Wiwi Widiani

Wiwi Widiani Follow

https://www.goodreads.com/ade_reads

1,808 Followers  812 Follow

Share Share Share

#bookreview #minireview
PHYSICS OF THE FUTURE by MICHIO KAKU

But science, not superstition, is based on reproducible, testable, and falsifiable data. --- page : 150

This book focusing on medical care, scientist have created a way to insert a chip and it's complete with a TV camera and radio into a pill takes TV images of your intestines and radios them to a receiver. One advantage of a patients intestines and detect cancers, without the inconvenience of sticking a 6 foot long tube up the large intestine. In addition, DNA chips are also being created which detect mutated genes when you blow on them. That's just a sample of the technology being created

I love the Michio Kaku's writing style, he is not only scientific but he describes the future in a way I can actually picture it in my mind

Overall, it is an interesting book that predicts the future within the next decades to the next century by a physicist

So, I highly suggest this book if you like physics and technology

Oh, wait.. you're hates physics πŸ˜•...? but loves Doraemon? πŸ˜„... Come on, you should defiantly read this book! πŸ˜‰

I read this book (kindle edition) from June 16, to June 17, last year, and I rated it 4/5 stars. I'm so glad, I finally bought this book a few days ago from @bedakbuku. Thank you πŸ™Œ
.
.
.

#michiokaku #science #physic #bookandtea #book #books #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #bookgasm #bookporn #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #librocubicularist #bookphoto #bookphotography #bacaisme
I'm alive and breathing. I can read as many books as I can πŸ’•πŸŒ» aaand... I was so excited to be able to do some housework today! So, I'm thankful! πŸŽ‰
.
.

You, Guys... don't forget to laugh today! Oh, this picture was taken a few days ago, by the way..
.
.
.

#iamafighter #book #books #bookstack #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #bookgasm #bookporn #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #librocubicularist #bookphoto #bookphotography
#firstbooks tag by @rach_febrianty. Thank you! πŸ™Œ
.
.

Eh omong-omong ya, hampir dua bulan ini tidak ada satupun buku yang aku baca sampai selesai lho... *bangga (?) πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™ˆ. Kalau dari tumpukan ini, ada satu buku yang belum dibaca, buku yang paling bawah. Buku itu seri, trilogi lebih tepatnya. Nah, aku belum kesampaian punya buku ketiganya, jadi yaa... buku pertamanya itu belum dibaca >_<

Oh iya, teman-teman #bookstagram yang kena tag, santai aja tagnya bisa dipenuhi kapan aja kok. Have fun ya πŸŽ‰
.
.
.

#firstbookinaseries #bookstack #bookspines #book #books #booktag #bookphotochallenge #instabook #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #librocubicularist #bookphoto #bookphotography
#bedsidereads tag by my two wonderful women, @e_mellyberry and @rach_febrianty

1 currently reading: Penjalajah Antariksa 6, Kunin Bergolak (Lagi), 3 to be read: The Treasured Writings of Kahlil Gibran, The Mammoth Book of The Beatles and Comet

Thank you for tagging me! I tagged some #bookstagram friends πŸ™ŒπŸ’žπŸ’•
.
.
.

#bedsidebooks #bookstack #bookspines #carlsagan #thebeatles #kahlilgibran #books #booktag #bookphotochallenge #instabook #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #librocubicularist #bookphoto #bookphotography
πŸ“š #danbrownbooks
Digital Fortress, Malaikat dan Iblis, Deception Point, The Da Vinci Code, The Lost Symbol, Inferno daaan... ORIGIN!

Gak sabar nunggu Origin terbit πŸ˜…
-----------------
Any Dan Brown fans here? πŸ™Œ
.
.
.

#danbrown #bookspines #bigbook #book #books #igreads #igbooks #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #bookphoto #bookphotography
Hi, it's the first day of Ramadhan 1438 H πŸŽ‰. Happy fasting my fellow moslem! 😊
.
.

