#mm32 Follow

Photos and videos with the hashtag ‘mm32’ on Instagram

16,770 posts

Share Share Share

Thanks@muzikmuzik.... Alhamdulillah dh ok... So kita dh leh gerak gempur💪💪💪
@khaibahar94 
@khaibaharempire 
#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
#launch tea party aloeshafy
Pnh x awok nyanyi x sedap ea.. Ermm mcm kin encem je#jgnkecamhakak#
@khaibahar94 
@khaibaharempire 
#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
Mcm x tau je iium. Fm nie tp coz kecayangan@khaibahar94 onair i sggup dgr
@khaibahar94 
@khaibaharempire 
#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
Best plk lagu baru @haqiemrusli98_ ni..
@khaibahar94 please cover full.

Jom undi kesayangan kita @khaibahar94 di Top Hot @hotfm976

#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
SURAT CINTA UNTUK STARLA🎶// sapa nk surat cinta💌😅😅dm bgi alamat..@virgoun_ #syedscover#supportme#malaysiancover#laguorangkita#coverorangmalaysian#thisismalaysian#malaysiantalent#coversong#f4f#instafollow#erafm#hotfm#mm32#hotvocal#piano#motifviral#mm#wpentertainment#fmc#beegoodmusic#suratcintauntukstarla#suratcintauntukstarlacovermalaysia#suratcintauntukstarla #indonesia @hotvocals @malaysiancover
Khai menang lucky draw lhhh yg berbuat baik selalu dibalas dgn baik. Tahniah babah dpt pe tuuu ❤❤Kami pegi event khai pun tk pernah menang lucky draw 😂😂😂 #khaibahar94
#kbspore
#kbsporeshareyrmemories
#1love1heart1kb

@Regranned from @lislav_kbe94 -  Bertuah sungguh insan bernama @khaibahar94 ..cheq sndri pun ssh nk dpt lucky draw 😂😂😂 Jom undi kesayangan kita @khaibahar94 di Top Hot @hotfm976

#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017 #Repost @kbspore with @insta.save.repost • • •
Lunch Tea Party Aloeshafy malaysia ︳with @khaibahar94 & @amiraaothman 📆12/12/2017 😎Wow..!Eh..,sape jejaka berkaca mata hitam tu?laa..kesayangan semua @khaibahar94 tu..😁 ke kita yang mata kabur..nie..😂 ye la..gaya terunggul..terbaik.

#khaibahar94 
#aloeshafymalaysia 
#Tophot2017 
#Tophotkhaibahar2017 
#mm32 
#ajl 
repost @huumairaa_khaibahar_ 
#khaibaharempire
@khaibahar94
Khai menang lucky draw lhhh yg berbuat baik selalu dibalas dgn baik. Tahniah babah dpt pe tuuu ❤❤Kami pegi event khai pun tk pernah menang lucky draw 😂😂😂 #khaibahar94
#kbspore
#kbsporeshareyrmemories
#1love1heart1kb

@Regranned from @lislav_kbe94 -  Bertuah sungguh insan bernama @khaibahar94 ..cheq sndri pun ssh nk dpt lucky draw 😂😂😂 Jom undi kesayangan kita @khaibahar94 di Top Hot @hotfm976

#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
Lunch Tea Party Aloeshafy malaysia  l with @khaibahar94 & @amiraaothman 📆12/12/2017

#khaibahar94
#aloeshafymalaysia 
#launchingparty 
#Tophot2017 
#Tophotkhaibahar2017 
#mm32
#ajl
igs @khaibahar94
@khaibahar94
Bertuah sungguh insan bernama @khaibahar94 ..cheq sndri pun ssh nk dpt lucky draw 😂😂😂 Jom undi kesayangan kita @khaibahar94 di Top Hot @hotfm976

#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
Part Last: Aku Sanggup

Serius suka giler tgok video cover yg ni..
Mcm sweet plak nyanyi smbil jeling2 tepi 😂😂😂 Jom undi kesayangan kita @khaibahar94 di Top Hot @hotfm976

#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017
Part 3: Aku Sanggup

Serius suka giler tgok video cover yg ni..
Mcm sweet plak nyanyi smbil jeling2 tepi 😂😂😂 Jom undi kesayangan kita @khaibahar94 di Top Hot @hotfm976

#khaibahar 
#khaibahar94
#khaibahararmy
#tenterakhaibahar
#inspirasikhaibahar 
#fenomenamillenial 
#Bayang 
#bayangroadtoajl32 
#ajl32
#mm32
#hotfm
#TopHot2017
#TopHotKhaiBahar2017