ZAZA

ZAZA Follow

🇲🇾 Malaysia 👩🏻‍💻 Lifestyle Blogger
🌞Oh Allah..i want my dream come true
💌 zazaiman17@yahoo.com

http://www.zazaiman.com/

18,458 Followers  6,274 Follow

Share Share Share

ANAS MIKHAEL

#baby #babies #kid #kids #beautiful #life #sleep #sleeping #children #happy #igbabies #childrenphoto #toddler #instababy  #sweet #tiny #little #family #babybalm #babybalmtoksyed
Ada lagi video.. Just uplod untuk memori.. Takut terdelete je..
Bayi anda meragam? Nah, Balm Bayi Tok Syed khas untuk memberikan ketenangan pada bayi. 
Balm ini telah diproses menggunakan bahan semulajadi dan bertaraf GMP juga telah melalui beberapa peringkat R&D

Boleh juga dipakai oleh orang dewasa. Kandungan istimewa balm ini seperti Beeswax, Minyak Kelapa Dara, Sunflower Oil, Vitamin E dan Essential Oil. 
HARGA : RM80 SAHAJA

Pembelian terus di website : 
http://www.toksyed.com/product/balm-bayi

#balmbaby
#babyproducts
#toksyed
Tertengok muka sendiri dan @saidatulazreen pula muncul kat berita tv1, Jumaat lalu.. Hihi masa ni jemputan Ramadan Buffet Kampung Boy Ancasa Royale, Pekan.. Muka kat part2 akhir...sory kualiti video kurang cantik.. Last sekali kelibat kak Nor Azlina Mohd Ali berbaju merah bertudung hijau tapi dari belakang je kak . .

#ancasa #ancasahotels #food #foodporn #rtm #tv1
Assalamualaikum..sebelum ni zaza ada share tentang satu online shop yang membuat cetakan cenderahati dan pelbagai custom gift..kali ni zaza nak share sekali lagi cetakan tshirt yang telah zaza tempah dekat Printcious.com

My Family Is My Love and My Cat Is My Heart

Zaza pilih untuk tulis macam ni sebagai ingatan zaza untuk family yang zaza sayang mereka termasuk la kucing kesayangan zaza sebagai penyeri hidup.. Info terus ke instagram :

@printcious

#printcious
#customgift
Bersama Puan mazita, Sales Manager Ancasa Royale

Terima kasih menjemput sempena Ramadan Buffet Kampung Boy, Pekan Pahang.. ❤️ @ancasaroyalepp

#ancasa #ancasahotels #food #foodporn #yum #instafood #htfla #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #foodie #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods
Agak lama juga zaza tak jumpa rakan2..so kebetulan datang ke pekan terjumpa rakan2 yang lain.. Thanks you all..next time jumpa lagi.. ❤️❤️❤️ #ancasa
#ancasahotel #food #foodporn #yum #instafood #htfla #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet
Alhamdulillah zaza pun tengah cuba pakai sabun ni..kira-kira dah seminggu juga zaza pakai. Zaza gosok kat tangan, badan dan muka sebab sabun ni boleh pakai untuk ketiga-tiga kawasan terbabit

Sabun CokkoWhite Lightening ni wangi..bauan macam mana tak dapat nak gambarkan...tapi bau sedap..didatangkan dengan warna hijau yang cukup mengancam.. ====================
. . .

KELEBIHAN COKKOWHITE SOAP *dapat menghilangkan parut jerawat dan jeragat
*mencerah dan memutihkan kulit
*menghilangkan bau badan
*membantu melewatkan penuaan kulit
*melembutkan kulit
*menghilangkan daki-daki degil ============❤️ KANDUNGAN ISTIMEWA :
*Minyak Zaitun
*Tea Tree Oil
*Fucowhite
*Vitamin C
*Isi Kelapa

Info lanjut mengenai CokkoWhite Soap boleh didapati di www.zazaiman.com atau terus ke

Facebook : www.facebook.com/cokkowhiteputihsegera/

Instagram : @cokkowhiteofficial

#cokkowhite #cokkowhiteinstant #putihdengancokkowhite #cwtestimoni #cwinstantwhite #cokkowhiteputih #cwputihgebu #cokkowhitetestimoni #cwsebelumselepas #cwputihpantas #cwgebu #cwcantik #flawlesscw
Ni la keje bila dalam kereta.. Selfie dan  video.. Sebelah tu fokus memandu okay.. 😂

@saidatulazreen

#smile #smiling #htfla #smiles #beautifulsmile #smiley #smilee #pretty #happy #instagood #instasmile #smilesmilesmile #smilez #smilemore #smilealways #like #smileeveryday #allsmiles #igers #fun #followme #instalove #smilefordays #igdaily #keepsmiling #follow #thatsmile #prettysmile
Dah seminggu lebih zaza try pakai sabun dari CokkoWhite Lightening ni.. Sangat sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Selain tu sabun ini juga dapat memutihkan jika digunakan secara konsisten.

Boleh dipakai dimuka, tangan dan badan. Turut memberikan kesegaran selain bauannya yang wangi 😘

Info penuh zaza akan tulis di blog. Wait ya.. You all juga boleh follow

Facebook : www.facebook.com/cokkowhiteputihsegera/

Instagram : @cokkowhiteofficial

#cokkowhite #cokkowhiteinstant #putihdengancokkowhite #cwtestimoni #cwinstantwhite #cokkowhiteputih #cwputihgebu #cokkowhitetestimoni #cwsebelumselepas #cwputihpantas #cwgebu #cwcantik #flawlesscw . .

#photos #pic #pics #htfla #picture
Alhamdulillah.. Sajian enak di Ancasa Hotel Pekan sempena Ramadan Buffet Kampung Boy . . .

Dekat sini ada lebih 100 sajian masakan tradisional kampung.. Antara menu best seafood kandar, gulai kawah, ikan patin masak tempoyak, daging opor pahang, kambing golek, satay, kerabu, daging salai dan banyak lagi masakan kampung.. Sure besttt

Info you all boleh rujuk laman web mereka di www.ancasahotels.com

#ancasa
#ancasahotel #food #foodporn #yum #instafood #htfla #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #foodie #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods
Alhamdulillah.. Sajian enak di Ancasa Hotel Pekan sempena Ramadan Buffet Kampung Boy . . .

Dekat sini ada lebih 100 sajian masakan tradisional kampung.. Antara menu best seafood kandar, gulai kawah, ikan patin masak tempoyak, daging opor pahang, kambing golek, satay, kerabu, daging salai dan banyak lagi masakan kampung.. Sure besttt

Info you all boleh rujuk laman web mereka di www.ancasahotels.com

#ancasa
#ancasahotel #food #foodporn #yum #instafood #htfla #yummy #amazing #instagood #photooftheday #sweet #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #foodie #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods