Alora Beauty Salon & SPA

Alora Beauty Salon & SPA Follow

Your Beauty Essentials
Color/Balayage Specialist
Salon, Facial, BBGlow, Massages
πŸ•™ 10am - 8pm
πŸ“ž 021- 5366.52.93/94
πŸ“± WA/BOOKING: 0852-1308-9366

http://www.alorabeauty.com/

3,960 Followers  98 Follow

Share Share Share

Wonderful, exciting, and be different.
And it all started from your hair. πŸ™‹πŸ»β€οΈ
#alorabeauty
When Monday strikes.
Lift up your mood with us at 
@alorabeauty !
Have a great Monday πŸ™‹πŸ»β€οΈπŸ’πŸΌ
#alorabeauty
Have a great Friday, have a great hair day πŸ™‹πŸ»πŸ’πŸΌβ€οΈ
Happy Friday all! We welcome you to join us for your amazing looks on the weekend β€οΈπŸ™‹πŸ»
#alorabeauty
Fun Fact:
Balayage is an alternative to using foils, instead it’s a freehand technique that allows the stylist to acheive a natural sun kissed look.
Balayage is a great alternative to foils or cap hair coloring. Your hair stylist has the ability to freely apply the color for a natural look that doesn’t need regular maintenance.
So, what are you waiting for ladies? πŸ’πŸΌπŸ˜˜β€οΈ
#alorabeauty
Beautiful Ash Indigo Violet Balayege for our lovely customer πŸ™‹πŸ»β€οΈ
Just come and get along for the better you πŸ’πŸΌ
#alorabeauty
Testimoni from our lovely customer @gracemichiko :

Pertama kali cobain BB glow di Alora, aku penasaran banget kaya apa gimana sih facial BBglow. Aku kira BB glow kaya facial biasa yang dipencet2 pake jarum. Ternyata engga dan gak sakit sama sekali. BB Glow juga lebih cepet dibanding facial biasa. Pelayanannya juga bagus banget dari staff Alora bikin kita makin rileks. 
Waktu malem cuci muka rasanya seger banget kulitnya. Dan besok harinya, aku lebih seneng karena wajah keliatan lebih cerah ❀ padahal baru sekali treatment loh!
Sampai sekarang aku berasa muka aku keliatan lebih seger aja soalnya tadinya kalo ga pake make up suka kelihatan kusam. Bintik-bintik kecil di jidat juga jauh berkurang. Aku pasti akan balik lagi sih buat second treatment dan seterusnya supaya hasil lebih maksimal.
Tempatnya juga super cozy and bkin relax banget!  pokonya Alora tuh the best place for my day off πŸ˜˜πŸ‘πŸΌ Thanks for trusting us dear β€οΈπŸ™‹πŸ»#alorabeauty
Yay it's Friday! 
It's the time to pamper yourself with @alorabeauty πŸ’†πŸ»β€οΈ
Don't worry, you can get a full and best services from your head to your toe ❀️
#alorabeauty #aloraspa
Start your day and let your hair do the rest πŸ™‹πŸ»β€οΈ
Beautiful hair, beautiful you πŸ’†πŸ»β€οΈ#alorabeauty #mood
Know your worth by taking care of yourself. BB Glow promo by @alorabeauty ❀️ Feel free to contact us for more info :)
πŸ™‹πŸ»β€οΈ#alorabeauty #aloraspa
Every hair have their own story. Our balayage is well-known for their unique colour and it keeps your hair smooth and silky without any damages.
πŸ™‹πŸ»β€οΈ #alorabeauty
Beautiful.
Definition: A person who is reading this.
#alorabeauty πŸ™‹πŸ»β€οΈ
Chase your dream. Start it with your hair.
#mood #alorabeauty ❀️