Aisqa Imani Beauty HQ

Aisqa Imani Beauty HQ Follow

🌼 Foundation 🌼 Makeup Primer 🌼 Natural Deodorant
πŸ’° Stockist & Dropship Agent Wanted
πŸ“± Whatsapp 011 3230 2444
πŸ–±To purchase click link below

http://aisqaimani.wasap.my/

20,296 Followers  5,540 Follow

Share Share Share

Cuma RM88 saja utk set Just Glow Argan Foundation, Just Stay Makeup Primer & Just Fix Makeup Spray
.
.
Bukan itu saja anda juga akan dapat PERCUMA
⭐ 1 pc foundation brush
⭐ 1 pc Just Lips Lipmatte (4 pilihan warna)
⭐ Poslaju ke seluruh Malaysia
.
.
Tawaran terhad untuk 50 set jualan sahaja. Cepat dapatkan sekarang sebelum kehabisan!
.
.
Whatsapp 011 3230 2444 atau klik link http://aisqaimani.wasap.my di bio
.
Ready to #justglow with Just Glow set collection?
.
Get Glowin' with the Just Glow Argan Foundation, Just Stay Makeup Primer & Just Fix Makeup Spray
.
Have you get yours? Check out our instagram regularly for promo, discount & free gift
Spring is coming 🌷🌷🌷🌷
.
RM88 saja utk set foundation, makeup primer & fix spray
.
PERCUMA Foundation brush + 1 lipmatte cream + Poslaju
.
Tawaran promosi terhad utk 50 set sahaja.
.
Bertindak sekarang whatsapp 011 3230 2444 atau klik link http://aisqaimani.wasap.my utk pembelian segera
Dapatkan Just Glow Argan Foundation + Just Stay Makeup Primer + Just Fix Makeup Spray dgn harga cuma RM88 sahaja bersempena dgn CNY promo sale
.
.
Free Poslaju, Free 1pc foundation brush & Free 1pc lipmatte terbaru dari Aisqa Imani (boleh pilih warna)
.
.
So apa tunggu lagi, offer ni hanya utk 50 set yg pertama saja. Whatsapp sekarang utk pembelian 011 3230 2444
Apa perasaan awak bila tiba2 ternampak pesanan sentap mcm ni..
.
adakah awak dgn spontan nak terus pastikan bawah lengan awak ada bau atau tak?
.
Takkan lah nak bau cik keti in public depan org ramai.. nnt apa org kata kan?
.
Ke awak buat tak tau je tp dalam hati resah gelisah xtau yg badan awak berbau ke tak ke.. sambil2 perhati org sebelah ada tak yg buat muka kat awak...
.
Atau awak nak selamat.. dgn cuma rm15 je sebotol, spray bawah lengan dan badan setiap kali selepas mandi sebelum pergi kerja?
.
Pilihan di tangan awak βœ‹βœ‹βœ‹βœ‹
Utk pembelian boleh terus whatsapp 011 3230 2444 atau klik link http://aisqaimani.wasap.my
You can never go wrong with Just Glow set of Argan Foundation, Makeup Primer & Fix Makeup Spray
.
.
Grab a combo of these items and get another 2 free items!!
BE ALERT!
.
Hari terakhir penghantaran sebelum raya cina adalah pada selasa ini.
.
Penghantaran seterusnya hanya akan dibuat pada Isnin depan (19/2)
.
So ada masa 2 hari lagi sebelum nak cuti panjang πŸŽ‰πŸŽŠ
.
Cepat buat pembelian sekarang sebelum terlambat
Kandungan alkohol
yang terlalu tinggi
boleh mengakibatkan
iritasi pada kulit 
terutamanya di kawasan 
ketiak
.
.
Kulit akan berisiko
gatal-gatal, tumbuh ruam
dan kemerah-merahan
.
.
Kandungan paraben dan
proplene glycol boleh
mengganggu hormon dan
merosakkan sistem saraf
.
.
Terdapat dakwaan
bahawa kandungan aluminium
yang terdapat dalam
deodorant antara penyebab
kanser payudara
.
.
Dah tau bahaya tp kenapa masih pakai?
.
.
Jom bertukar ke natural deodorant missketi yg hanya menggunakan bahan2 alami
.
.
Better late than never!
Warna mana yg memikat boleh buat cik abg awak teringat-ingat? πŸ˜˜πŸ˜‰
.
.
Available soon!
Snowy snowy! Tapi tetap rasa fresh bila gunakan missketi 😘
Walaupun cuaca sejuk bersalji dan gloomy.. muka awak semua tetaplah glowing bak mentari siang yg menyinari bumi gitu bila pakai set just glow... πŸ€—πŸ€— 🌞🌞🌞
.
.
Jgn lepaskan peluang utk dptkan set just glow dgn harga plg jimat
.
.
Whatsapp 011 3230 2444 atau klik link http://aisqaimani.wasap.my
.
#faceprimer #faceprimermalaysia #faceprimermurah #sayajual #sayajualfaceprimer #sayajualmakeup #foundationmurah #foundationmalaysia #foundationmurahmalaysia #arganoilfoundation #creamfoundation #arganfoundation #justglowfoundation #justglowfd #juststayfaceprimer #juststayfp #makeupprimer #makeupprimermalaysia #eyeprimer #eyeprimermalaysia #arganfoundationmalaysia #arganoilfoundationmalaysia #arganoilmalaysia #makeupspray #makeupspraymalaysia #makeupspraymurah #settingspray #settingspraymurah #settingspraymalaysia #spraymakeup