApp <MARIE> ke 016 2959267 .
ATAU
.
Boleh dapatkan terus di website kami:
.
www.ESTERLISA.com
.

Harga: RM179 sepasang.
Promo sekarang hanya RM159 sepasang
.
FREE POSTAGE seluruh Malaysia. 😎

P/s: STOCK LIMITED ☺️
.
#LadyMarie #MiniKurung #Esterlisa #esterLisaBoutique #ELWomen