Aisqa Imani Beauty HQ

Aisqa Imani Beauty HQ Follow

❤Makeup Primer❤Argan Foundation❤
❤Makeup Spray❤Makeup Serum❤
🚚 Shipping every Mon to Fri
💸 Shipping RM5 SM / RM8 SS
To purchase click link below

http://aisqaimani.wasap.my/

15,192 Followers  4,711 Follow

Share Share Share

Kelebihan Just Stay Makeup Primer
.
➡ Menjadikan makeup tahan lebih lama
➡ Memudahkan pemakaian makeup
➡ Menghasilkan tekstur kulit yg halus dan lembut
➡ Memelihara kulit dari ditembusi bahan kimia yg pada makeup
➡ Menghasilkan satu lapisan nipis pada wajah untuk nampak wajah lebih licin dan menyamarkan  lubang pori
➡ Memudahkan pembersihan makeup
.
Kelebihan Just Glow Argan Foundation
➡ Medium to Full Coverage
➡ Cream foundation yg pekat tak perlu guna banyak
➡ Mengandungi Argan oil utk merawat kulit
➡ Mempunyai SPF60 untuk melindungi kulit dari sinaran UV
➡ Satu kod sahaja dan sesuai untuk semua warna kulit
.
Whatsapp Kak Raa 011 3230 2444 untuk pembelian sekarang!
.
#faceprimer #faceprimermalaysia #faceprimermurah #sayajual #sayajualfaceprimer #sayajualmakeup #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #arganoilfoundation #creamfoundation #arganfoundation #justglowfoundation #justglowfd #juststayfaceprimer #juststayfp #makeupprimer #makeupprimermalaysia #eyeprimer #eyeprimermalaysia #arganfoundationmalaysia #arganoilfoundationmalaysia #arganoilmalaysia #makeupspray #makeupspraymalaysia #makeupspraymurah #settingspray #settingspraymurah #settingspraymalaysia #spraymakeup
TAK PERLU TUNGGU LAMA UTK MAKEUP BLEND
.
Makeup dah tak cakey & nampak lebih natural 😍😍😍
.
Jualan stok akhir makeup serum & makeup spray cuma RM39 saja. Tahan sebulan lebih ikut penggunaan
.
Whatsapp kak raa 011 3230 2444 sekarang
CARA NAK MATTE KAN LIPCREAM
.
untuk semua pengguna déesse soft lip cream boleh ikut cara ni  utk matte kan lipcream awak pada bibir
.
Yg best nya bila guna déesse lipcream dan ikut cara ni.. bibir kekal lembap2 dan tak kering!
.
Awak yg ada masalah bibir kering boleh gunakan lipcream ni ok!
.
P/s masa dap dap kan loose powder kena hati2 supaya tak tercomotkan warna lipcream pada bibir 💋💋💋
Kak admin dari @cuti2london memakai déesse semi-matte lipcream in Wild Rose .
Lipcream ni sesuai dipakai dalam keadaan cuaca sejuk ataupun panas.. hehe 😘
.
Sesapa nak bercuti ke UK & Europe boleh ikut trip @cuti2london
Ramai yg order 2 item ni.. Just Spray + Just Face Serum.. mungkin ramai yg baru tersedar makeup selama ni nampak cakey..
.
Jgn kata awak.. kak raa pon sebelum wujudnya 2 item ni selalu padam makeup sbb nampak gomak sgt.. sudahnya keluar tak makeup.. buat rugi makeup je kan.. dah siap pastu padam
.
Skang ni konfiden la skit walaupon skill x berapa nak ada.. hehe.. kalau awak pon ada problem makeup cakey, gomak, atau opera.. guna je 2 item ni.. InsyaAllah, selesai semua masalah 😘
.
RM39 saja utk 2 item ni sempena jualan stok akhir 😍😍 whatsapp kak raa 011 3230 2444 sekarang sebelum kehabisan stock!
.
#faceprimer #faceprimermalaysia #faceprimermurah #sayajual #sayajualfaceprimer #sayajualmakeup #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #arganoilfoundation #creamfoundation #arganfoundation #justglowfoundation #justglowfd #juststayfaceprimer #juststayfp #makeupprimer #makeupprimermalaysia #eyeprimer #eyeprimermalaysia #arganfoundationmalaysia #arganoilfoundationmalaysia #arganoilmalaysia #makeupspray #makeupspraymalaysia #makeupspraymurah #settingspray #settingspraymurah #settingspraymalaysia #spraymakeup
2 items for RM39 only. ice cream truck behind not included 😂
.
Whatsapp 011 3230 2444 now
.
#faceprimer #faceprimermalaysia #faceprimermurah #sayajual #sayajualfaceprimer #sayajualmakeup #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #arganoilfoundation #creamfoundation #arganfoundation #makeupprimer #makeupprimermalaysia #eyeprimer #eyeprimermalaysia #arganfoundationmalaysia #arganoilfoundationmalaysia #arganoilmalaysia #makeupspray #makeupspraymalaysia #makeupspraymurah #settingspray #settingspraymurah #settingspraymalaysia #spraymakeup #makeupserum #makeupserummalaysia #makeupserummurah #serummalaysia
Good morning beautiful 😘
Thank you @iffahahmad_ for the video! Rare sgt buat video dlm kereta.. kalau video pakai lipcream ke blusher dlm keta tu biasa.. ni @iffahahmad_ siap pakai primer & foundation.. 😍😍😍 Biasalah sekarang ni semua org on-the-go takda masa nak belek cermin kat rumah lama2..hehe 😘
.
@iffahahmad_ gunakan Just Stay Makeup Primer, Just Glow Argan Foundation & déesse semi-matte lipcream code Mulberry.. Foundation tu nampak natural je kan.. tak pakai loose powder pon ok.. perfectly blend dgn tone warna kulit..
Pick me! Pick me!
KULIT RASA LAIN SGT LEPAS PAKAI SPRAY
.
Semuttthhh je katanya 😍😘 thank u @daliaishak sbb recommend produk kak raa kt kawan 😘
Makeup nampak cakey? Fix your makeup dgn Just Spray ni! Your makeup will look very matte..
.
Caranya, jarakkan botol dan spray pada wajah. Kemudian dap dap kan perlahan2.. elak spray pada bahagian mata atau terlalu dekat.. nanti makeup cair...
.
Cara lain yg lebih mudah.. spray pada tapak tangan dan dap sikit2 pada muka 😉 lebih selamat 😘
.
#faceprimer #faceprimermalaysia #faceprimermurah #sayajual #sayajualfaceprimer #sayajualmakeup #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #arganoilfoundation #creamfoundation #arganfoundation #makeupprimer #makeupprimermalaysia #eyeprimer #eyeprimermalaysia #arganfoundationmalaysia #arganoilfoundationmalaysia #arganoilmalaysia #makeupspray #makeupspraymalaysia #makeupspraymurah #settingspray #settingspraymurah #settingspraymalaysia #spraymakeup #makeupserum #makeupserummalaysia #makeupserummurah #serummalaysia
SPRAY MAKEUP CAIR MCM SEMBUR AYAQ KAT MUKA!
.
Tapi kalau awak guna Just Spray Makeup fix tak cair kan?? Hehe tekstur makeup spray kak raa agak pekat dan mampu membuatkan makeup tahan lebih lama dan menjadikan makeup nampak smooth dan tak cakey!
.
Cuma berharga RM29 (tak termasuk kos penghantaran). Dapatkan sekarang sementara stok masih ada. Whatsapp kak raa 011 3230 2444 segera 😘