Between the lines

Between the lines Follow

Digital & film

417 Followers  486 Follow

Share Share Share

[Out of the box]

Altijd fijn als er iemand voor je lens staat die creatief is en niet bang is om tussen het onkruid, achter de klimop, op een bouwwerf of midden in een bloemenperk te poseren. I like 😊

De laatste in het reeksje van de fotoshoot van @koffiebijtine, maar voor wie meer wil staan er nog enkele bonusfoto's op de website #linkinbio ;)
.
 #portraitphotography #leuven #becreative #fotoshoot
[Shoot!]
Tijdens de fotoshoot was het bloedheet  met temperaturen boven de 30°, pufpuf. We zochten dan ook af en toe een beetje schaduw op. Dit is er een eentje van op zo'n schaduwplekje. Een spontane foto, vaak de leukste. Toch?
[Light and shadow] 
Enkele weken geleden gaf ik een fotoshoot weg hier op Instagram. Voorbije weekend mocht ik @koffiebijtine - een creatieve dame die sterk is met woord en beeld - vastleggen op foto. Super fijne fotoshoot die voorbij vloog!
Woods.
Woods.
《W I N A C T I E 》

Omdat het leuk is iemand blij te maken. Omdat ik heel graag portretfoto's maak. Omdat het leuk is nieuwe mensen te leren kennen. Omdat jij misschien graag eens op de foto gaat? 
Wat kan je winnen? Een fotoshoot van +/- 1u regio Leuven. Je krijgt minstens 5 foto's in hoge resolutie in kleur en/of zwart-wit. 
Wat moet je doen? Laat t/m 14 juni in een reactie weten waarom je graag eens op de foto wil. Succes!

Ps: ik ben geen professionele fotografe, dit is voor mij een leuke manier om portretfoto's te maken en te oefenen ;) #winwinwin #fotoshoot #portraitphotography
Highlands.
Skye.
Eerlijk, de foto's maakten zichzelf op Skye. Zulke mooie landschappen ...
Sleep tight!
A room with a view.
Back home from Skye.
Terug thuis kan ik tijdens het bekijken en bewerken van de foto's opnieuw overdonderd worden door de mooie landschappen. Super mooi daar, maar dat had ik al gezegd denk ik 😋