Shakespeare? The complete works? A book? Iya seneng banget akhirnya bisa kesampaian puny buku inii, Alhamdulillah πŸ˜†

Jadi, beberapa waktu yang lalu, udah lamaa maaf baru sempat posting ✌, aku jadi salah satu pemenang giveaway yang diadakan @farissadrawnbybooks dan hadiahnya itu berupa voucher untuk belanja buku, bukunya aku sendiri yang menentukan. Sempat bingung harus memilih buku apa, karena wish list aku banyaak πŸ˜‚πŸ˜‚. Tapi akhirnya pilihan aku jatuh sama yang satu ini, si buku besar yang tebal, Shakespeare - The Complete Works

Buku ini berisi 38 naskah sandiwara yang kesemuanya terbagi dalam 4 kategori: tragedi, komedi dan sejarah juga puisi-puisi dan sonata karya seseorang yang seringkali disebut  sebagai salah satu sastrawan terbesar Inggris, Shakespeare. William Shakespeare

Terima kasih untuk hadiahnya mbak Farissa 😊
.
.
.

#shakespeare #bigbook #book #books #igreads #igbooks #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #bookphoto #bookphotography
πŸ”­πŸŒπŸ‘ͺπŸ’•
Bumi, si titik biru yang pucat

Titik itulah yang dinamai 'di sini.' Itulah rumah. Itulah kita. Di satu titik itu semua orang yang kamu cintai, semua orang yang kamu kenal, semua orang yang pernah kamu dengar namanya, semua manusia yang pernah ada, menghabiskan hidup mereka

Segenap kebahagiaan dan penderitaan kita, ribuan agama, pemikiran, dan doktrin ekonomi yang merasa benar, setiap pemburu dan perambah, setiap pahlawan dan pengecut, setiap pembangun dan pemusnah peradaban, setiap raja dan petani, setiap pasangan muda yang jatuh cinta, setiap ibu dan ayah, anak yang bercita-cita tinggi, penemu dan penjelajah, setiap pengajar kebaikan, setiap politisi busuk, setiap "bintang pujaan", setiap "pemimpin besar", setiap orang suci dan pendosa sepanjang sejarah spesies manusia hidup di sana, di atas setitik debu yang melayang dalam seberkas sinar matahari
--- diterjemahkan dari Pale Blue Dot: A Vision of the Human Future in Space (Carl Sagan), bab 1, paragraf ke-16
.
.

#ditchthedustjacket tag dari @rach_febrianty Terima kasih tagnya mbak Rachmi πŸ˜‰
.
.
.

#bookstack #astronomy #carlsagan #murmursofearth #comet #contact #palebluedot #bookandtea #books #booktag #bookphotochallenge #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #bookphoto #bookphotography
I love to read series book because there are the characters stay with me for so long πŸ“š
.
.

Ini adalah salah satu seri favorit saya, The Gideon Trilogy. Seri ini banyak mengajarkan hal mengenai arti keluarga, persahabatan, harapan dan waktu

Mungkin seri ini adalah salah satu dari sedikit seri bergenre fantasi yang tidak mengandung tema sihir sama sekali didalamnya dan free explicit content πŸ‘πŸ‘. Hal lainnya yang saya sukai dari seri ini yaitu, sejarah (mengenai kota London, khususnya wilayah Derbyshire pada abad ke-18) dan fiksi ilmiah dikemas menjadi bacaan yang menyenangkan dan informatif

Recommended untuk siapapun yang menyukai bacaan bertema petualangan, yang juga mengandung sejarah, bahasan tentang waktu, menjelajah waktu dan mesin anti gravitasi
.
.

