Alcaldessa de Vic 🎗

Alcaldessa de Vic 🎗 Follow

Perfil oficial de l'alcaldessa de Vic, Anna Erra. Compte gestionat per l'equip de comunicaciĂł de l'@aj_vic #ciutatalamesurahumana

http://www.vic.cat/

1,766 Followers  343 Follow

Share Share Share

‪La suma ens fa forts i la riquesa de la diversitat religiosa a Vic, ciutat d'acollida, no en pot quedar al marge. Orgullosa d’aquesta primera fita que ens ha de permetre seguir teixint, lligant i construint conjuntament una societat diversa, complexa i més viva.
Sortim al carrer per defensar el nostre legítim govern, del qual mig està a la presó i l’altre a l’exili. Ho vàreu fer tot pel poble i pel país.
No patiu, ara, no us deixarem!
Estem al costat del nostre govern i al costat de la ciutadania. Estarem aquĂ­ per aconseguir la llibertat de les nostres institucions i la del nostre legĂ­tim govern. Continuarem junts per defensar la llibertat dels Jordis, la del nostre govern, el que estĂ  a la presĂł i a l'exili.
Al costat del nostre President, al costat del nostre govern. Sempre hi som i hi serem!
Vic torna a fer un clam per la llibertat. No els deixarem sols i lluitarem per ells fins el final, sĂłn el nostre govern.
Total suport als representants legĂ­tims del govern de la Generalitat i a la mesa del Parlament de Catalunya. Compteu amb tot el nostre escalf, no esteu sols
Grups de corda i vent posen mĂşsica al cementiri per acompanyar a la gent durant el dia de Tots Sants
El 21 de desembre és la nostra oportunitat per seguir endavant. Seguim treballant amb paciència, perseverança i perspectiva. Gràcies, President Puigdemont!
Ens toca preservar i cuidar la RepĂşblica Catalana pacĂ­ficament. Ho farem per Catalunya que ha de ser el nou paĂ­s d'Europa. Va per vosaltres, Jordis!
Seguirem forts i units per complir el mandat de l'1 d'octubre. Que no s'apagui la llum. Jordi SĂ nchez i Jordi Cuixart teniu el nostre escalf!
Som un sol poble unit i conjurat per blindar la democràcia i llibertat. Encara no han entès que això no va de noms propis. Aquest procés neix del poble i així seguirà sent. Els homes no poden ser si no són lliures. Què sàpiga Sepharad que no podrem mai ser si no som lliures. Help Catalonia!
Dilluns que ve incrementem de 5 a 9 les lĂ­nies de bus urbĂ  per acostar-nos als centres de secundĂ ria, la zona esportiva i el tanatori de la ciutat. A www.vic.cat hi trobareu els nous serveis i horaris