Alta IF Fotball

Alta IF Fotball Follow

Offisiell konto for Alta IF Fotball - verdens nordligste, profesjonelle fotballklubb!

http://facebook.com/altaiffotball

1,120 Followers  198 Follow

Share Share Share

Forsvarssjef Hege Kvålshagen ble stemt frem som årets spiller på damelaget! Vi gratulerer så mye med en fin sesong:)
Mads-Aimar Maskin Bakkeby ble stemt frem som årets spiller på Alta 2. Vi gratulerer så mye:)
Repvik slutter i Alta IF.
Tusen takk for alt du har gjort for oss Rune! Vi ønsker deg masse lykke til i fremtiden. En dyktig trener, en flott kollega og venn.
I går kveld kom nyhetene om at en av våre egne, @torereg, er kåret til årets spiller i @eliteserien! Et forbilde, og en fantastisk ambassadør for Finnmark. Vi gratulerer så mye med en fantastisk fin sesong. Vi er stolt av deg!
I dag er vi stolte av å kunne fortelle at Møbelringen Alta/Mesterlys har forlenget sitt samarbeid med Alta IF Fotball i tre nye år. Vi tør garantere deg en flott opplevelse om du besøker dem i Markveien 51:) Vi takker Møbelringen for tilliten, sammen skaper vi #stolthetlengstnord!
Alta IF - Team Finnmark 2-1. Mål Alta: selvmål, Markussen. Mål TF: Stein Arne Mannsverk. Vi takker Team Finnmark for en flott kamp, og @ifinnmark for et flott felles arrangement. Dette var gøy!
Tusen takk for et flott arrangement @bulhandball_damer :) Dette var skikkelig gøy!
Lørdag blir det showkamp i FH. Avspark er kl 16:00, og overskuddet går til Kreftforeningen. Team Finnmark vs Alta IF!
«Made in Hammerfest» StuffLabels er vår nye samarbeidspartner. Trenger du navnemerker og har samtidig lyst til å støtte Alta IF? Her er løsningen for deg:)
Tusen takk fra alle oss i Alta IF Fotball. For et år det har vært, og for en støtte. Klem:)
Anders Røstøen Vegge har i helgen gjennomført lederkurs for ungdom. En strålende representant for Alta IF. Fremtidens leder? Vi er stolt av deg Anders!
I morgen kl 13:00 spilles Alta-Skeid, og vi blir kjempeglad om du deler din opplevelse med oss ved å ta et bilde fra kampen og legger det inn under emneknaggen #sammenpåkamp. Da er du med i trekningen av følgende:
1. Premie: Sekk, drikkeflaske og Thermos levert av Sparebank 1 Nord-Norge 2. Premie: Powerbank til lading av mobil og 3 par bambus sokker, levert av Ishavskraft!:) Heia Alta:)