TEAN

TEAN Follow

http://www.tean.nl/

169 Followers  134 Follow

Share Share Share

Moe maar voldaan zijn de leden van de jeugdcommissie. De Jeugdclubkampioenschappen waren weer een succes. Want we zaten wel even in de rats vanwege de slechte weersvoorspellingen en toen woensdagochtend de regen met bakken uit de hemel kwam 🙈! Maar het weer klaarde op en op 1 regenbui na hebben we niets dan zon gehad! 
Wat een gezelligheid op de club. Veel spannende wedstrijden! Maar de TEAN jeugd verdient een grote pluim voor sportiviteit! Er is geen onvertogen woord gevallen.
De afsluitende BBQ met daarna het waterballet 😄, was ontzettend goed verzorgd door Baan 13 En uiteraard waren deze jeugdclubkampioenschappen alleen maar mogelijk door alle bedrijven die dit evenement hebben gesponsord. Heel hartelijk bedankt namens alle kinderen en de jeugdcommissie:
Deerenberg en Van Leeuwen Makelaardij
Proto Tapas
TOF touch of fashion
gaaf.
Tandartspraktijk Da Costastraat
Wit & Zo
SD Creation
Carwash Easy and Go
Eelco Adrichem van Adrichem Communicatie & Events
BLC Bouw
Waterreclame
G&S Floor Design
DKPS Regeltechniek B.V.
Pursue Personal Training
Reynbouw
Van Dongen reclame
Vanavond bij TEAN; Disco!🥳 ONLY KIDS INVITED👧🧑 We gaan er een swingende avond van maken, haal allemaal je dansschoenen uit je kast en kom gezellig naar TEAN💃🕺 Je mag zelfs je eigen liedjes aanvragen😎
De eerste dag van onze JCK zit erop!  Na de regen- en onweersbuien vanmorgen waren de banen gelukkig op tijd droog! En hadden we heerlijk tennisweer! Het was een super geslaagde start met veel spannende wedstrijden.

De vervolgwedstrijden voor zaterdag zijn inmiddels ook ingepland. Kijk even op toernooi.nl voor de tijden.

En nog een herinnering: Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor de BBQ (zaterdag na de prijsuitreiking), doe dat dan zsm per email aan jc@tean.nl , uiterlijk donderdag, graag voor 17:00 uur!
TEAN gunt de jeugd een rookvrije club! 
Vanaf dit seizoen wil TEAN de jeugd het goede voorbeeld geven qua rookgedrag. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken als de jeugd aanwezig is, zoals tijdens de tennisles, de jeugdcompetitie of als er andere jeugd activiteiten zijn. En daar kunnen we deze week gelijk mee beginnen omdat de jeugdclubkampioenschappen plaats vinden. Donderdag en vrijdagmiddag/avond en zaterdag zal er veel jeugd op de banen aanwezig zijn. Wij rekenen op jullie medewerking! 
Waarom op weg naar rookvrij?
Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie. 
Wat verandert er?
Vanaf de zomer 2019 zijn wij rookvrij als de jeugd aanwezig is. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht van kinderen en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en het terras zijn rookvrij. Dit is even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als TEAN onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven! 
Rookvrije Generatie
De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel.  We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie. 
We hopen dat je, net als TEAN, je sterk maakt vo
Komende week organiseert de jeugdcommissie van TEAN weer de jeugdclubkampioenschappen. Maar dat kunnen we alleen doen dankzij de bedrijven die dit sponsoren! Hier worden de eerste sponsordoeken opgehangen. En er komen er nog meer bij! De JC en alle kinderen danken deze bedrijven die ervoor zorgen dat we dit kunnen organiseren!
Racket trekken voor de jeugd is in volle gang! Voor het eerst met de jeugd van Nieuwe Sloot 🎾💪🏼
Reminder: heb jij je al ingeschreven voor de JEUGDCLUBKAMPIOENSCHAPPEN? 
Je kan je inschrijven via https://www.toernooi.nl (dus niet via de knltb app of mijn knltb website). Er zijn 5 categorieën: ROOD, ORANJE, GROEN,
GEEL Jongens en GEEL Meisjes. 
SPEELDATA

ROOD: vrijdagmiddag 21 juni van 16-18 uur, aansluitend pannenkoeken

ORANJE, GROEN, GEEL:  woensdag 19, vrijdag 21 & zaterdag 22 juni. Zaterdag is tevens de finaledag.

Kom jij ook?
Een warme afsluiting van de voorjaarscompetitie voor de jeugd! Maar binnenkort kunnen we er weer tegenaan bij de jeugdclubkampioenschappen. Altijd wat te doen bij TEAN.
De voorjaarscompetitie voor de jeugd is bijna afgelopen! Er zijn weer heel wat spannende wedstrijden gespeeld. Steeds stond de TEAN jeugd in het mooie blauwe shirt op de baan dankzij onze sponsor @deerenbergenvanleeuwen  Waarvoor dank namens de jeugdcommissie en alle kinderen!
INSCHRIJVING JEUGDCLUBKAMPIOENSCHAPPEN IS OPEN!

Je kan je inschrijven via https://www.toernooi.nl (dus niet via de knltb app of mijn knltb website). Er zijn 5 categorieën: ROOD, ORANJE, GROEN,
GEEL Jongens en GEEL Meisjes. 
SPEELDATA

ROOD: vrijdagmiddag 21 juni van 16-18 uur, aansluitend pannenkoeken

ORANJE, GROEN, GEEL:  woensdag 19, vrijdag 21 & zaterdag 22 juni. Zaterdag is tevens de finaledag.

Kom jij ook?
Voor de jeugdleden, alvast even oefenen voor de clubkampioenschappen. Wie doet er mee?
Aan alle jeugdleden van TEAN! Houd deze data alvast vrij in de agenda. Het is weer tijd voor de jeugdclubkampioenschappen bij TEAN met leuke activiteiten zoals een discofeest, een loterij en een BBQ. Het is natuurlijk het gezelligst als zoveel mogelijk jeugdleden meedoen! Binnenkort kan je je inschrijven. Houd ook je mail in de gaten.