Ängelholms FF

Ängelholms FF Follow

Välkommen till Ängelholms FF:s officiella instagram! Snapchat: angelholmsff

http://www.angelholmsff.se/

792 Followers  85 Follow

Share Share Share

Alexander Tengryd slutar i Ängelholms FF efter 1 år. Alexander kom till ÄFF från HIF via ett samarbetsavtal mellan föreningarna.

Mikael Modig ordförande ÄFF säger: ”Beslutet är gemensamt. Vi kommer nu att dra igång rekrytering av en ny tränare, Alexander kommer vara kvar i föreningen under en tid för att jobba med försäljning. Det finns ingen konflikt mellan klubben och Alexander utan detta är ett gemensamt beslut som vuxit fram. Vi vill önska Alexander all lycka till med framtida uppdrag” avslutar Mikael Modig.

Kommentarer ifrån Alexander: - Jag vill rikta ett stort tack till spelare och ledare som har jobbat hårt under året. Vi har gjort många bra saker under 2018. Vi har i stora drag spelat den fotboll som Ängelholms FF vill representera genom nyfikna och talangfulla ungdomar som kommer från dem egna leden och ifrån närområdet. Däremot lyckades vi inte med det primära att behålla vår division 1 status. - I och med det negativa resultatet så känner jag att det är bättre att föreningen fortsätter på sin strategi med en ny tränare som kan lyfta laget igen – med ny kraft och energi. - Mitt år i Ängelholms FF är det absolut nyttigaste tränar år som jag haft både ur ett förenings- och sportsligt perspektiv.

Styrelsen för ÄFF genom ordförande Mikael Modig
Kontaktuppgifter Mikael Modig 0701857613
Det är dags för den årliga Division 1-matchen Morgondagens Stjärnor, där ÄFF-spelare är med i årets match.

Morgondagens Stjärnor är en återkommande match som spelas mellan de främsta talangerna i Division 1 Södra respektive Norra födda 1998 eller senare. I respektive trupp är 16 spelare uttagna. Matchen är ett skyltfönster för dessa unga spelare, där scouter och agenter befinner sig på plats. Spelare i tidigare upplagor av Morgondagens Stjärnor inkluderar bland andra Victor Nilsson Lindelöf, Jiloan Hamad, Kerim Mrabti, Alexander Milosevic och Tobias Sana.

I 16-manna truppen i Södra-laget är 5 av dessa, det vill säga ungefär en tredjedel, ÄFF-spelare. Dessa fem ÄFF-spelare är Robin Streifert, Niklas Svensson, Oscar Zachrison, Alexander Engholm och Oliver Stojanovic Fredin.

Intervjuer med spelare inför matchen har gjorts med Oliver Stojanovic Fredin, Robin Streifert och Oscar Zachrison.

Matchen spelas lördag den 17 november klockan 15.00 på Tele2 Arena i Stockholm. Det är fri entré till matchen, biljetter hittar du här. Matchen går också att se på nätet, även det är helt gratis. Länk till matchen hittar du här.

Bild: @ettanfotboll
Vecka 46 har herrarna ledigt men i helgen väntar istället tre ligacupmatcher i akademin att ta del av!
Dagens match slutar i en förlust med 0-3. Vi tackar för i år så ses vi 2019! #äff
Dagens laguppställning mot Tvååkers IF! Avspark 14.00! #äff
Idag väntar en viktig match mot @tvaakersif på de nya träningsplanerna vid Lindab Arena klockan 14.00. Välkomna! #äff
På lördag väntar en oerhört spännande match som man inte vill missa! Boka in 10 november kl. 14.00 i din kalender! #äff
I helgen väntar en viktig match för herrarna. Men i helgen drar också Ligacupen för U19, U17 och U16 igång. I bilden finner ni spelschemat så ni inte missar någon match!
Dagens herrträning (tisdag 6/11) kommer inte att äga rum. Herrarna tränar resten av veckan: torsdag 8 november klockan 17.00 på de nya träningsplanerna och fredag 9 november kl. 17.00 på de nya träningsplanerna. På lördag är det match mot Tvååkers IF kl. 14.00 på de nya träningsplanerna.
Boka in lördag den 10 november klockan 14.00 i din kalender, då det är dags för årets sista match hemma mot Tvååkers IF. En oerhört spännande match som man inte vill missa! Observera att matchen har flyttats till de nya träningsplanerna vid Lindab Arena. #äff
Så här ser schemat för vecka 45 ut:

Måndag: Herrträning - nya träningsplanerna - 17.00
Tisdag:  Herrträning - nya träningsplanerna - 17.00
Onsdag: Ledigt
Torsdag: Herrträning - nya träningsplanerna - 17.00
Fredag: Herrträning 17.00
Lördag: U16 mot Eskilsminne IF - nya träningsplanerna - 10.30, Herr mot Tvååkers IF - Ängelholms IP - 14.00
Söndag: U17 mot Halmstads BK - Halmstad Arena - 12.15, U19 mot IFK Osby - nya träningsplanerna - 14.00
Tung förlust borta mot Oskarshamn i en viktig match för båda lagen. Nu väntar en oerhört spännande sista omgång där allt avgörs. Kom och stötta ÄFF den 10 november kl.14.00 då vi möter Tvååkers IF hemma. @oskarshamnsaik #äff #ängelholmsff