AD Den Haag

AD Den Haag Follow

De mooiste foto's en interessantste verhalen uit Den Haag vind je hier! 💚💛
Lees meer 👇

http://www.ad.nl/instagramadhc

4,947 Followers  922 Follow

Share Share Share

Ze vond de standaard werkschoenen van de verpleegkundigen van het Haga ziekenhuis saai en onflatteus en dus ging ze met viltstiften aan de slag. De hobby van anesthesiemedewerkster Mariska van Putten is inmiddels een beetje uit de hand gelopen. Ze 'pimpte' al schoentjes van tientallen collega's. Niet alleen voor de lol overigens. De opbrengst van de verkoop van het schoeisel gaat naar stichting Kinderen Kankervrij (Kika). Foto Nico Schouten
.
.
.
#HagaZiekenhuis #Viltstiften #LOL #Werkschoenen #KleurInDeOperatiekamer #Vrolijkheid #Saai #Onflatteus #kinderenkankervrij #KIKA
Spelen op het beroemdste strand van Nederland voor duizenden fans? Dat ziet de Britse band Keane helemaal zitten. Al was het maar omdat zo'n groot optreden op het Scheveningense zand lange tijd niet zo vanzelfsprekend was voor de miljoenenband. Foto: EPA.
.
.
.
#keane #band #liveatthebeach #feathless #denhaag #concert #scheveningen #strand
#Repost from @ad_nl with @regram.app ... Prinses Christina is vanmorgen op 72-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Ze leed al enige jaren aan botkanker. #RIP 😢 | Link in bio voor meer info.
Steeds minder mensen hebben 15 augustus 1945 nog zelf meegemaakt in Nederlands-Indië. Zij die er niet bij waren komen hun grootouders en ouders eren. Zoals dat gaat met ingrijpende gebeurtenissen die al meer dan 70 jaar geleden waren, wordt het herdenken ervan steeds meer iets van de volgende generaties. De Nationale Herdenking 15 augustus 1945 is daar het meest opvallende voorbeeld van. Nergens waar wordt stilgestaan bij dood, angst, verdriet en oorlogsgeweld zie je zóveel huppelende peuters en kleintjes in buggy’s als bij het Indisch Monument in Den Haag. Foto ANP
.
.
.
#NationaleHerdenking #Nederlands-Indië #15augustus1945 #IndischMonument #DenHaag
Het Cars Jeans Stadion kleurt voor even in AZ-kleuren. De voetbalclub neemt vandaag het stadion van ADO Den Haag over, nadat een deel van hun dak het begaf en ze dakloos werden. De club uit Alkmaar speelt vanavond tegen Mariupol uit Oekraïne. (Foto: ANP)
Dit is 'm dan, de man die afgelopen vrijdag op Den Haag CS werd aangehouden, omdat hij daar met bivakmuts liep. Rene Noordzij had vlak daarvoor de demonstratie tegen het boerkaverbod op het Malieveld bijgewoond. Zijn aanhouding bleek onterecht, waarmee Noordzij zijn 'punt' had gemaakt. Link naar het interview in bio! (Foto's: Frank Jansen/Regio15)
'Uber Uber, Uberdriver, waar ben jij mij naartoe aan het rijden.' Vier maanden na het uitbrengen van de eerste EP staan de Haagse muzikanten van Goldband al op Lowlands. Lees het hele (premium)verhaal op onze website. [Link in bio]
.
.
.
#Goldband #Uber #Lowlands #DenHaag #PIP #Optreden #Jeugdvrienden #Grootsucces
Het weer is vandaag niet bepaald zomers, maar het levert wel mooie luchten op! Zoals deze boven de A13 tussen Delft en Den Haag.
Hagenaars die zondag het vliegtuigje met de tekst ‘Lotte, wil je met me trouwen?’ in de lucht hebben gespot, kunnen gerust zijn. Lotte van den Berg (62) heeft onder het toeziend oog van Haagse Harry volmondig ja gezegd tegen haar Henk. Al ging het aanzoek zelf niet zonder problemen. Link in bio! (Foto's: Frank Jansen/Regio15)
Wauw, dit zie je ook niet elke dag! Langs de Scheveningse kust waren vanochtend twee windhozen te zien. De trechtervormige slurven kwamen niet het land op. (Foto: VRPress)
Den Haag stond gisteren in het teken van P!nk. De Amerikaanse zangeres kwam naar het Malieveld in het kader van haar Beautiful Trauma World Tour om voor een bomvol veld op te treden. Geniet na met onze In beeld, link in bio! (Foto's: Henriëtte Guest/ANP)
Het Malieveld in Den Haag en de omgeving zijn klaar voor het optreden van de Amerikaanse zangeres P!nk vanavond. Er worden ruim 50.000 fans verwacht. Foto: APA.
.
.
.
#pink #denhaag #malieveld #concert