Aisqa Imani Beauty HQ

Aisqa Imani Beauty HQ Follow

Just Glow Argan Foundation
Just Stay Makeup Primer
Just Fix Makeup Spray
Whatsapp 011 3230 2444 or
To purchase click link below

http://aisqaimani.wasap.my/

17,500 Followers  5,593 Follow

Share Share Share

MASALAH MEKAP TAK MELEKAT KAT MUKA?
.
Awak ada problem nak sapu foundation? Bila sapu dia mcm kesat kena tenyeh2 kuat2? Bila sapu loose powder pon tak berapa melekat? Terus jadi bercapuk & nampak bertepung?
.
Guna je set lengkap Just Glow - primer, foundation & makeup spray. InsyaAllah  smooth je pemakaian makeup awak lepas ni 😘
.
Whatsapp 011 3230 2444
Whatsapp 011 3230 2444
Whatsapp 011 3230 2444
.
Atau klik je link
.
http://aisqaimani.wasap.my
http://aisqaimani.wasap.my
http://aisqaimani.wasap.my
KENAPA MESTI PAKAI MAKEUP SPRAY?
.
Kelebihan Just Fix Makeup Spray
.
➡ Makeup cepat blend
➡ Mengelakkan makeup jadi bercapuk dan berbelak
➡ Buat makeup tahan lebih lama
➡ Mencantikan makeup serta memelihara kulit wajah
➡ Terkandung bahan ekstrak dari Argan,  Serbuk Mutiara, Collagen, Vitamin E, Arbutin dll
.
Harga : RM39
Isian : 50ml
Poslaju : RM8 SM / RM10 SS
Yes! Promosi special utk awak yg dah gaji.. set gojes primer + foundation + spray cuma RM1xx saja dan percuma foundation brush + poslaju 😘😘
.
Jom grab sekarang sebelum kehabisan stok 🙈
.
Yg belum gaji boleh booking depo dulu ye 😘
.
Ok kak raa tunggu awak whatsapp no ni 011 3230 2444 atau klik je link http://aisqaimani.wasap.my
STUDENT SEKARANG CANTIK2 UOLSSS
.
bkn mcm zaman kak raa belajar dulu.. berlemuih jaa.. la ni student semua makin cantik bergaya.. dulu2 brg makeup mahal2 sgt.. skang ni dah byk yg harga berpatutan tapi berkualiti mcm Just Stay, Just Glow & Just Fix 😊
.
Thank u dearie @haszlinroslii 😘
.
Berminat nak dptkan set ni? Boleh whatsapp kak raa 011 3230 2444 atau klik link http://aisqaimani.wasap.my
TAK SUSAH NAK APPLY SBB TAK MELEKIT
.
awak ada problem nak sapu foundation kat muka? Bila sapu dia kesat dan awak kena tonyoh kuat2 sikit bagi melekat ? 😂
.
Kalau awak gunakan Just Stay & Just Glow semua masalah tu takkan jadi lagi kat awak
.
[TERKINI] - JUALAN PROMOSI GAJI TGH BERLANGSUNG!
.
.
Dptkan kesemua ini dgn harga hanya RMxx saja! Tawaran promosi terhad selagi stok masih ada
.
.

Whatsapp Kak Raa 011 3230 2444
Whatsapp Kak Raa 011 3230 2444
Whatsapp Kak Raa 011 3230 2444
.
.
Atau klik link
.
http://aisqaimani.wasap.my
http://aisqaimani.wasap.my
http://aisqaimani.wasap.my
.
🚫🚫 STRICTLY NO DM/PM BAGAI 🚫🚫
Dptkan kesemua ini dgn harga hanya RMxx saja! Tawaran promosi terhad selagi stok masih ada
.
.
.
Whatsapp Kak Raa 011 3230 2444
Whatsapp Kak Raa 011 3230 2444
Whatsapp Kak Raa 011 3230 2444
.
.
Atau klik link
.
http://aisqaimani.wasap.my
http://aisqaimani.wasap.my
http://aisqaimani.wasap.my
.
🚫🚫 STRICTLY NO DM/PM BAGAI 🚫🚫
Ok hari ni kak raa nak open jualan promosi gaji dgn harga RMxx saja
siapa cepat dia dapat ok
.
GRAB IT OR LEAVE IT 😋
Thank u pada semua yg dah grab 3-day only special offer. Tak semua dpt offer ni tau.. hanya yg special saja kak raa ada whatsapp 😘
.
Kalau ada extra baru kak raa open offer ye kat semua.. esok last day payment utk 3-day offer ni ya.. sempat lagi dun worry
Kelebihan Just Fix Makeup Spray
.
➡ Makeup cepat blend
➡ Mengelakkan makeup jadi bercapuk dan berbelak
➡ Buat makeup tahan lebih lama
➡ Mencantikan makeup serta memelihara kulit wajah
➡ Terkandung bahan ekstrak dari Argan,  Serbuk Mutiara, Collagen, Vitamin E, Arbutin dll
.
Harga : RM39
Isian : 50ml
Poslaju : RM8 SM / RM10 SS
JERAGAT KAT MUKA PON DAH HILANG
.
.
Guna je Just Glow kalau nak kaver jeragat, bekas jerawat, dark circle bawah mata atau lain2 masalah parut kat muka
.
.
Info lanjut boleh whatsapp
📲 011 3230 2444
📲 011 3230 2444
📲 011 3230 2444