AGOG Marketing

AGOG Marketing Follow

➡️Ne jemi një kompani e re që menaxhojmë prezencën e Oragnizatave të vogla dhe të mesme në Mediat Sociale në mënyrën më efektive, falë specializimit.😉

http://agogmarketing.com/index.php/2017/03/26/6-arsye-perse-njerezit-sot-perqafojne-selfie-t-ne-median-sociale/

2,167 Followers  947 Follow

Share Share Share

😕😕 Mos u bëj i bezdisshëm vetëm për hir të numrit të postimeve.5️⃣6️⃣7️⃣8️⃣9️⃣🔟 #AGOGmarketing #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Instagram #quote #shprehje #marketingisfun #marketingcompany #kompanimarketingu #socialmediamarketing #socialmediatips
Mbani një qëndrim! Është e pamundur t'ju pëlqejë gjithçka! 😉👌 #AGOGmarketing #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Instagram #quote #shprehje #marketingisfun #marketingcompany #kompanimarketingu #socialmediamarketing #socialmediatips
😄 Ju kërkojmë ndjesë për këtë postimin, e dimë që është ditë pushimi, por ne në AGOG jemi "AGOG" gjithë kohës. Tashmë #Facebook nuk do të konsiderojë klikimet që realizohen pa qëllim nga përdoruesit e platformave. Mbi të gjitha një ndryshim i tillë është i drejtë jo vetëm për kompanitë, të cilat nuk do të paguajnë më shumë për klikime jo të vërteta, por edhe për përdoruesit të cilët nuk do të shohin më shumë promovime e mesazhe të ngjashme. ;) #AGOGmarketing #marketing #SocialMedia #MediaSociale 😉
Edhe ti aty je një aset! 😉👌 #AGOGmarketing #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Instagram #quote #shprehje #marketingisfun #marketingcompany #kompanimarketingu #socialmediamarketing #socialmediatips
🏍 Mos i bëni gjërat sa për të kaluar rradhën!#SocialMedia #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Instagram #adventure #thebestofyou#Opportunities #MarketingTeam #TeamWork #Team  #Awesome #Ride #motorcycle
💥 Juhu gjëra të reja nga @instagram! 😍🍎#AGOGmarketing #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Instagram #story #feature #stickers #marketingisfun #marketingcompany #kompanimarketingu #socialmediamarketing #socialmediatips
💡💡💡Paul Barron: "Unë përdor #SocialMedia
si një gjenerues idesh, organizues tendencash dhe busull strategjish për të gjitha bizneset tona online." #AGOGmarketing #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Instagram #quote #shprehje #marketingisfun #marketingcompany #kompanimarketingu #socialmediamarketing #socialmediatips
👒🕶Thuajse të gjithë jemi me pushime dhe me telefon në dorë!😘 #AGOGmarketing #socialmedia #socialmediamarketing #mediasociale #socialmediapower  #impact #sea #beach  #summer #content #quality #qualitycontent #sand  #vacation #holiday #lurking #scrolling
🏊🏻💻 Kur të vijnë pushimet në majë të hundës!🚣🏻 #workatthebeach #socialmedia #socialmediamarketing #mediasociale #socialmediapower  #impact #sea #beach  #summer #funny #sand #laptop #working #vacation #holiday #summerjob
🏊🏻🏄🏻 A jemi pajisur të gjithë me mjetet e duhura këtë verë për të bërë foto edhe nën ujë?🚣🏻 #AGOGweekend #weekend #socialmedia #socialmediamarketing #mediasociale #socialmediapower  #impact #sea #beach #tools #underwater #underwaterphotography #waterproof #summer #musthave #summergirl #selfie
👌😉 KPMG (2011): Në #SocialMedia suksesi lidhet direkt me cilësinë e ideve, jo me përmasat e buxhetit. 😉#AGOGmarketing #SocialMedia  #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Instagram #quote #shprehje #marketingisfun #marketingcompany #kompanimarketingu #socialmediamarketing #socialmediatips
📱💻 Ne në AGOG jemi në mëdyshje nëse ndikimi i teknologjisë duhet të shkojë në disa drejtime apo jo. Çfarë mendoni për këtë foto?#AGOGmarketing #rp @forbes #SocialMedia #MediaSociale #Marketing #SocialMediaMarketing #Style #Tech #Opportunities #update #technology #vr #virtualreality #virtual #dinner #havingdinner