Amsterdams Fonds voor de Kunst

Amsterdams Fonds voor de Kunst Follow

Meld je nu aan voor Unpacking the 3Package Deal. 27 oktober in Dansmakers presenteren de 15 kunstenaars uit deze veelzijdige lichting hun werk.

https://www.eventbrite.com/e/unpacking-the-3package-deal-201718-tickets-50433824928

1,865 Followers  337 Follow

Share Share Share

De winnaars voor de Amsterdamprijs voor de Kunst 2018 zijn bekend. Wij feliciteren The Black Archives, Jeffrey Babcock en Liesbeth Coltof met het winnen van de Amsterdamprijs voor de Kunst 2018.
Vanmiddag wordt bekend wie de Amsterdamprijs voor de Kunst 2018 in ontvangst mogen nemen. #spannend #bekendmaking #Amsterdamprijs voor de #Kunst #Rabozaal
Experimental Jetset is één van de genomineerden voor de #Amsterdamprijs voor de Kunst 2018. @at5.nl sprak met de grafisch ontwerpstudio tijdens de bekendmaking in de ambtswoning van de burgemeester. Experimental Jetset is hiermee de laatste genomineerde die door AT5 wordt uitgelicht, want aanstaande maandag worden de winnaars bekend gemaakt. Bekijk de video op Facebook.
The Place to Be is een fysieke en beeldende voorstellingen waar de grenzen van het lichaam worden opgezocht. De voorstelling gaat over het ploeteren van de mens. Wat als alles zinloos is, kunnen we er dan nog iets van maken?
.
Te zien tijdens Unpacking the 3Package Deal 2017/18 - Hidde Aans-Verkade in samenwerking met Koen Van Der Heijden en Charles Pas.
. ⭐⭐⭐⭐ in de Volkskrant en Theaterkrant - mis het niet! 27 oktober in Dansmakers Amsterdam. Toegang is gratis. Aanmelden via de link in de bio.
"In een wereld van internet en globalisering ben ik een beetje verdwaald geraakt tussen alle inspirerende stijlen en genres die ik als een spons in me opzuig, zodat er telkens iets uitkomt dat een soort hybride van dat alles is."
.
Maandag wordt bekend wie de winnaars zijn van de Amsterdamprijs voor de Kunst 2018. Daarom vandaag de laatste aflevering van de serie in Het Parool. Deze keer het woord aan zangeres Nora Fischer.
Melanie Bonajo is een van de genomineerden voor de Amsterdamprijs voor de Kunst 2018. AT5 sprak haar tijdens de bekendmaking in de ambtswoning van de burgemeester. Op 15 oktober worden de winnaars bekend gemaakt. Bekijk de video op Facebook.
#tip van @kunstmeisjes voor 27 oktober - Unpacking the 3Package Deal 2017/18 ‘I dance alone’ van @bogomirdoringer Ben jij erbij? Link om je aan te melden in bio (event is gratis toegankelijk).
Morgen presenteert Frédérique Albert-Bordenave in de voormalige Koepelgevangenis van Haarlem haar werk tijdens de expositie 'Architectural Healing'. Frédérique Albert-Bordenave maakt deel uit van de nieuwe 3Package Deal lichting 2018-2019.
Stichting Thami Mnyele is één van de genomineerden voor de #Amsterdamprijs voor de kunst 2018. @at5.nl sprak Pauline Burmann en Isabelle Vermeij tijdens de bekendmaking in de ambtswoning van de burgemeester. Bekijk de video op Facebook.
Kom 27 oktober naar Unpacking the 3Package Deal 2017/18 in Dansmakers Amsterdam! Daar zie je bijvoorbeeld het werk van designer Jesse Howard.
.
Lees hier ons interview met Howard over zijn doe-het-zelf installaties die de gevestigde relatie tussen designers, producenten en gebruikers bevragen en zo nieuwe inzichten creëren. afk.nl/JesseHoward
.
Tijdens Unpacking the 3Package Deal zie je het werk van alle 15 kunstenaars uit deze veelzijdige lichting. Wil je niet missen toch? Link naar event in bio.
"Onze manier van ontwerpen is onlosmakelijk verbonden met Amsterdam. Ons werk manifesteert zich in de stad, tegelijkertijd manifesteert de stad zich in ons werk. In onze projecten ­proberen we de stad vaak te verbeelden als een infrastructuur voor taal, als een platform voor posters, pamfletten, slogans, tekens, woorden."
In aanloop naar de uitreiking van de Amsterdamprijs voor de Kunst op 15 oktober licht Het Parool elke week één van de genomineerden uit. Deze keer het woord aan Experimental Jetset.
Tot 31 maart 2019 te zien in het Klederdrachtmuseum Amsterdam: de expositie 'Contemporary Fashion'. Deze expositie wordt mede mogelijk gemaakt door een projectsubsidie van het AFK.