CIPS Torrebesses

CIPS Torrebesses Follow

(Centre d'Interpretació de la Pedra Seca).
Descobreix els tresors de la nostra terra, paisatges rurals farcits de construccions de pedra seca.

http://www.turismetorrebesses.com/

205 Followers  122 Follow

Share Share Share

Diumenge 16 de desembre a les 10.00 h amb motiu de La Marató de TV3 vine al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de #Torrebesses a la visita guiada per descobrir el #patrimoni de la #pedraseca.

Tots els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

@lamaratotv3
Dissabte 15 de desembre de 17  h a 19 h amb motiu de La Marató de TV3 vine al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses al #taller de manualitats per Marta Batalla. Es realitzaran diverses targetes amb tècnica de pop up.

Tots els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3. *Preu 6 €
*Requereix inscripció prèvia.
Reserves al correu electrònic centrepedraseca@gmail.com, trucant al 646 322 000 o mitjançant WhatsApp.

@lamaratotv3
Aquest pròxim dissabte 8 de desembre a les 12.00 h vine a #Torrebesses a descobrir l’antic procés de producció de l’ #oli en un antic #molídoli com el de Bep de Canut, la història de l' #església que va matar el fred i la seva relació amb les oliveres i el soterrani d’una antiga casa de Torrebesses (a l’actual seu del Centre d’Interpretació de la Pedra Seca) mitjançant una #visitaguiada. 
En acabar podràs degustar producte de Torrebesses com el nostre #olidolivavergeextra i embotits de #producciólocal. 
Preu: 4,50 € (Requereix inscripció prèvia)
Punt d’inici: Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses (P. Vileta 9-11, Torrebesses). Inscripcions al correu-electrònic centrepedraseca@gmail.com, trucant al 646 322 000 o mitjançant WhatsApp, fins dijous 6 de desembre. També a Ticketea. 
#rutaguiada #degustació #oove #vergeextra #pedrasecatorrebesses #segriasec #segrià #lleida #terresdelleida #ponent #turismedeproximitat #productedeproximitat
Un any més torna els Camins d’or líquid al #SegriàSec a #Torrebesses el diumenge 9 de desembre amb moltes activitats:

9.30 h Concurs d’allioli. 
10.00 h #Esmorzar a la Cooperativa. 
10.30 – 13.30 h Tombs creatius: L’Estrany viatge del senyor Tonet. 
11.30 h #Rutaguiada per la vila (inclou l’antic #molídoli de Bep del Canut i la ruta monumental amb l' #església de Sant Salvador i l'església nova "que va matar el fred", etc. 
Més informació i enllaç al PDF amb tot el programa de Camins d’or líquid al Segrià Sec a www.turismetorrebesses.com/caminsorliquidsegriasec2018.

Punt de Trobada: Cooperativa del Camp de Torrebesses.

#visitaguiada #oove #oliolivavergeextra #pedrasecatorrebesses #caminsdorlíquid #segrià #terresdelleida #ponent #garrigues #històriques
Amb motiu de l'ingrés de la #pedraseca a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la #UNESCO, aquest diumenge 2 de desembre a les 11.00 h fem una #rutaguiada per conèixer la tècnica i les construccions de pedra seca. 
Activitat #Gratuïta. 
Lloc de trobada: Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses (Pl. Vileta 9-11, Torrebesses) 
Visita a l’exposició permanent de la pedra seca i itinerari de 5 km per conèixer la tècnica i les construccions de pedra seca. 
#pedrasecatorrebesses #pedraensec #patrimoniimaterialdelahumanitat #patrimonihumanitat #IntangibleHeritage  #WorldHeritage #cabanesdeVolta #aljubs #marges #Torrebesses #segriàsec #Segrià #terresdelleida #ponent #Lleida #garrigues #catalunya
"L'art de la pedra seca, coneixements i tècniques" acaba d'ingressar a la llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la @unesco . 
Felicitats a tothom qui hi ha donat suport! 
#pedraseca #pedraensec #patrimonihumanitat #WorldHeritage #IntangibleHeritage #pedrasecatorrebesses #Torrebesses #drystone  #drystonewalling
Una #lluna vermellosa 🌖 acomiada aquesta edició de #TorrebessesTremola. Passeu una nit terrorífica 👻

