Perempuan Garang

Perempuan Garang Follow

Tak pandai masak tapi tak kisah. Kalau jadi makan, tak jadi paksa suami makan jugak.👩🏻‍🍳

http://mamaunanas.blogspot.my/

709 Followers  268 Follow

Share Share Share

Lunch. Alhamdulillah. Day 2 of Full Detox! Hari ni rasa lebih fresh. Otak bersambung baik. Hoyeeaah! .
.
After juice amik 2 lecithin dan 2 garlic. Best! 👍🏻 Follow @mamaunanas untuk more info dan pembelian produk. 
#shaklee #mywayofdetox #resepijusdetox #carrotjuice #tomato
The taste is like rumput! Hahahaha. But i able to drink it! .
.
Betul la filosofi Shaklee, “nak cantik tak perlu seksa” hahhaa. Maka ku pulas botol lecithin dan herblax! .
.
Follow @mamaunanas tau untuk tips dan produk! .
.
#mydetixway #resepijusdetox #apple #kale #detoxkale #kalejuice
My Detox Smoothies! 
This one is very sedap! Nak detox mudah boleh follow @mamaunanas.

#resepijusdetox #detoxmyway #shaklee #kale #cucumber #apple#celery
18 Julai 2018
#makansihat
17 Julai 2018
#makansihat
16 Julai 2018
#makansihat
Carangan breakfast untuk awak esok 😝
Makanan orang diet ni.

Nampak je tawar. Sedap je sebenarnya 😊

#jemputmakan
Bekal suami saya hari ini. Ayam bakar dan salad saja. .
Supplement tu hiasan. Indeed supplement di ambil untuk bantu cukupkan nutrisi dan cepatkan proses penghapusan lemak jahat. .
Best nya orang yang mudah turun berat. Tapi yang jenis berat payah ni, moh le kita dapatkan bantuan supplement yang selamat ni. Lulus KKM. Tak kan nak diet sampai mati. Hihi.
.
Hilang nikmat makan seumur hidup nanti. Hahaha.

#supplementkurus #naksihatkenausaha #jangankecamusahaorang #jemputmakan #lainoranglaincara
Nasi ayam untuk dia 🤣🤣
Good morning! 
May Allah ease our day. InsyaAllah 😊
Suram 🤣