#booktags
~~~~~~~~
🌼 #favoriteseries by @rizki.nutami
🌼 #rereadworthy by @insidepages
Terima kasih πŸ˜‰
.
.
.

#thegideontrilogy #lindabuckleyarcher #booktrilogy #bookseries #book #books #booktag #bookphotochallenge #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #bookphoto #bookphotography #bacaisme
πŸ“šπŸŒπŸ’•πŸŽ‰
Selamat tanggal 17 Mei, Selamat Hari Buku Nasional!
.
.

Oh iya, hari inii: 170517 tanggal yang cantik ya... 😊. Selamat ulang tahun untuk siapapun yang berulang tahun pada hari ini 🎊

Dan pemenang #adereadsGA, sudah diumumkan. Silahkan cek postingan giveawaynya yaa... Siapa tahu kamu yang beruntung. Terima kasih kepada semua yang sudah ikut berpartisipasi πŸ˜‰
.
.
.

#buku #haribuku #haribukunasional #selamatharibukunasional #twirlingpages #openbook #book #books #bookishfeatures #bookstagramfeatures #igreads #igbooks #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookish #bookies #booklover #bookgasm #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bookgasm #bibliophile #bookphoto #bookphotography
πŸŽ‚πŸŽŠπŸŽˆπŸŽπŸ’•
.
.

There are a hundred trillion cells in the human body, and every single one of the cells of my body loves you. We shed cells, and grow new ones, and my new cells love you more than the old ones, which is why I love you more every day than I did the day before. It’s science. And when I die and they burn my body and I become ashes that mix with the air, and part of the ground and the trees and the stars, everyone who breathes that air or sees the flowers that grow out of the ground or looks up at the stars will remember you and love you, because I love you that much
--- The Mortal Instruments: City of Heavenly Fire, Epilogue: The Beauty Of A Thousand Stars
.
.

Today, May 15, 2017 is beginning of a new year of your life. I hope Allah always to care and guide you in the coming years ahead. Happy birthday, Mr. Ashari.. I love you beyond words! And... You know?, I love your last name :)
.
.
.

#favoritequote #bookstack #bookspines #bookstairs #book #books #bookishfeatures #bookstagramfeatures #igreads #igbooks #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookish #bookies #booklover #bookgasm #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bookgasm #bibliophile #bookphoto #bookphotography
It's beautifully written, but strange. It's a touching story. It's about young girl's journey towards spirituality. She is Kimya, Jalaluddin Rumi's adopted daughter

I found the ending unexpected and unsatisfying. I am a bit confused about the relationship of Kimya with her husband, Syams... it was worst, it was not normal. Why? 😒. But, I enjoyed the book and now I have a far better idea of how people lived and thought in that part of the world during the late middle ages. I rated this book 4/5 🌟
.
.

Halaman 478: 
Ketika hatimu terluka parah, hanya ada tiga aturan main: jangan mengenyahkan kepedihan itu, jangan pernah mencoba untuk mengerti, dan jangan tenggelam dalam kepedihan itu,... Buatlah dirimu berserah diri seperti sebatang pohon muda yang terperangkap dalam badai. Biarkan badai itu menghantammu. Jangan pernah menentangnya dan jangan pula membantah keberadannya, bagaimana mungkin kita bisa menafikan angin dan hujan? Dan jangan pernah menyesalinya

Terima kasih untuk bukunya, kak @literavy
Aku suka banget πŸ˜ŠπŸ’•
.
.
.

#jalaluddinrumi #murielmaufroy #kimyasangputrirumi #igreads #igbooks #book #books #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookstagramfeatures #bookishfeatures #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #bookphoto #bookphotography #bacaisme
#IGbookreview #bookreview #minireview

I've always really admired Albert Einstein. Last night, finally I finished this book, Einstein: His Life and Universe by Walter Isaacson. Isaacson includes many excerpts from Einstein's personal letters which give a nice glimpse of the personal Einstein

It's a good book and I learned so much about Einstein that I never knew. He was not just an incredibly smart physicist, he was also a philosopher and a humanitarian and he was so romantic and funny!. Plus it contains an explanation of Einstein's Theory of Relativy which I can actually understand. All around excellent and balanced biography

Here are 2 lessons from this book:
1. Einstein always preserved his sense of childhood curiosity, which is a key part of his success
2. Your journey through life never stops, until you die

I read it from April 3, to yesterday, May 10, 2017. Hehe... πŸ˜§πŸ™ˆ. I'm giving this book 4/5 stars, it was a bit dry and kept repeating itself. It could stand to be edited down into something shorter. But it still a great book if you want to learn about the greatest scientific mind of the last century, even if you are not a major fan of Einstein or biographies
.
.
.

#reviewbuku #einstein #alberteinstein #biography #walterisaacson #book #books #bookishfeatures #igreads #instabook #bookstagram #bookstagrammer #bookishindo #bookish_indonesia #bookstagramindonesia #bookish #bookies #booklover #bookworm #booknerd #bookaholic #bookaddict #bibliophile #bookphoto #bookphotography #bacaisme