Aishah Badrulhisham | 아이샤

Aishah Badrulhisham | 아이샤 Follow

정말, 진짜, 대박, real, 헐, 완전 아이샤입니다.
강다니엘 🍑
20살 .
UiTM Lendu
Blogger | Freelance Writer | Makeup addict

http://myownlifemyself.blogspot.my/

1,155 Followers  609 Follow

Share Share Share

머리는 지은 것을 심장이 기억한다. 🍃🍃🍃
.
.
#thinknature #groupbentara #akakhasan #강다니엘 #워너원 #원너블
Smile more than you cry, give more than you take and love more than you hate.
.
.
#sunday #october1 #강다니엘 #워너원 #원너블
Malam tadi bertungkus lumus makeup diaorang ni sampai ke pagi. Terima kasih sudi jadi canvas 😂💕
.
.
p/s : excuse my potato-bare face. Ya, aku sorang je tak makeup.
.
.
#muamalaysia #makeup #naturalmakeup #화장품 #말레이시아
Aidez-moi!
.
.
#kimjongin #kai #kaiplushie #plushies #exo #김종인 #엑소
First time pakai lip matte @ephyracosmetics ni. Aku pakai code #summerblaze. Baru je dapat semalam. .
.
And lip matte ni memang best gila sebab langsung tak keringkan bibir, non-sticky, bila pakai pun rasa selesa, takde bau pelik. Paling penting, mesra wudhuk. . 💕
.
#ephyracosmetics #lipstickmatte #naturalmakeup #maccosmetics #maybellinecosmetics #mascaraduoya #nakedcosmetics #kryolan #mua
Penat ah kalau kelas asyik cancel je. I struggle tau bangun pagi pastu mandi dengan air yang halus macam batang lidi je. .
.
p/s : caption takde kena mengena dengan gambar. 🙈
.
.
#week1 #newsemesterbegins #exopower #wannaone #wannable
Throwback to yesterday. .
.
Picture 1 : Something caught my eye. 
Picture 2 : Sudden evil face 😈 .
#throwback #sendingoffmydadforhajj
Dah bau ikan masin.
.
.
#강다니엘 #사랑해 #내마음속에저장 💕
Jasminum 🌸

#olivefamily #plantsofinstagram #flower #plantstagram #plantsinfocus #kokobop
Struggling to get on the boat. .
.
#throwback #penangshortvacay #halfworkandhalfvacation #alreadymissedpenang #someonepleasetakemethere #penang #ecahtakesutara #ecahtakespenang
응?

p/s: When I asked my mom to take my #ootd shot. Anyway, nice try mom 💕

#raya2k17 #seriouslyimnotready #itslazyshawlday
The Feminine beraya. 🌸

#raya2k17