Al-Fateh BookLands

Al-Fateh BookLands Follow

Ilmu itu cahaya 🔆
📚 Buku indie Islamik
📗 Buku Tarbiah/Motivasi
📙 Buku Travelog
📘 Planner
.
📱 019-3919829 | DM
#sahabatAtTaqwa
#alFatehBookLand

329 Followers  624 Follow

Share Share Share

Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp:019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829
[ PEMENANG KE 5 CONTEST #15BukuKabaPercumaSahabatAtTaqwa ]
.
#Repost @diarihatiku_ with @repostapp
・・・
Dulu orang lekehkan buku agama, bila dah jadi novel, baru ramai tergila-gila nak beli. .
.
Mentaliti manusia zaman sekarang susah untuk diagak. Itu tak kena, ini tak kena. .
.
.
Bermula dengan #SemusimDiBarzakh , buku itu menjadi tumpuan ramai. Sering keluar di dada-dada akhbar mengenai orang berubah kerana membaca buku itu.
.
.
Kemudian, baru sebulan yang lepas, buku keluaran baharu dikeluarkan oleh penulis yang sama, ust @hadi_fayyadh yang merupakan orang hebat didalam penulisan. Buku itu diberi nama #KetikaAzazilBerputusAsa atau lebih mudah dipanggil #KABA
.
Setiap kata-kata yang ditulis itu mampu membuatkan si pembaca tertanya-tanya, ternanti-nanti, lalu memberi kesedaran kepada kita si pembaca buku itu. .
.
.
Dulu ada join contest yg ust @hadi_fayyadh buat. Then cuba lah nasib mana tau menang. Tapi itulah, nak menang bukannya mudah. Ramai pesaing. Tiba-tiba nampak pula contest yang #SahabatAtTaqwa buat. Memang terus join. .
.
Ye laa.. nak dapatkan sesuatu itu mestilah berusaha dan jangan berputus asa. Setiap yg berlaku itu ada hikmahnya.
.
Teringin untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa yg terkadung dalam buku itu. Banyak review dah baca, dan komen2 diorang semua menarik2.
.
#15BukuKabaPercumaSahabatAtTaqwa 
@sahabatattaqwa
.
.
.
P/s : Sekiranya sahabat ingin MEMILIKI combo ini, kami ada TAWARAN ISTIMEWA 😍😍
.
.
Combo 2 + 2 + 3.
.
.
Beli 2 buku, dan Ustaz @hadi_fayyadh akan SPONSER 2 Extra FREE GIFT
.
.
Manakala #HQSahabatAtTaqwa akan SPONSER  3 Extra FREE GIFT 😱😱😃
.
.
Berganda - ganda FREE GIFT dapat 🙈
.
. 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️ Sahabat yang telah memiliki #SDB mahupun #KABA , TETAPI masih belum memiliki #eBook #TuhanSentuhlahHatiKu mohon CEPAT - CEPAT  whatsapp #SahabatAtTaqwaBERDAFTAR
.
.
Rugi tak baca ebook ni 🙈
.
.

#SahabatAtTaqwa
#BisnesKitaDakwahKita
#SemusimDiBarzakh
#KetikaAzazilBerputusAsa
#15BukuKabaPercumaSahabatAtTaqwa
#DIAgnosisFobia
Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829
Whatsapp: 019-391 9829