#LiteraturaDeTerror #TorrebessesTremola2018  #Torrebesses #pedrasecatorrebesses #segriàsec #Segrià #terresdelleida #Lleida
A punt de començar les xerrades dels escriptors de #TorrebessesTremola 👻. – 16:00 h: Xerrada a càrrec d’Adrià Pujol: Per què ens fa por el que ens fa por? Per què ens agrada la por? Sala d’actes del Centre d’ Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. – 17:00 h: Xerrada-audició a càrrec d’Andrea Jofre: La música i el terror. Sala d’actes del Centre d’ Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. – 18:00 h: Descans – 18:30 h: Xerrada a càrrec de Pep Prieto: El mite de Prometeu en el gènere fantàstic i de terror. Sala d’actes del Centre d’ Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. – 19:30 h: Cloenda del festival, a càrrec de l’alcalde de Torrebesses, Mario Urrea. Al saló noble del Castell Palau Torrebesses. Comiat dels escriptors. Se’ls lliurarà un obsequi amb productes de la terra.

#TorrebessesTremola #Torrebesses #pedrasecatorrebesses #segriàsec #Segrià #terresdelleida #Lleida
Els escriptors de #TorrebessesTremola ens ha explicat la seva experiència; aquesta tarda encara ens explicaran més coses! 
Us esperem a les 16h al @cipstorrebesses (Pl. Vileta 9-11, #Torrebesses ). #TorrebessesTremola2018 #LiteraturaDeTerror @apostrophedicions
Podeu consultar l'horari de #TorrebessesTremola2018:

Dissabte 24 de novembre – 13:00 h: Presentació dels autors que entraran al Castell-palau de Torrebesses per passar la nit: Alexandra Cuadrat /Andrea Jofre / Pep Prieto / Adrià Pujol. Seguidament, breu passeig pel poble i interior del castell, i tancada dels escriptors.
– Lloc de trobada: Centre d’ Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses / Ajuntament de Torrebesses. Acte obert al públic.

Diumenge 25 de novembre – 12:00 h: Sortida dels escriptors. Tertúlia literària-vermut* a la Taberna de la bruixa – Castell Palau Torrebesses. Els autors explicaran la seva experiència. – 14:00 h: Dinar. Els assistents podran treure tiquet pel vermut i pel dinar. (Trucant a la Taverna de la Bruixa-Castell Palau Torrebesses. Carrer Vileta, 2. Telèfon: 666 492 409 ) – 16:00 h: Xerrada a càrrec d’Adrià Pujol: Per què ens fa por el que ens fa por? Per què ens agrada la por? Sala d’actes del Centre d’ Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. – 17:00 h: Xerrada-audició a càrrec d’Andrea Jofre: La música i el terror. Sala d’actes del Centre d’ Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. – 18:00 h: Descans – 18:30 h: Xerrada a càrrec de Pep Prieto: El mite de Prometeu en el gènere fantàstic i de terror. Sala d’actes del Centre d’ Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses. – 19:30 h: Cloenda del festival, a càrrec de l’alcalde de Torrebesses, Mario Urrea. Al saló noble del Castell Palau Torrebesses. Comiat dels escriptors. Se’ls lliurarà un obsequi amb productes de la terra.

#TorrebessesTremola #Torrebesses #pedrasecatorrebesses #segriàsec #Segrià #terresdelleida #Lleida
Aquí teniu els quatre escriptors
que passaran la nit del 24 al 25 de novembre al III Festival #TorrebessesTremola

1️⃣ Alexandra Cuadrat 2️⃣ Andrea Jofre  3️⃣ Pep Prieto 4️⃣ Adrià Pujol
#TorrebessesTremola2018 #Torrebesses #LiteraturaTerror @apostrophedicions
Avui estem a la fira de l'oli verd de #Maials.

I a les 17 h, #taller infantil de construcció de #pedraseca amb #argila.

#pedrasecatorrebesses #Torrebesses #segriàsec #Lleida #Segrià