Sheila Adziz

Sheila Adziz Follow

πŸ˜ŽπŸ˜ŠπŸ“šβ˜ŽπŸŽ¬πŸ“ΊπŸŽΆπŸ’πŸš₯

http://www.sheilainspire.com/

484 Followers  431 Follow

Share Share Share

Orang lain dh lama buat sy baru terkial-kial nak tahu apa itu cucur viral... Allhamdulillah dpt buat... cucur bilis lemak manis...
Hi... Kete sbelah... Br saja sy duk depa tangan nk stretching... Dia duk mari nk gk parking tpt aku berdiri.. Byk lg parking kosong. Think positive je may be dia nk letak bwh pokok. Kuar je kete terus dia tanya ku "buat apa ek"... Dlm hati aku dia betul tak tanya soalan mcm tu... Terus aku jawab "saja he"... Dia soal ku, "saja je?", "saja je nak exercise kuar peluh"" , "kat sini jer nak kuar peluh, kat lain boleh?" (Haish aku confius, nak exercise mesti la p pusat sukan tpt paling sesuai).. Aku reply "kat ofis pun blh kuar peluh tp duk pusing bangunan la kt sini environment tenang"... Terus dia diam... Mmg buat spoi mood pg2... Terus Ya Quddus Ya Jalil, sucikan dan bersihkan hati ku dari prasangka buruk... Kesian dia.... Bila habis joging aku msk pusat sukan ada games badminton. 
Aku tanya makcik cleaner yg dh biasa dgn aku... "ada sukan ke makcik" "Ha ada sukan, stp hari khamis staf2, duk main"... Oic... Mmg aku xtau staf akademik jarang join sukan universiti... Tp yg syok makcik cleaner cakap "patut la kecil selalu duk jogging..." Sy br lepas pantang makcik, kurus la... Last week staf wajib check BMI.. Allhamdulillah BMI normal. Tp nak maintain susah. Hopefully kuat semangat nak maintain.. Sebab xde rezeki nak bf Nur Jannah.. Susu dah tak de.. So sad
Oksigen pagi... Allhamdulillah

#bloggermom 
#blogger 
#malaysianblogger 
#lifestyleblogger 
#socialinfluencer
#sheilainspiredotcom
Goreng cempedak goreng pisang
Sedap dinikmati dikala hujan
Mengata jangan mengumpat pun jangan
Kelak susah diri berpanjangan
Suka tgk diorang ni... Kpop ni la ada ms cuti sem ni. Mkn tertib jer... P kelas siap sut blazer... Very discipline... Lepas mkn terus berlalu... Xde la mcm saya ni duk panas punggung dulu... Hukhuk
Buahan tempatan dimalam hari. Setei vs rambutan. Setei katanya bukan setoi... Semoga mereka dimurahkan rezeki Mu Ya Razzaq...
Jangan mudah bersangka buruk apa yang dipandang. Ada kala visual yang dilihat bukan seperti maksudnya... Hati mula mudah bersangka buruk bila ia kotor. Tindakan luaran bermula dari dalaman. Dalamam yang bersih luaran akan baik. Allah itu seperti persangkaan hamba Nya. Bersih hati cuci hati. InsyaaAllah hidup tenang dan bahagia....
Salam pagi... Allhamdulillah view pagi ini
Kakak #putridamiaamani yg kelaparan di #managercoffee UUM sebab mama dtg ambil kakak lambat kat sekolah. Allah temukan mama dgn sahabat ms anta kak ngah #zaraadelia br teringat kakak blk cpt hari ni xde kafa... Uhuhuhu... Hari apa pun dah lupa mama ni... Walau nampak sedap chicken chop ni tp mama tak rasa sesedap mana... Mungkin mood penat. Dan cempedak cheese cake @the_kapits singing in my mind... InsyaaAllah ada rezeki kita singgah lg #thekapits
Demi menggapai ilmu setebal ini yg tersurat sy akn berjuang... Demi ilmu yg luas itu yg tersirat sy akn genggam... Pinjaman teragung yg menyelikan hati yg buta akn disemat demi yg SATU... InsyaaAllah
Cempedak cheese cake @the_kapits... Yummy... Mmg sedap sgt rugi tak try...
Nur Jannah nk g png