Bibliotheek op het station

Bibliotheek op het station Follow

Wekelijkse leestip met actuele en populaire titels.

http://www.bibliotheekophetstation.nl/

78 Followers  26 Follow

Share Share Share

De Zweetvoetenman is een boek over de rechtsstaat van Nederland. Schrijfster Annet Huizinga en illustrator Margot Westermann laten, aan de hand van bekende en onbekende rechtszaken, zien hoe een rechter tot zijn oordeel komt. Leuk en leerzaam voor zowel jong als oud!
Het wordt alweer wat frisser buiten. Tijd voor wat warms! In dit boek vind je inspirerende tips om mutsen, sjaals, tassen, bloemen, telefoonhoesjes en andere leuke handwerkstukken te breien, haken en borduren. DIY! Kortom, gewoon beginnen! #leestip #stationsbieb #lezen #bookstagram  #boekenworm #Haarlem en #Rotterdam
Schone slaapsters is een angstaanjagend sprookje van meestervertellers Stephen King en zijn zoon Owen King. *
In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit. Alle vrouwen die in slaap vallen, worden langzaam ingekapseld door iets wat lijkt op spinrag, tot er een cocon om hun hoofd is gevormd - en ze worden niet meer wakker ...
Met de nodige zelfspot bespreekt Hendrik Groen zijn belevenissen in een Amsterdams verzorgingstehuis. Te zien als serie maandagavond op NPO 1!  #leestip #stationsbiep #lezen #bookstagram #boekenworm #Rotterdam
#Styx, de prachtige & postume graphic novel van #PeterPontiac.
Het beste wat we hebben is een boek over stoppen met almaar doorgaan en stil blijven staan, over de complexiteit van collectief oud zeer, over hoever de schaduwen van het verleden reiken, over afscheid durven nemen, over de schoonheid van echte soorten samen, over wat een mens kan doen in een wereld zoals die van nu.
Is liefde een kwestie van principes? Na 'Een onberispelijke man' (DWDD Boek van de Maand) het - ook zelfstandig te lezen - vervolg: Betty's verhaal van haar huwelijk met Edward Feathers, een advocaat met de rare bijnaam 'Old Filth' (Failed in London Try Hong Kong).
Met dit werkboek kun je zelf aan de slag met handlettering. Het staat boordevol originele opdrachten en heel veel oefenpagina’s. Zo maak je je de basics van handlettering sneller eigen en kun je eenvoudig en op een leuke manier je vaardigheden vergroten!
An illuminating debut memoir of a woman in science; a moving portrait of a longtime collaboration, in work and in life; and a stunningly fresh look at plants that will forever change how you see and think about the natural world.