ZAZA

ZAZA Follow

🇲🇾 PG, Malaysia
👔 Blogger l Lifestyle l Beauty |
🍎 Happy. Food. Dream. Cats
🔹Collaboration 🔹Review ⤵️
🌻 Emel🔸DM 🔸zazaiman17@yahoo.com

http://www.zazaiman.com/

20,649 Followers  5,660 Follow

Share Share Share

Love ❤️ #swanicoco #50gram
Zaza jarang pakai lips color red.. Tapi kali ni Juliet Red sesuai dengan zaza..ia salah satu color lips dari @swanicoco.official - Show The Velvet Lipstick

Lipstick dari Swanicoco ni limited edition tau dan bebas dari sebarang bahan kimia. 
Tekstur lips ni best.. Pekat dan zaza pun jatuh hati ❤️ Mengandungi bahan pelembap semula jadi, Moisturizing plus tahan lama dan warna yang begitu menarik.. Swanicoco antara jenama kosmetic dari Korea untuk tahun 2018. . .

Harga : RM88.85

Pembelian di link berikut : http://bit.ly/2PYGRgs 💋 @50gram.com.my

#50gram #50gramxSwanicoco #butterflymsia #SwanicocoMalaysia
Zaza jarang pakai lips color red.. Tapi kali ni Juliet Red sesuai dengan zaza..ia salah satu color lips dari @swanicoco.official - Show The Velvet Lipstick

Lipstick dari Swanicoco ni limited edition tau dan bebas dari sebarang bahan kimia. 
Tekstur lips ni best.. Pekat dan zaza pun jatuh hati ❤️ Mengandungi bahan pelembap semula jadi, Moisturizing plus tahan lama dan warna yang begitu menarik.. Swanicoco antara jenama kosmetic dari Korea untuk tahun 2018. . .

Harga : RM88.85

Pembelian di link berikut : http://bit.ly/2PYGRgs 💋 @50gram.com.my

#50gram #50gramxSwanicoco #butterflymsia #SwanicocoMalaysia
You dah tengok music video @gmklang Kalau nak menang wang tunai berjumlah RM2,000 pergi tengok! Lepas tu, jangan lupa untuk upload version you menyanyi bahagian akhir lagu tu untuk join peraduan ni. hanya nyanyi part “Marila lalalala, Mari lalalala, Mari lalalala ke GM Klang!” dan upload dengan hashtag #LAGUTEMAGMKLANG #GMKLANGTHEMESONG . 3 video paling kreatif akan menerima: Hadiah Pertama: Wang tunai RM700 Hadiah Kedua: Wang tunai RM500 Hadiah Ketiga: Wang tunai RM300 Saguhati: 5 x RM100 . TARIKH TUTUP PENYERTAAN SEBELUM JAM 10 PAGI, 28 SEPTEMBER 2018. Terma & Syarat: •	‘Follow’ akaun GM Klang •	Tetapan Instagram mestilah ‘public’ •	Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 15 tahun ke atas kecuali staf-staf Pusat Pemborong GM Klang •	Penyertaan yang TIDAK LENGKAP tidak akan dikira sama sekali •	Pemilihan pemenang adalah muktamad. Sebarang bantahan sama ada lisan atau bertulis tidak akan dilayan •	Pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup •	Pemenang haruslah hadir ke Pusat Pemborong GM Klang untuk menebus hadiah wang tunai . Link ke lagu @gmklang dibawah

sushivd.com/g2c8Ci
Regrann from @doterra - “If you don’t change the world, someone else will” - Dr. Hill
.
Thank you for helping us make an impact! Learn more about this wonderful story by watching the full video on YouTube! #doterradream2018 - #regrann
hi selamat petang..lipstick zaza pakai ni color Juliet Red  jenama dari @swanicoco.official

