AMMZ

AMMZ Follow

1,772 Followers  544 Follow

Share Share Share

FB pages untuk dijual
.
Audiens wanita
.
Solid local .
Solid manusia BUKAN robot
.
Aktive likers, followers
.
Nak jual sebab tak larat nak handle banyak page
.
www.wasap.my/60193181238/NakPage .
#wanita #fbshop #pages #mediasosial #malaysia #sayajual #hargamurah #likes #followers
Harga murah kaw! kaw!
.
Promosi hanya untuk 2 hari je!
.
Siapa cepat dia dapat!
.
Harga asal RM1200 woo!!!
.
www.wasap.my/60193181238/NakPage
.
#promosi #sayajual #rugitakbeli #instashop #facebook #malaysia #promo #2days #photooftheday #viral #mediasosial
Dah dapat #MrsIron . Awak bila lagi? 
Whatsapp 0133010251 
www.wasap.my/60133010251/Mrs.Iron 
MRS. IRON, PAKAR MASALAH TUDUNG ANDA!

#malaysia #hijab #tudung #spray #photooftheday #pic #photo #pink #igshop #instagram #like #follow4followback #followme #followmeback
Banyaknya design cantik-cantik kat @tudungbawal_ammz ni... #Malaysia #Hijab #tudung #igshop #instagram #photooftheday #likes #design #catalog #malaysian #muslimah
🤗
Dapatkan #MrsIron anda sekarang! 
#Malaysia #IGShop #visitmyig 
www.wasap.my/60133010251/Mrs.Iron
Panas...panas...panas... Special Release #kunci .key.note.address.
.
Harga RM18 SEHELAI untuk tempoh terhad...sampai 9 APRIL SAHAJA...cepat order sebelum menyesal...hihi...
.
🎈ready stok
🎈TIADA COD
🎈harga BELUM masuk postage
🎈postage 1-5 helai RM8 (SM) RM12 (SS)
🎈beli tudung dengan #TeamZunnurAinCollection, freegift pun dapat tau...
.
WhatsApp 0133010251 untuk order tudung anda yer
.
www.wasap.my/60133010251
.
#aidijuma #aidijumalover #hijab #women #beautiful #preety #hot #sales #malaysia #tudung #cantik #cantikberhijab #instafashion
MRS IRON SPRAY SPRAY PENGERAS TUDUNG
.
Anda mempunyai masalah begini🤔
❌Tudung/Shawl susah nak pakai?
❌Shawl/Tudung lembik bahagian depan? ❌Terus jatuh bila kena angin?
❌Tudung awning patah bila basuh mesin?
❌Terpaksa ambil masa lama untuk bersiap dek kerana tudung/shawl yang gelembung angin??
.
Apa kata GRAB 1 MRS IRON andai rasai sendiri ??
.
CIRI-CIRI MRS IRON:
✔ Boleh dibawa untuk solat
✔Bebas alkohol
✔ 250ml sebotol
✔Produk tempatan
.
Sesuai juga dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayang. 😘😘
.
www.wasap.my/60133010251
#mrsiron #wanita #Malaysia #hijab #muslimah #instagram #mustbuy
HARGA TURUN LAGI !!! FB pages untuk dijual.

Sangat sesuai kepada mereka yang baru nak memulakan perniagaan dan juga untuk penyebaran informasi.

Whatsapp cepat sebelum melepas!

www.wasap.my/60193181238/FBpages

#socialmedia #pages #sale #usahawan #bisnes #mediasosial #Malaysia
Meh beli tudung Divascarf..kasi penuh lagi almari tu..biar smp tak boleh tutup pintunya.. 😂😂
.
🎈TIADA COD
.
🎈harga BELUM masuk postage
.
🎈postage 1-5 helai RM8 (SM) RM12 (SS)
.
🎈beli tudung dengan #TeamZunnurAinCollection, tudung dapat, freegift pun dapat tau
.
Whatsapp 0133010251
www.wasap.my/60133010251
.
#tudung #hijab #wanita #muslimah #malaysia #igshop #instagood #photooftheday #promotion
Harga best...confirm best...meh beli...harga boleh kasi BEST lagi...😘😘 🎈ready stok 🎈TIADA COD 🎈harga BELUM masuk postage 🎈postage 1-5 helai RM8 (SM) RM12 (SS) 🎈beli tudung dengan

#TeamZunnurAinCollection, freegift pun dapat tau... Whatsapp 0133010251
www.wasap.my/60133010251

#malaysia #tudung #hijab
Harga best...confirm best...meh beli...harga boleh kasi BEST lagi...😘😘 🎈ready stok 🎈TIADA COD 🎈harga BELUM masuk postage 🎈postage 1-5 helai RM8 (SM) RM12 (SS) 🎈beli tudung dengan

#TeamZunnurAinCollection, freegift pun dapat tau... #malaysia #tudung #hijab

Whatsapp 0133010251
www.wasap.my/60133010251