Siti Awadah | Mommy Blogger

Siti Awadah | Mommy Blogger Follow

🌷SIS HAWA🌷#malaysiablogger 💻 Founder #teambpt #bloggerpantaitimur 💕 #review #ads #Event, #Collaboration #vlog 📧 rosebirumuda@gmail.com

http://www.sishawa.com/

1,788 Followers  556 Follow

Share Share Share

Kawan2.. Jom join Baby of The Year Contest 2018 dengan #KASIHSUFI
. 
#JOHNSONSMY #sishawadotcom #Babyoftheyearcontest #Johnsonsbaby #babycomel #teambpt #bloggerpantaitimur
#JBOTY2018
Mommy ngan daddy dah join Baby of The Year Contest 2018 dr Johnson's Baby Malaysia belum? Ni saja try luck si #KASIHSUFI mana tahu ada rezeki...
.
Tema untuk contest ni adalah The Royal Celebration bersempena dgn ulangtahun Johnsons yg ke 125 tahun. Hadiah-hadiah dibahagikan pd tiga kategori mengikut usia iaitu :
.
kategori 1 - untuk bayi baru lahir 0 hingga 12 bulan
kategori 2 - untuk bayi berusia 1 hingga 3 tahun 
kategori 3 - untuk bayi berusia 4 hingga 6 tahun .
Cara-caranya :
1. Beli mana-mana produk bayi Johnson's ( JOHNSON'S baby )
mulai 1 September - 31 Oktober 2018

2. Tangkap gambar prince/princess then layari www.johnsonsbaby.com.my/boty2018

3. Pilih bingkai foto dan sticker bertemakan istana yang disukai untuk dihiaskan pada foto prince/princess masing2 tadi tu

4. Lengkapkan borang dan hantarkan penyertaan- siap!! #JOHNSONSMY #sishawadotcom #Babyoftheyearcontest #Johnsonsbaby #babycomel #teambpt #bloggerpantaitimur
#JBOTY2018
Sakit tekak n selsema.. Mujur ada #madulimaunipis #alintisaar
MADU CAMPUR LIMAU NIPIS...????
.
YA!! Walaupun agak rare tapi sedap giler! Paling penting dapat ubati batuk dan selsema anak2 dengan cepat tanpa susah payah berleter suruh makan ubat mcm dulu lagi...Sukaaaa...sgt2 suka.... Terima kasih #maduasli #madulimaunipis #alintisaar
.
Info lanjut boleh ke >> https://www.facebook.com/alintisaar01/
Kempen SUPER BEAUTY DAY akan berlangsung pada hari ESOK 10.10 - get ready kerana ada bemacam diskaun drp bnyk jenama terkenal akan start di jual dengan harga terendah sehingga 80% diskaun!!
.
#lazada #superbeautyday #teambpt #bloggerpantaitimur #diskaun #sishawadotcom
Belum ngap dh bunyi krup krap.. Oh my ayam! 🤣🤣 #ibuanak6 #sishawamasak #sishawadotcom #teambpt #bloggerpantaitimur #review
Tak tau nk masak apa.. Malas pun ya.. Busy pun ya.. Makin sedih kalau tetiba anak minta nk makan yg sedap time kita tgh takde mood nk masak.. Jalan terbaik, golek2 ayam dlm tepung pastu goreng terus ngap!! Haaa puashati.. Mujurlah #tepungbestari ni mudah.. X letak garam telur pun takpe.. #ibuanak6 #bloggerpantaitimur #teambpt #sishawadotcom
Ni sapa yg nk shopping agaknya.. Mama ke kasih... Hmmm...dh pandai mencapai brg dah skrg.. 😩
Recommended!!! Wajib grab 1!! RM15 hingit jer oiiiii... Ada brmcm2 colour! .
Manalah tahu korang mmg tgh mencari #armsock #handsockmuslimah #handsockcantik #handsockmurah #handsockselesa...
.
boleh terus whatsapp ke >>>> http://bloggerpromo.wasap.my/ <<<< untuk harga terlajak kasih dan sayang ni.. .
Boleh baca full review yang lebih padat di www.sishawa.com nanti 💕💕
.
#sishawadotcom #reviewbyblogger #bloggermalaysia #teambpt #bloggerpantaitimur
Akhirnya jumpa juga handsock n stoking yg selesa dan cantik mabeles.. Yg penting harganya tuuu.. Harga dia murah2 je okay..
.
Design n colour ada pelbagai macam, leh pilih nk yg mana.. Harga dr RM15 je sepasang utk handsock n RM7 je sepasang utk stokin..x murah lg ke tu?? #satumakna4u #reviewbyblogger #bloggermalaysia #teambpt #sishawadotcom #bloggerpantaitimur
Kalau dulu x makan asyura kelantan ni sbb dah terbiasa dgn asyura utara yg manis... Tapi skrg ni dua2 suka walaupun kedua2nya sgt berbeza..
.
Alhamdulillah... Dpt juga merasa bubur asyura utk tahun ini dan makin brmakna apabila bubur asyura ni di hantar oleh pihak masjid yg brdekatan dr rumah ke rumah utk kawasan tempat ku tinggal ni...
.
Inilah dia sedikit sebanyak gaya hidup di bumi kelantan yg makin ku suka sejak berpindah ke sini.. 😘😘
Hari ni terbaca tentang zakat dan bagaimana zakat tu sgt perlu demi untuk membantu golongan asnaf tapi sedihnya masih ramai tak lakukan tanggungjawab ni.. Mungkin faktor sibuk kot... Tapi takpe, skrg dh boleh Bayar zakat secara online dan bayar sebelum 31 Oktober, boleh menang hadiah best jugak!! . 
Kalau nakkan info lanjut boleh terus rujuk kat sini ⬇️⬇️⬇️ https://www.facebook.com/114821431892619/posts/2176261822415226/
. 
KEMPEN JOM BERZAKAT PPZ-MAIWP  @pusatpungutanzakat
www.zakat.com.my
. 
#bayarsekarang
#jomberzakat #ppzmaiwp
#ppzwilayah #sishawadotcom