Aselawati Che Ab Adziz

Aselawati Che Ab Adziz Follow

😎 review
😊 advertorial
πŸ“š reading
🎬 film review/video editing
πŸ“Ί collaboration
🎢 inspiring
πŸ’ ceciliawoqh@gmail.com / aselawati.adziz@gmail.com

http://www.sheilainspire.com/

816 Followers  788 Follow

Share Share Share

U ols tercari-cari kat mane nk print t-shirt murah. Jom check it out @tiptopteeprinting 
@tiptopteeprinting 
@tiptopteeprinting
Hai hai alaiii #d24durianmcflurry #mcflurry #durianmcflurry mai rasa... X leh rasa durian, rasa #d24mcflurrydurian pun xpo la... Allhamdulillah. Hanya di @mcdonaldsmalaysia
U ols yang mana kat Kota Bahru, nak cari kedai printing satu centre yang boleh cetak semua jenis barang, alatan dan sebagainya, tak perlu susah-susah nak cari banyak kedai printing, just stop here di Tri Print Industries. Pelbagai perkhidmatan printing yang disediakan seperti 
Cetak Backdrop
Display Booth
Kaunter Lipat
Signboard (siap pasang)
Signage & papan tanda
Cetak Baju & Jersi
Cetak Non Woven Bag
Tempahan Rubberstamp siap hantar
Cetak Sticker Label 
Cetak Semua Jenis Sticker
Cetak Flyers
Cetak Pamphlet
Cetak Buku Resit
Cetak Buku Bill
Cetak Bisnes Kad / Kad Nama
Sulam Baju Berkomputer
Souvinier / Cenderahati
Medal / Plaque / Lanyard
Cetak I.D Card
Print LetterHead
Cetak Kad Kahwin
Cetak Payung
Laser Print di Pen
dan banyak lagi lanjut boleh ke www.sheilainspire.com
#triprint #triprintindustries #printing #review #productreview #teambpt #bloggerpantaitimur #sheilainspiredotcom
SUSU SUFFY B GENIUS SUSU FORMULA UNTUK SI BIJAK MAMA

Jenama suffy @suffymalaysia dipatenkan selaras dengan sunnah dan Al Quran. Dengan ramuan dan kandungannya yang organik seperti kurma, madu, ia membantu si manja anda membesar lebih bijak dan cerdas. 
Allhamdulillah pengalaman di @bukitgambangresortcity Bukit Gambang Resort City memberikan satu pengalaman yang sangat hebat, buat saya dan anak-anak. 
Syukur anak tidak meragam.... setelah pulang dari @bukitgambangresortcity saya terus memberi anak saya minum @suffymalaysia dalam tempoh sebulan 1 pax percubaan ini... Dengan kandungan kurma dan madu serta pelbagai nutrisi yang terkandung dalam susu @suffymalaysia. 
Nak tengok detail bolehla ke IG
@suffymalaysia 
@suffymalaysia 
@suffymalaysia 
Lanjut di www.sheilainspire.com

#sususuffy #sususuffybgenius #sheilainspiredotcom #productreview #teambpt #bloggerpantaitimur #babyfood
Bioxcellent Slenbrn White @bioxcellent mengawal berat badan dan agen pemutih... Apa itu BioXcellent Slenbrn White? 
Ia merupakan minuman supplement yang lengkap untuk menurunkan berat badan sekali gus memutihkan seluruh badan.

Info lanjut
Website : www.bioxcellent.com
Instagram 
@bioxcellent 
@bioxcellent 
@bioxcellent 
#bioxcellent #watson #sheilainspiredotcom #bloggerpantaitimur
Discover Gambang sangat padat jadualnya. Saya mula resah anak meragam, penat dan lapar. 
Syukur dengan adanya makanan sihat boleh cool down emosi anak saya.  Tengok tu... Nur Jannah x bg mamanya simpan sebab sedap sgt Makanan Sihat Baby ni dari @babysadoohq. Dia duk bawa je, jenuh maknya ligan. Tuk save mak dia awal2 lagi dah tutup. Kalau tak, dah lama habis. 
Ada lg stok tu nanti kita sambung mkn ye Nur Jannah... Opsss bukan kita, tuk Nur Jannah saja. 
Allhadulillah, Dgn adanya @babysadoohq perutnya terisi dan dia seronok. Maknya pun seronok. 
Buat ibu-ibu nak travel atau busy dengan aktiviti harian bolehlah cuba makanan sihat baby dari 
@babysadoohq 
@babysadoohq 
@babysadoohq 
@babysadoohq 
@babysadoohq 
Pelbagai perisa disediakan seperti
πŸ… fruit puree and yogurt
🍚 fine porridge 🍝 pasta
πŸͺ cookies for baby
πŸ” serbuk ayam, daging dan ikan 
dan pelbagai lagi perisa dan produk @babysadoohq ni. Apa yang penting produknya tdk ada campuran bahan pengawet dan asli... Moh cepat ke ig @babysadoohq
atau contract no 019.664.9388

#babysadoo
#babysadoohq
#homemadebbabyfood
#solidfood
#productreview
#sheilainspiredotcom
Cantik dan terharu dpt cenderamata #bloggerpantaitimur #discovergambamg ni.  Nak Tahu... Handmade felt yg cantik kiut miut ini dari @bycikrenex. U ols nak  buat tempahan #kraf barangan dari felt, spt bantal hiasan dgn nama sendiri, bekas pensel, keychin nama, shawl pin & pincushion. Boleh contact @bycikrenex. Ada lg tau yg istimewa ada juga bantal burung hantu dan kucing meow meow... Tuk cenderamata perkahwinan atau hari jadi pun ada. 
Wassup: 017.794.4891
Emel: saidatulazreen@gmail.com
Blog: http://renex89.blogspot.my
Fridge magnet penyu ganuuu kiteee dr @hazirahmohd www.sisgee.com
#bloggerpantaitimur 
#sheilainspiredotcom
Kena nasi kakwok kg. sure dl sblum blk kedah 
#sheilainspiredotcom 
#bloggerpantaitimur
Terima kasih kpd semua staff McDonald's Sg Isap Kuantan atas sponsorship dan tidak jemu melayan kerenah kami team #bloggerpantaitimur dan anak-anak. 
#mcdonaldskuantan 
#discovergambang
I am here
Assalamualaikum.  Allhamdulillah.. Discover Bukit Gambang Day 2 @bukitgambangresortcity. T-shirt dr @tiptopteeprinting #gambangthemepark #discovergambang #teambpt #bloggerpantaitimur