Aishah Badrulhisham | 아이샀

Aishah Badrulhisham | 아이샀 Follow

20μ‚΄ . Jhr ↔Mlk
UiTM Lendu
Short and Proud πŸ‘’
Blogger | Freelance Writer.

http://myownlifemyself.blogspot.my/

1,036 Followers  386 Follow

Share Share Share

μΆ•ν•˜ν•΄μš” μ˜€λΉ λ“€, λ°©νƒ„μ†Œλ…„λ‹¨ ν™”μ΄νŒ…! πŸŽ‰πŸŽŠπŸ’•
.
#BTSBBMAS #BTS #λ°©νƒ„μ†Œλ…„λ‹¨ #billboards2017 #지민 #랩λͺ¬μŠ€ν„° #λ·” #μŠˆκ°€ #μ •κ΅­ #진 #μ œμ΄ν™‰ #μ•„λ―Έ
1 month 19 days and still counting. πŸ‘€
"Kasih sayang daripada orang lain, takkan pernah sama dengan kasih sayang ibu bapa. So make your parents proud while they still alive." - Farah Lee.

Happy Mother's Day to my dearest mum, Azizah binti A. Samad. Always love your mother because you will never get another.
.
.
17 years ago,  this picture was taken when I was 3 years old. Family day at Genting Higlands. How I miss those days. .
.
#majorthrowback #budaksebelahtuapahal #zamanmasihkurus #mothersday #everydayismothersday #appreciationpost
Ayam masak kicap untuk makan malam. πŸ“
.
.
저녁 μ‹μ‚¬μš© λ‹­κ³ κΈ° κ°„μž₯. πŸ—
.
.
#resepicampakcampak #resepisatusudu #soysaucecikin #foodporn #malaysianfood #ayamkicap #foodie #easyrecipe #dinner #instafood #2017λ…„ #5μ›”9일 #λ‹­κ³ κΈ° #κ°„μž₯ #λ¨ΉμŠ€νƒ€κ·Έλž¨
To all cheese tart lover,  this is for you πŸ’• No worries, I'll eat on your behalf 😌 .
.
.
"No need to buy from Hokkaido. Just bake it yourself" - QOTD

#forgetthelookfocusonthetaste #mademyselfformyself #blueberrycheesetart #cheesetart #foodporn #foodstagram #easyrecipe #tartlovers #malaysia #homemade #λΈ”λ£¨λ² λ¦¬μΉ˜μ¦ˆνƒ€νŠΈ #μΉ˜μ¦ˆνƒ€νŠΈ #치즈
Haa nasib baik Kina tunduk sikit. Kalau tak, kantoi gua yang paling pendek πŸ˜‚
.
Sedar takk tadi tu last kita jumpaaaaa 😒
.
Anyway girls, goodluck duduk kat Rembau nanti, belajar leklok. Jangan lupakan kitaorang yang kat Lendu ni. Sorry tak dapat sama2 pergi Rembau, duduk satu rumah. Sumpah sedih nak buat keputusan untuk stay 😭😭😭 Anyway, parent's choice is the best *kesat air mata*. .
For sure akan rindu korang (a lot okay, A LOT) πŸ™†πŸ’•
.
μ‚¬λž‘ν•΄ , Kina & Dayah. ❀
Bidadari class E. πŸ™†β€ .
.
μ‚¬λž‘ν•΄ 동급생 πŸ’•
.
#lastsemwiththem #finallyweareabletoovercomethis #hecticweek #sleeplessnight #week14 #roadtofinal #goodluckfinal
Ain't be the same. Class E forever πŸ™†β€ .
.
#whichoneismadam #thisisnotthelast #tomorrowisthelastone #week14 #hecticweek #presentationweekwentwell #iamgonnamissthis #becauseeveryoneispostingthis
Second last presentation βœ”
.
Spending our last weeks as a classmate before they heading to Rembau 😒
.
#week14 #hecticweek #presentationweek #interpersonalcomm
Comm Management presentation (NGO) βœ”
.
Our role as a representative for WWF Malaysia.
.
#protectendageredspecies #wildlife #WWFMalaysia #twopresentationsmoretogo
"There will be a light despite all of the darkness."
.
.
Please, let things be normal again πŸ˜”
.
.
#prayformyatukrecovery #prayformyassignments
It's a wrap! Terima kasih geng JPK & Seki sebab tolong prepare semua hal dinner dari A-Z. Maafkanlah kalau ada benda yang terlebih terkurang sepanjang saya handle event ni sebagai Ketua Projek. #sayatakperfect πŸ™ˆ
.
Walaupun banyak benda yang kita semua settle last minute (dengan hal makanan, PA Sistem semua). Finally, dinner kita berjalan dengan lancar. Alhamdulillah. 😘 .
Terima kasih semua ❀