Alfrink College Zoetermeer

Alfrink College Zoetermeer Follow

School voor HAVO, VWO en TweetaligVWO in Zoetermeer.
Standaard followback.
Iets plaatsen, verwijderen of 'n foto highres opvragen: Contact @bvdploeg.

http://www.alfrink.nl/

2,374 Followers  2,153 Follow

Share Share Share

Alleen morgen te koop: dé Alfrink lichtjesavond kerstmuts 2018! Zorg dat je op tijd bent zodat je ook dit jaar goed voor de dag kan komen! Wil je hem overdag al op? Vraag @bvdploeg langs te komen in je klas!
Morgen 19:00 lichtjesavond! Volledige opbrengst naar het goede doel: met in de veiling o.a. dit gesigneerde sportshirt van olympisch mediale winnares @yaravkerkhof!
Draag vrijdag 14 december paars op school om te laten zien dat iedereen zichzelf mag zijn. Of je nu hetero, homo, lesbi, bi, of wat dan ook bent: school zijn we samen, iedereen doet ertoe. 
Ook in Nederland worden lhbt-jongeren nog steeds gepest en dat vinden wij niet OK.  Draag vrijdag paars om te laten zien dat je tegen homofobie bent! 
#alfrinkcollege #alfrink #paarsevrijdag
😍😍😍 Mooie boom 5H! 
Voor de zekerheid nog een keer de tijden van de lichtjesavond:
Maandag 17 december. 
Kerstviering = 17:15 in de aula
Lichtjesavond = 19:00 - 21:30
Kom ook: maandag 17-12-2018. 
Kerst wordt groots gevierd op het Alfrink College. We gaan er dit jaar met zijn allen een prachtig kerstfeest van maken. Op 17 december vieren we onze traditionele lichtjesavond in onze gerenoveerde school. We zullen de school weer in het licht zetten. Na de kerstviering barst het los: er zijn vele gezellige activiteiten gepland, die je zeker niet mag missen!  Dus save the date: 17 december.
Tb naar het onderbouwfeest. Zie magister mail voor download instructies. 👍🏻
It's the most wonderful time of the year!

Kerst staat weer voor de deur en dat moet gevierd worden! Hoe beter dit te vieren dan een foute kersttrui aan te trekken? Kleren moeten we toch aan! 😉

Op donderdag 20 december willen we jullie vragen om samen met je (over)enthousiaste docenten de kerstsfeer voort te zetten door jullie aller aller foutste kersttrui aan te trekken! Wisten jullie dat hier een prijs mee te winnen valt? Wees origineel en win! Tag @alfrinkcollege die dag en je maakt al kans! Overigens is deelname niet verplicht. 😉 We hopen een hoop kerstspirit te voelen die dag! Met het kerstgala later die avond zou het een geweldige van slobber naar chique de friemel overgang zijn! 😎

Groetjes mevr. Koç. 😊
Even een terugblik op het onderbouw feest. Ivm de AVG laten de foto's nog even op zich wachten... 📽: @ac.feco @isa_cfl
Dansauditie voor de AC Family. Een grote opkomst van 41 deelnemers die allemaal hun beste dansmoves hebben laten zien tijdens de auditie!

Morgen kleine pauze wordt de uiteindelijke selectie bekend gemaakt!
Ben jij een enthousiaste ouder en wil je op een leuke manier betrokken zijn bij de school?
.
De actieve oudervereniging van het Alfrink college heeft weer plekjes vrij in het bestuur.
.
Zij houden zich bezig met de leuke dingen! Ze organiseren o.a. goedbezochte thema-avonden, kiezen een jaarcadeau, zijn betrokken  bij het schoolmagazine en sturen attenties bij lief en leed.
.
Kom jij het team versterken? (Je bent gemiddeld zo’n 2,5 uur per maand er aan kwijt)
. 
Kijk op ovalfrink.nl en stuur een berichtje!
Sinterklaas op het Alfrink 😁