Siti Awadah | Mommy Blogger

Siti Awadah | Mommy Blogger Follow

πŸ“Œ SIS HAWA | Malaysia
πŸ“Œ Founder #teambpt #bloggerpantaitimur
πŸ“Œ Review | Advertorial | Collaboration
πŸ“§ rosebirumuda@gmail.com

http://www.sishawa.com/

1,699 Followers  735 Follow

Share Share Share

Bamun dlm bnyk2 minuman #anchorfoodprofessionals #lemonmintmeringue menjadi pilihan.. Fresh!!! Segar dgn bau yg memikat bagai kan berada kat kepuluan meldives... Nyamannnnnn
Ini #chocoffee gabungan kopi putih dan coklat yg pekat melekat terus menusuk ke hati para penggemar coffee dan chocs.. Juga menu dari chef #anchor #anchorfoodprofessionals nikmattttt Sgt nikmat
#kayanikafusion dari #chef #anchorfoodprofessionals ni sekali makan rasa nk lagi.. Gabungan lemak manis tu mmg umphhhh dgn tekak org mlysia
Minggu lepas masa ada trip ke utara sempatlah singgah ke #oversteppedcafe di #sungaipetani, makanan sedap dan makin umphhhh dgn minuman moodmojee yg dihasilkan oleh chef @anchorkitchen.. Perghhh terangkat habis bila merasa #moodmojeedrinks ni.. Mmg sedap!!
Bwa anak2 datang #mcdonalds #pengkalanchepa... Hajat nk makan2 menu hi ada sekali ternampak plak #macaron... 6 perasa plak tu.. Harga sekotak ni RM10 je.. Sedapppp plak tu.. Pekena ngan #mccafe mmg umphhhh...
.
#sishawadotcom #bloggerpantaitimur #review #teambpt #sishawajalan
Siapa suruh masuk dalam mari.... Kan dh kena tik tok!!! Sabar jelah #kasihsufi oiii 😘😘🀣 #sishawadotcom #tiktok #cutebaby #comel #tiktokbaby #anakblogger
Allhamdulillah sejak ada #kasihsufi dah punya teman chit chat.. Kalau dulu mama xde geng huhu... Disebabkan #kasihsufi belum dpt faham sepenuhnya lg, jadikan kenangan kita di @thecedarbidor ini sebagai memori.. Cantikkk Sgt holiday kat sini.. Puashati!!
Sampai skrg masih tak leh move on lagi dari percutian ke @thecedarbidor, ye la.. Happyyy Sgt.. Besttt giler!! Rindunya semua kenangan kat sana
Wah... Hebat geng #mmsos #mmsossocialmedia #sahabatmedia #gdep #guadamai sbb dh berjaya adakan Program sahabat media MMSOS @gua damai extreme park pada 24.11.2018 yg lepas... Syabas... Kipidap!! 😘
Di #mcdonalds #kangar #perlis untuk lunch hari ni... Best gak suasana kat sini.. Relax jeee...
Bagus betul #thecedarbidor sbb sediakan toys room mcm ni... Anak2 leh main n mak ayah ada me time sndiri... Idea ni mmg terbaikkk...
Suprise delivery for #awwal, celebrate at #thecedarbidor... TQ #soffiesuprise... Mmg puashati πŸ’•πŸ’•πŸ’•