Siti Awadah | Mommy Blogger

Siti Awadah | Mommy Blogger Follow

❤SIS HAWA❤ Talk about Fashion, Travel, Food, Parenting & Lifestyle - for Review.Collaboration.Advertorial email: rosebirumuda@gmail.com. admin#teambpt

http://www.sishawa.com/

736 Followers  353 Follow

Share Share Share

Anak ramai berderet??? Kelam kabut nak ngemas, nak dukung baby, nak pick up anak2 sekolah??? Satu tips nk kasi... sila biasakan diri masak lebih dan simpan sikit sebagai lauk frozen..
.
Ada lauk basah dalam peti kalau x masak tetap x berguna juga kan?? Lama2 akan jd makin x elok juga.. So baik masak terus simpan beku, time nk makan cuma panaskan saja.. #ibuanak6 #petuamama #bloggerpantaitimur #teambpt #sishawadotcom #kelantan #mamabusywomen #mamabijak #laukfrozen
#kasihsufi dah dapat kawan.. #omarhana 💕😘
Sekali masak boleh 3 sajian.. Satu makan selalu dua lagi masuk frozen.. Esok masak menu lain, pun sama.. Makan dan masuk frozen. Makin hari stok akan jd makin banyak dan boleh la mama spend lebih masa dgn baby.. #mamabusy #mamabijak #kerjadarirumah #bloggermalaysia #teambpt #sishawadotcom #bloggerpantaitimur #ibuanak6
Rutin harian.. Masak nasi lenyek untuk #kasihsufi.. Kali ni menu nasi perasa kentang epal. 😘
.
Yg bestnya makanan baby ni kita boleh masak untuk di makan terus dan frozen.. Jimat masa jimat tenaga... #mamabusy #mamabijak #kerjadarirumah #bloggermalaysia #teambpt #sishawadotcom #bloggerpantaitimur #jagaanak #mommyandbaby #ibuanak6
Panic?? Tekan jer!!!
.
Kena ambil tahu yang skrg ni dah pun ada Aplikasi MMSOS. MMSOS patut di download ke handphone, sebabnya bila ada kecemasan ualls boleh terus tekan Emergency Panic Button....
.
Bila dah tekan akan terus pihak ke emas an boleh tahu tahu lokasi ualls kat mana dan akan segera datang untuk beri Bantuan Kecemasan...
.
Tapi awas!! Ualls jangan salah guna pulak.. Jom download.. Saya dah!! #MMSOS
#MMSOSSocialMedia
#sishawadotcom 
#bloggerpantaitimur #teambpt
Kotak yg ke-2 dari #althea dan sampai... Hanya dgn RM100+ boleh dapat 4 produk!! Brbaloi2 harganya.. Kalau beli kat pasaraya rasa mau lebih dr RM200... Huhu... #jimat #teambpt #bloggerpantaitimur #altheaturns3 #sishawadotcom
BERITA BAIK UNTUK SEMUA terutama yang ada masalah diabetes dan juga yg ingin berdiet...!!! New sweetener. ZERO CALORIE. Help reduce blood sugar and slimming. Zero Calorie Sugar.  sweet taste similar to white sugar. No bitter aftertaste.

#joymix #zerro #zerocalorie #sweetener #healthy #joymixMalaysia #teambpt #sishawadotcom #bloggerpantaitimur #review #bloggermalaysia
TERKEJUT KITA!!! Terkejut datang lepas tengok wajah duta @safimalaysia yg cantik lawa tu.. Tpi I tau tahap diri sndiri... Kah3...
.
Takpe, Yg penting walau x leh seputih tu dpt wajah sihat bersih tanpa jerawat dgn produk selamat pun dah cukup terbaikkk....
.
Bagi masa utk daku try kejap set #safi #oxywhite ni pastu leh baca full review selepas guna dlm masa terdekat di www.sishawa.com. .
#safimalaysia #safi #halal #beauty #skincare #selamatdansuci #sishawadotcom #teambpt #bloggerpantaitimur
MMSOS satu app yang bagus utk mmbantu menjaga keselamatan dan triggered emergency
.
Sgt bagus utk semua tak kira di mana berada
.
#sishawadotcom #mmsos #mmsossocialmedia
Kalau dulu nk masak tomyam je mesti kena ada perencah.. Tp bila dh tau tips ni x yah pening kepala lg.. Napa la tak pernah terfikir sebelum ni.. Takpe la baik dr x tau langsung.. Bagaimana cara ya?? Nnti kan update di blog #sishawadotcom #masakmudah #sukamakan
Dah lama tak workout guna trademill ni.. Mengah!!! 🙈🙈
Lain orang lain cara didik anak.. Yg pasti didik dengan penuh kasih sayang dan elak kan stress... #sishawadotcom #teambpt #bloggerpantaitimur