KOTO Designmarket

KOTO Designmarket Follow

Ole kuin kotonasi! Kotimaisen muotoilun KOTO löytyy Jyväskylän keskustasta sekä verkosta. Kivijalkaliike on avoinna ma-pe 10-19 ja la 11-17!✨

https://goo.gl/forms/8HP3yCYpHxlHF7812

1,931 Followers  765 Follow

Share Share Share

Me lisättiin useita ihania 100% luomupuuvillaisia @noukidesign -neulostuotteita talvialeen, käy poimimassa omasi talteen verkkokaupasta!🌷
Meidän kattava koruvalikoima täydentyi taas uudella upealla merkillä✨ "Ninavian vahvuuksia ovat ainutlaatuisuus ja omaleimainen tyyli. Yrityksessämme uskomme jokaisen ihmisen olevan ainutkertainen ja kaunis. Tehtävämme on korostaa ainutlaatuista persoonaa ja tuoda jokaisen elämään ripaus väriä  ja iloa.

Korosta persoonaasi. Näytä ainutlaatuisuutesi. Ole sinä.

Jokaisella tulisi olla oikeus näyttää siltä kuin haluaa, välittämättä muiden mielipiteistä.
Ninavia ei seuraa muotivirtauksia, vaan kulkee omia polkujaan. Siksi korutkin ovat omannäköisiä. Ne kannustavat olemaan rohkeasti oma itsemme ja keräämään voimaa omista vahvuuksistamme."
Nyt ne ovat täällä: KOTO Designkirppiksiä järjestetään neljä kertaa tämän vuoden aikana, ja ensimmäinen tulee jo helmikuussa. Hae mukaan myyjäksi, linkki lisätietoihin ja hakulomakkeeseen löytyy meidän biosta! Mukaan mahtuu vain 15-20 ensimmäistä, joten kannattaa olla nopea!👖👖👖🔜
KOTO:n valikoima on jälleen kasvanut tyylikkäillä klassikoilla 🖤

WITH LOVE SANNA HOPIAVUORI "Suunnittelufilosofiana on nk. 'slow fashion', eli tuotteet suunnitellaan kestämään aikaa, tyylikkäästi ja persoonallisesti. Materiaaleina miellyttävät luonnon omat kuidut mm. villa, puuvilla, pellava ja bambu. 
Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan lähituotantona Pohjanmaalla, rakkaudella."
/
Tervetuloa kokeilemaan! Näihin materiaaleihin tekisi mieli pukeutua heti päästä varpaisiin 🖤 @sannahopiavuori 
#kotodesignmarket #sannahopiavuori
KOTO X KAARNA KNOTTING MAKRAMEE WORKSHOPIT 25.-26.1✨

Kursseille pääset ilmottautumaan profiilistamme löytyvän linkin takaa. Ilmoitamme mukaan pääsystä viim. 2 päivän sisällä. 
Korvis-workshop järjestetään perjantaina 25.1. klo 19 alkaen, kesto n. 2h. Kurssilla valmistetaan kaksi paria korvakoruja eri tekniikoilla. Hinta 45€ sis. opetuksen, materiaalit kahteen korvakorupariin sekä pientä purtavaa. Osallistujamäärä max. 20. EDIT. 7 MAHTUU VIELÄ. (10.1)

Makramee-seinävaate-workshop järjestetään lauantaina 26.1. klo 17 alkaen, kesto n. 3h. Kurssilla opitaan makrameen perussolmut ja solmeillaan yhdessä seinävaatteet kotiinviemisiksi. Kurssin jälkeen on helppo jatkaa solmeiluharrastuksen parissa, kun perustekniikat on hallussa. Osallistuminen ei vaadi entuudestaan osaamista makrameesta. Hinta 65€ sis. opetuksen ja materiaalit sekä pientä purtavaa. Osallistujamäärä max.15. EDIT. TÄYNNÄ. 
@kaarnaknotting
#kotodesignmarket
#kaarnaknotting
#makramee #työpaja
Maanantaina 7.1. Jyväskylän kivijalkaliike on KIINNI, sillä koko KOTOtiimi suuntaa Helsinkiin! Kuva liittyy, sillä sen lisäksi, että suunnittelemme tulevaa vuotta, kouluttaudumme Latte Artin saloihin Helsinki School of Coffeessa.😍 Reissuun pääsette mukaan instagramissa stoorin puolella!

Ps. Välipäivä-alet ovat huomenna voimassa viimeistä päivää, ja liikkeellä teitä palvelee Nanna.❤️ Ihanaa viikonloppua!
HURRAA! Kulku Torikulman läpi on taas auki✨ Meitä yli 3 kuukautta piinannut rappusremontti on nyt valmis. Tervetuloa tekemään tammikuista porrastreeniä tai lämmittelemään muuten vaan! 💪🏻🌞
Huomenna KOTO on avoinna klo 10-14, tervetuloa vaikkapa viimehetken uudenvuoden aaton koru-ostoksille!✨
Puuttuuko sulta vielä asu uudenvuoden pippaloista? ✨
Rauhaisaa joulunaikaa kaikille teille ihanille asiakkaille, meidän designyrityksille, yhteistyökumppaneille ja seuraajille täällä virtuaalimaailmassa. Ilman teitä ei olisi meitä.❤️ KOTOlaiset ovat levittäytyneet joulunviettoon ympäri Suomea, ja avataan ovet seuraavan kerran 27.12. klo 10.💃🏻 👉Meidän verkkokauppa palvelee tietysti 24/7, ja nyt viikonloppuna sekä pyhien aikana tulleet tilaukset postitetaan välipäivinä.
Tervetuloa viimehetken lahjaostoksille, sekä hakemaan säihkettä uudenvuoden viettoon KOTOsta🌟
Tämä @muka_va n mekko sopii Marjolle täydellisesti😍 Sopiskohan sullekin?