AKADEMI DIYANA

AKADEMI DIYANA Follow

Learn From The ExpertπŸ’„πŸ’–
Pusat Bertauliah JPK - Kod L02662
DLKM. VTO. SKM Level 2 & 3.
#AkademiDiyana FB: Akademi Diyana #ValueCantikSeorangWanita

http://www.akademidiyana.com.my/

4,074 Followers  7,500 Follow

Share Share Share

CHINESE BRIDAL MAKEUP 
By Our Student Cik Siti Fatimah πŸ’œ
. .
#AkademiDiyana #KursusKecantikan #kelaskecantikan #MUA 
#BeautyClass #LearnFromTheExpert #MakeupArtist #SeniorMakeupArtist #AdvanceAirbrushMakeup #HairDressing #SpaMassage #AestheticTherapy #Medicure #Pedicure #SpecialEffectMakeup
#MuaMalaysia #MuaSelangor
Beneath the makeup and behind the smile 
I am just a girl who 
wishes for the world.
. .
#AkademiDiyana #KursusKecantikan #kelaskecantikan #MUA 
#BeautyClass #LearnFromTheExpert #MakeupArtist #SeniorMakeupArtist #AdvanceAirbrushMakeup #HairDressing #SpaMassage #AestheticTherapy #Medicure #Pedicure #SpecialEffectMakeup
#MuaMalaysia #MuaSelangor
CHINESE BRIDAL MAKEUP
By Our Student Cik Siti Fatimah πŸ’œ
. .
#AkademiDiyana #KursusKecantikan #kelaskecantikan #MUA 
#BeautyClass #LearnFromTheExpert #MakeupArtist #SeniorMakeupArtist #AdvanceAirbrushMakeup #HairDressing #SpaMassage #AestheticTherapy #Medicure #Pedicure #SpecialEffectMakeup
#MuaMalaysia #MuaSelangor
PHOTOSHOOT MAKEUP 
By Our Student Cik Wani πŸ’œ
.
.
#AkademiDiyana #KursusKecantikan #kelaskecantikan #MUA 
#BeautyClass #LearnFromTheExpert #MakeupArtist #SeniorMakeupArtist #AdvanceAirbrushMakeup #HairDressing #SpaMassage #AestheticTherapy #Medicure #Pedicure #SpecialEffectMakeup
#MuaMalaysia #MuaSelangor
The only drama that 
I enjoy is in my lashes. .
.
#AkademiDiyana #KursusKecantikan #kelaskecantikan #MUA 
#BeautyClass #LearnFromTheExpert #MakeupArtist #SeniorMakeupArtist #AdvanceAirbrushMakeup #HairDressing #SpaMassage #AestheticTherapy #Medicure #Pedicure #SpecialEffectMakeup
#MuaMalaysia #MuaSelangor
PHOTOSHOOT MAKEUP 
By Our Student Cik Wani πŸ’œ
.
.
#AkademiDiyana #KursusKecantikan #kelaskecantikan #MUA 
#BeautyClass #LearnFromTheExpert #MakeupArtist #SeniorMakeupArtist #AdvanceAirbrushMakeup #HairDressing #SpaMassage #AestheticTherapy #Medicure #Pedicure #SpecialEffectMakeup
#MuaMalaysia #MuaSelangor
Akademi Diyana Setia Alam pun ade buat 12.12 tau.. Tertakluk terma dan syarat πŸ‘πŸ» Ape lagi grab sekaranglah hari ni jugak 
www.wasap.my/60173309063
www.wasap.my/60123009037
Akademi Diyana Setia Alam pun ade buat 12.12 tau.. Tertakluk terma dan syarat πŸ‘πŸ» Ape lagi grab sekaranglah hari ni jugak 
www.wasap.my/60173309063
www.wasap.my/60123009037
Akademi Diyana Setia Alam pun ade buat 12.12 tau.. Tertakluk terma dan syarat πŸ‘πŸ» Ape lagi grab sekaranglah hari ni jugak 
www.wasap.my/60173309063
www.wasap.my/60123009037
Nantikan NEXT MODEL SEARCH dari @akademidiyana & @huzeifastudio .. Banyak yang kami share tip2 rahsia persediaan sebelum sesorang model nak melangkah ke dunia modeling ni. Sebelum nak pegi casting apa yang perlu di sediakan. Dah pegi banyak dah casting tapi kenapa tak pernah dapat?? kami bantu anda untuk naik ke satu level yang anda impikan πŸ’œπŸ‘πŸ»
.
.
#ModelSearchADHS
Learn From The Experts
Nantikan NEXT MODEL SEARCH dari @akademidiyana & @huzeifastudio .. Banyak yang kami share tip2 rahsia persediaan sebelum sesorang model nak melangkah ke dunia modeling ni. Sebelum nak pegi casting apa yang perlu di sediakan. Dah pegi banyak dah casting tapi kenapa tak pernah dapat?? kami bantu anda untuk naik ke satu level yang anda impikan πŸ’œπŸ‘πŸ»
.
.
#ModelSearchADHS
Learn From The Experts
Nantikan NEXT MODEL SEARCH dari @akademidiyana & @huzeifastudio .. Banyak yang kami share tip2 rahsia persediaan sebelum sesorang model nak melangkah ke dunia modeling ni. Sebelum nak pegi casting apa yang perlu di sediakan. Dah pegi banyak dah casting tapi kenapa tak pernah dapat?? kami bantu anda untuk naik ke satu level yang anda impikan πŸ’œπŸ‘πŸ»
.
.
#ModelSearchADHS
Learn From The Experts