Aishah Badrulhisham | 아이샤

Aishah Badrulhisham | 아이샤 Follow

정말, 진짜, 대박, real, 헐, 완전 아이샤입니다.
강다니엘 🍑
20살 .
UiTM Lendu
Blogger | Freelance Writer.

http://myownlifemyself.blogspot.my/

1,132 Followers  529 Follow

Share Share Share

Throwback to yesterday. .
.
Picture 1 : Something caught my eye. 
Picture 2 : Sudden evil face 😈 .
#throwback #sendingoffmydadforhajj
Dah bau ikan masin.
.
.
#강다니엘 #사랑해 #내마음속에저장 💕
Jasminum 🌸

#olivefamily #plantsofinstagram #flower #plantstagram #plantsinfocus #kokobop
Struggling to get on the boat. .
.
#throwback #penangshortvacay #halfworkandhalfvacation #alreadymissedpenang #someonepleasetakemethere #penang #ecahtakesutara #ecahtakespenang
응?

p/s: When I asked my mom to take my #ootd shot. Anyway, nice try mom 💕

#raya2k17 #seriouslyimnotready #itslazyshawlday
The Feminine beraya. 🌸

#raya2k17
Sanggup berhenti tepi jalan untuk #ootdraya kat ladang nanas ni. .

cc : @fathiah_rodze .
#raya2k17 #teamrayajohor #kampungkitaladangnanas
.
.
📷 : @ismlbdrlhshm
Eid Mubarak! Swipe left. .
.
#teamrayajohor #raya2k17
After a long day and dah berkicap. .
Selamat Hari Raya! 😊
.
#salamsatusyawal #raya2k17 #teamrayajohor
Salam 1 Ramadhan dan selamat berpuasa.

Ikhlas, daripada Aishah dan abang bot. 😁

p/s : partition gambar dah lari dari rule of third. 😂
Alhamdulillah, everything went well. I hope the beneficiaries, are happy with the food packs and new clothes. Hope to visit them again, insya Allah. .
.
Lenkali saya mai lagi na. Ramai sangat ni duk cakap pernah jumpa, padahal ni baru first time join volunteer dengan Islamic Relief Malaysia dan jumpa dengan dorang semua. .
.
Tengok gambar pun dah rasa sayu hati. Hati tisu betul. 😞
.
Dahlah, masa untuk pulang ke tempat asal. Bye Penang 👋. Thank you for the great memories. .
#ecatakespenang #ecahtakesutara #volunteer #pulauaman #balikpulau
Hop on Hop off. Sangat recommended kalau nak explore historical places ataupun tempat-tempat menarik kat bandar Pulau Pinang. .
.
2 jam RM10 per person. Boleh pilih nak duduk bahagian atas atau bawah. Tapi tempat duduk yang tak berbumbung tu kena tahan panas la bila dah tengah hari. Duduk atas memang worth it la walaupun panas, sebab kita boleh tengok pemandangan dengan lebih jelas. Di samping angin sepoi-sepoi bahasa. Haaa gitchuw. .
.
Tapi hati-hati la yang duduk tepi. Takut muka kau kena tampar dengan dahan pokok ataupun banner yang digantung dekat tiang letrik. Muka aku pun hampir kena tampar dengan dahan tadi. HAHAHA. .
.
Aku pergi sini untuk kerja. Jadi ambil city tour untuk 2 jam ok la. Kalau pergi untuk travel, aku recommend ambil pakej 24 jam (RM 19 per person) . Korang boleh naik turun sesuka hati ikut mana nak pergi. Nak turun singgah beli jeruk pastu kunyah dalam bas ke. Kau nak mendaki Penang Hill ke. Hah suka hati. Janji bayar, pastu ambik tiket. Senang kau nak hop on hop off.
.
#ecahtakespenang #ecahtakesutara #parttimevolunteer #parttimetraveller #penangtrip #penang #malaysia