Z A Z A

Z A Z A Follow

🇲🇾 PG, Malaysia
👔 Lifestyle & Beauty Blogger
🍎 www.zazaiman.com
🌻 zazaiman17@yahoo
MRDIY x P&G SHOP & WIN
Klik link di bawah :

https://bit.ly/2zydCLn

21,618 Followers  7,351 Follow

Share Share Share

There are hundreds of languages around the world, but a smile speaks them all..
Marilah menjayakan bersama-sama inisiatif dari TOP Detergent.
.

Dengan setiap pembelian produk Top di Supermarket Mydin, RM 0.30 akan di dermakan kepada tabung keperluan kanak-kanak. . .

Tunggu apa lagi? Cerahi kehidupan kanak-kanak bersama TOP dengan bantuan anda

#backtoschool #topdetergent #top #detergent
Attend wedding.. ❤️
Kalau hari tu strawberrry.. Ni bunga matahari pulak kat laman rumah.. ❤️
Do not complain about sustenance because it always has your chase .. Must be patient
Begitu berharga kehidupan ini
Bagi mereka yang tahu menghargai
Tiada yang dapat lari dari masalah diri
Hadapi lah dengan tenang
Tiap cabaran yang datang
Atasinya dengan keimanan

Kebaya dari @kebaya_ierawanis ❤️
Sebelum tidur atau bila santai2 tak buat apa kat rumah, zaza calitkan sedikit  Imaan Aura Oil kat pergelangan tangan dan leher. Imaan Aura Water pula zaza sembur2 selepas mandi.. Bauan bunga2an yang begitu wangi macam berada kat spa...selesa dan mengasyikkan.. Fungsi kedua Imaan Aura ni memberikan rasa aura dalam diri, menyerikan wajah, kesihatan dan keharmonian ❤️ Dihasilkan dari 7 pati bunga, tambahan resin tumbuhan, batu permata dan air terapi.

Nak dapatkan kedua2 produk ini atau lain2 produk Imaan boleh terus membuat pembelian melalui @imaan.suci.world.hq atau website www.imaanworld.com

#imaansuci #imaan #imaanterapi7flower
#imaansuciworld
Siapa dah try Imaan Terapi 7 Flower Power dari @imaan.suci.world.hq ni..? Zaza dah mula pakai sejak beberapa minggu lalu.. Bauannya memang buat zaza jatuh cinta ❤️ bau yang lembut dan menenangkan.. Menggunakan 7 pati bunga, tambahan resin tumbuhan, batu permata dan air terapi.

Fungsinya untuk membuka 5 aura iaitu menyerikan wajah, memberi keyakinan, kesihatan, keharmonian dan rezeki.. Ada 3 produk : 🌷Imaan Aura Oil
🌷Imaan Aura Water
🌷Imaan Aura Salt

Sesuai untuk yang ingin mengekalkan minda positif, meningkatkan daya tarikan, meredakan tekanan dan menguatkan kasih sayang

Kalau korang nak cuba boleh membuat pembelian terus di @imaan.suci.world.hq atau website www.imaanworld.com

#imaansuci #imaan #imaanterapi7flower
#imaansuciworld
Ala Hobbit..
Ala2 rumah Hobbit 💕
Hidup ni kdg2 selain family..kucing2 ada pun cukup membahagiakan... Tapi.. Apakah bakal sunyi bila keadaan wafa yg semakin tenat..
Respect every smile, you never know, it may have managed to make its way through a million tears.