Daina beauty t:mi

Daina beauty t:mi Follow

⚪Phibrows Royal Artist
⚪Eyeliner & Lips Semi-Permanent
⚪Ombre/podwer brows Semi-Permanent
⚪️Rejuvi tattoo remover
⚪️www.dainabeauty.fi
⚪+358409373379

https://www.facebook.com/beautydaina/

1,312 Followers  659 Follow

Share Share Share

Taas uusi koulutus edessä. Nyt kouluttaudutaan uutta kulma tekniikkaa ja teitä varten! ❤️🙏🥰😍
So l’m so excited, can’t stop smilling 😸😺
13 kk sitten tehdyt kulmat 🥰😍
Vuosivahvistus
Parantuneet kulmat ennen vahvistusta ☺️
Nyt saatavilla myös meiltä!! Korosta katsettasi magneettiripsien avulla. Magneettiripset ovat täysin uusi tekoripsimalli, jotka ovat saaneet suuren suosion. unohda ripsiliimat ja muut kikkailut, sillä nämä ripset kiinnittyvät omiisi saumattomasti kätevien magneettien avulla. Ripsien irrottaminen on helppoa, sillä magneetit vain irrotetaan toisistaan, eikä omat ripset kärsi. Valitse kahdesta eri tuuheudesta, aina arkisen luonnollisesta näyttäviin bile ripsiin.
Ota Yhteyttä 040 9373379
💋✍️
Natural omat huulet
Juuri tehty pigmentointi
5 viikkoa parantunut
Silmien rajaus. Toiveena meikatut rajaukset 👁✍️
Upper spine pattern 🙏✍️ #phibrowsfinland #phibrows #phibrowsacademy #phibrowsacademybybrankobabic #branko #brankobabicacademy #brankobabić #dainabeauty2017 #microblading #microbladingturku #microbladingbrows #microbladingfinland #kulmakarvat #kulmakarvojenkestopigmentointi #kulmatkuntoon #brows #browsgoals #browsonfleek #browsonpoint #turku #phibrowsturku #microblading #microbladingeyebrows #brows #microblading3d  @branko_babic_phiacademy  #phibrowsroyalartist #phibrowspigments #phibrowsacademybybrankobabic #phibrowsmicroblading #phibrowsroyalartist
Rajaus ja häivytys. Väri vaalenee 50% parantuessa. 😍🥰
Silmien rajaus yhden käsittelyn jälkeen. Mitäs pidät?? 🙂😊
Pigmentointi helpottaa ja nopeuttaa arkea. Kestopigmentoinnit ovat oiva valinta ihmiselle, joka haluaa päästä meikkauksessa helpommalla.