Nice color and i love it.. 😘  Nanti zaza share okay..wait yeahhh

@50gram.com.my

#50gram #50gramxSwanicoco #butterflymsia #swanicocomalaysia
Zaza belajar makeup tapi zaza dah lupa step2 macam mana nak apply dan hasil seakan macam ni.. Ni mua dekat area zaza tinggal yang solekkan..🌺
Regrann from @fienarizz -  Mencari jurumekap untuk majlis istimewa atau photoshoot? Inilah wajah-wajah wanita jelita yang mempercayai hasil kerja mekap saya.
..
- Mekap bukan sekadar kerjaya, ianya minat yang mendalam buat saya.
- Saya akan cuba sedaya upaya untuk memastikan hasil kerja saya memenuhi kehendak dan citarasa anda.
- Saya suka mendengar pandangan anda dan hanya akan mengutarakan pendapat saya sendiri sekiranya anda bertanya. - Ini demi memberikan kebebasan penuh kepada anda untuk mengekspresikan kreativiti mekap ke atas wajah anda.
..
[APA JENIS MAKEUP SAYA BUAT?]
Semua jenis event boleh! ..
[STYLE MAKEUP MACAM MANA NAK?]
- Makeup ala Korea
- Makeup ala Bollywood
- Makeup ala high fashion
- Makeup ala Barbie
- Makeup elegant/vogue
- Makeup simple but cute
- Semua jenis..
..
[APA KEBAIKAN MENGAMBIL SERVIS MEKAP DENGAN SAYA?]
a) Berpengalaman membuat mekap lebih 100+ wanita
b) Kebanyakan barangan yang akan saya applykan pada wajah anda adalah daripada barangan berjenama
c) Sesuai untuk semua jenis muka 
d) Saya akan travel ke tempat anda atau ke tempat photoshoot untuk membuat makeup anda
e) Saya boleh berikan pakej trial yang berpatutan untuk memberikan anda 'feeling' makeup-touch saya sebelum menjelang hari istimewa
f) [PERCUMA] pemakaian tudung mengikut fesyen terkini (bagi wanita yang bertudung) 
g) [PERCUMA] pemakaian toner dan hydration sebelum pemakaian makeup
h) [PERCUMA] consultation untuk di mana anda boleh mencari barangan makeup yang saya pakaikan kepada anda
.
Jom WhatsApp saya hari ini untuk bertanyakan harga:
a) Walupun bukan terjamin murah, harga saya masih mengikut pasaran: mengambil kira pengalaman dan penggunaan barangan mekap yang berjenama ke atas muka anda
b) Untuk harga yang tepat, saya perlukan gambar wajah close-up untuk melihat complexion muka. Harga saya akan mengikut ketebalan makeup yang perlu diletakkan untuk menutup cela atau jerawat pada kulit
c) Sila sertakan juga kombinasi warna yang anda inginkan beserta beberapa contoh gambar mekap 
d) Harga akan mengikut jarak dari rumah saya ke tempat lokasi makeup
e) Disebabkan jadual tempahan yg padat, confirmkan tempahan tarikh dan masa dgn 50% deposit 
Follow @fienarizz okay
Someone did you wrong? Learn to let it go. The truth is they will ruin more of your life if you allow them to invade your mind like a virus. This will in turn affect the quality of your life. The best thing to do is to move on. Show that you’re strong enough to take control. ~mufti ismail menk
Masa ni rumah belum siap.. Macam biasalah zaza memang suka ambil2 gambar dan video adik2 wafa.. 🐅
come claim your 5 INCH burger for RM10. valid for SEPTEMBER.

sushivd.com/g2a3Ai

#masaletwist#chickenburger#lambburger#beefburger#fishburger #GoShareLah #ad
Zaza rasa segar dan wangi je bila pakai Rexona Whitening Fresh Sakura dan Lily ni.. Betul-betul buat zaza jatuh hati dengan bauannya. Bila nak keluar rumah, zaza tak lupa untuk oleskannya dibawah lengan. Saiznya yang kecil dan comel juga memudahkan untuk dibawa kemana-mana. Ia menggunakan teknologi Motionsense dan kandungan natural daripada Ekstrak Licorice dan Vitamin E dapat memutihkan ketiak secara semulajadi. Masalah bau badan? Tak perlu nak runsing lagi..dengan Rexona, pasti ceria sentiasa.. 😉 #RexonaMalaysia #RexonaMY #RexonaSakura #RexonaLily #RexonaNaturalWhitening #sp