Suria Amanda

Suria Amanda Follow

Lifestyle Blogger, mommy blogger, Advertorial & food blogger
DM/email if need my review service.
Suriaamanda@yahoo.com
#AFBDotMY

http://www.suriaamanda.com/

4,972 Followers  6,743 Follow

Share Share Share

ライザップゴルフ
SA terjebak lagi...kali ni dengan @fame_cosmetics  plak..dh ada 3 kaler dh..nanti nak tambah lagi kaler lain...SA pakai Topaz dalam gambar ni..best sebab natural colour.. #jangankecamsaya
#suriaamandadotcom 
#famecosmetics 
#famemattelipcream 
#hobbybaru #gilerlipstick 
#Malaysianlifestylebloggers 
#lifestylebloggers
Hasil abah memancing..
Jeles...diorang buat ikan patim masak tempoyak..nak merajuk la 2 minggu @cahayamalissa 
#suriaamandadotcom 
#Malaysianlifestylebloggers 
#lifestylebloggers
Ni paparazi mana punya kerja ni..baik ngaku.. #suriaamandadotcom 
#bloggerlife 
#officelife 
#Malaysianlifestylebloggers 
#lifestylebloggers
Rezeki Dania la nampaknya....simpan buat baju raya.. #suriaamandadotcom 
#ainnuldaniahuda 
#bajuraya
#Malaysianlifestylebloggers 
#lifestylebloggers 
#bajukurung #bloggerlife 
#bloggerMY  #igers
#igersmalaysia #malaysianigers 
#instadailypic #instadaily
Jom shopping di Shopee...yeay.. potential untuk menang RM1juta Fortune Ang Pao..bermula 15 Januari - 25 Januari..jangan lepaskan peluang.. #wangwithshopee 
#shopee
Dah sampai..nanti balik baru test...ok ke x ok.. #suriaamandadotcom 
#rewardmyself
The Wedding Heritage menawarkan pakej perkahwinan lengkap dan sangat-sangat berbaloi. Mereka menawarkan pakej majlis perkahwinan di banglo untuk kemudahan semua pihak dengan pakej yg sangat ekonomi.. dengan kredibiliti TWH sebagai wedding planner yang komited membantu pasangan raja sehari merealisasikan impian perkahwinan yang gilang gemilang dari awal sehingga tamat majlis.
Kepada korang yang masih tercari-cari wedding planner..apa kata menempah dengan The Wedding Heritage " No 1 Bungalow Wedding Venue In Malaysia. 🔸FOLLOW IG🔸
@theweddingheritage_official 🔹FOLLOW FB🔹
THE WEDDING HERITAGE BUNGALOW .

#theweddingheritage #pakejperkahwinan
#pakejperkahwinanlengkap #pakejkahwin #pakejnikah #pakejsanding #pelaminnikah #pelaminsanding #pelaminkl #banglokahwinkl #banglokahwin 
#weddingplannerkl #banglosewa
#suriaamandadotcom
SA ada satu je lagi notebook kaler mustard untuk diberikan kepada pemenang Top Komentator January 2018..jom cepat komen kat semua entry di blog SA..yang dh menang bg laluan buat pemenang baru ye.. #suriaamandadotcom
#topkomentator 
#hadiah #blogger 
#bloggerMY #bloggerlife
#malaysianlifestyleblogger 
#lifestylebloggers 
#getrewarded 
#igers #igersmalaysia
#instadailypic #instadaily
#instagood
Masa bila la dia selfie guna hp mama ni...tau2 ada je gambar..
@ainnul_ 
#suriaamandadotcom 
#ainnuldaniahuda
Paprik sotong yg tak berapa nak paprik sangat sebab tak cukup bahan..jadi la untuk bekal lunch hari ni..😂😂 #suriaamandacooking 
#suriaamandadotcom 
#daridapursuriaamanda 
#airtangansuriaamanda 
#bloggerkakimasak 
#bloggerMY #bloggerlife 
#Malaysianlifestylebloggers 
#lifestylebloggers #igers
#igersmalaysia #instafood
#foodie #foodporn #foodblogger
#instadailypic #instadaily
#picoftoday
My artwork  transform to postcard... artwork from workshop Black Milk Project when i was joined #tvlkescape2017 last month..thanks so much @blackmilkproject..
Appreciated... #suriaamandadotcom 
#travelokamy
#malaysianslifestylebloggers 
#lifestyleblogger
#tvlkescape2017 
#butterflymsia 
#thejournalhotel
Set hadiah mini  Enchanteur Mon Amie & Charming khas untuk si gadis yang sukakan aroma yang berbeza divtempat yang berbeza, sesuai untuk individu periang dan mudah didekati.Haruman yang sofistikated menonjolkan keanggunan membuatkan si dia terpikat serta merta.. Blog updated : http://www.suriaamanda.com/2018/01/set-hadiah-enchanteur-dengan-wangian.html

#suriaamandadotcom
#enchanteurmalaysia 
#monarmiecharming
#perfume #sophisticated 
#gorgeous #ladylike
#productreview #bloggerMY
#bloggerlife #malaysianlifestylebloggers
#lifestylebloggers
ライザップゴルフ