Anime-Otaku-HUN

Anime-Otaku-HUN Follow

✖YouTube.com/ZsePeT <--- Találj meg itt is.😊
✖NyíregyházaAnimeMemeShow™📵
✖#AniOtaHUN❤
✖Ha akarsz írj nekünk!📩
^TrexTred^

http://www.facebook.com/AniOtaHUN

790 Followers  10 Follow

Share Share Share

Néha az élet meglep pár dologgal... Fülembe jutott már mindenhonnan ez a Tinder dolog és hát miért is ne tölthetném le és dobná fel a napom más emberek nézése (gondoltam akkor, hogy mi nem lesz itt...), szóval ment a dolgok rendje, valaki egyszer csak rám írt, hogy nem-e lenne kedvem vele meg a barátnőjével "szerepjátékos hunSZuttkodásra?" AZT A MELEGEN SZEDETT ANANÁSZOS wat de fak... Ez még semmi, de ahogy görgettek egyszer csak rátaláltam az exemre aki nem azért tette fel magát a Tinderre (és vele együtt minden jóját #nokappa),hogy mert neki "unalom űzési problémája van és nem tudja hova tenni a nyomorék életét..."
szóval... kicsit jól esett ez a kaland is... Figyeljetek oda kivel mit beszéltek és persze... ne "hunSZuttkodjatok"...
^TrexTred^

#ZsePeT #TrexTred #Tinder #sohatobbet #holyshit #nokappa #ezvan
2017 Október 27. !Péntek! - ZsePeT Stream / AniOtaHUN
Stream menete:
Kezdés: 16:30 - 17:00 közötti időpont. - Osu! 17:00 - 18:00
- League of Legends 18:00 - 20:00
- Gigantic 20:00 - 21:00 / 22:00

www.youtube.com/ZsePeT/live <-- Itt megtaláltok! Harang ikonra rákattintva kaptok értesítést ha streamelek. 
Gyertek sokan, érezzük jól magunkat! :D ^TrexTred^

#TrexTred #ZsePeT #AnimeOtakuHUN #Stream #Péntek #2017 #YouTube
Act 1 - 3.rész

Megálló, leszállás, talán kiférek? Ki hát... Igaz, hogy alig férek ki de kiférek. Lassan sétálok van még időm, az egyetemisták hol reggeliznek hol egymással váltanak szót, a sok gerlepár, a magányos emberek, azok akik barátok, kik egymásba a jó szándékot látják vagy csak a hasznot... Nekem nem kellenek érdek kapcsolatok, csak magam vagyok egy egész világ ellen, de hát most mit mondjak, én ilyen vagyok. Küzdelem, majd a cél, ha kell veszteni is tudok ha nem akkor meg mérgelődök, de egyet megtanultam, ha van más a képbe nem szabad küzdeni inkább átadom a célpontnak az éhes farkast falja ő fel a bárányt. Van elég heg a kezemen mint szó a könyvben megírva... De mi ez a reggel elmélyülés, még én is meglepem magam, ideje bemenni a professzorhoz lassan, megvan az épület, egy kevés lépcső, fitt vagyok... Majdnem meghaltam 10 lépcsőfoktól.. Ez így nem kóser... Embereljük meg magunkat, nagy levegő és kopogjunk be az ajtón. "Szép napot kívánok, jó helyen járok?"
Dr. Hegedűs: "Kívánok, te vagy Anna igaz?"
Anna: "Igen, maga lenne az aki majd tanítani fog?"
Dr. Hegedüs: "Ehehehe... A tanulást nem én tanítom. Te fogod magad megtanulni." Értetlenül néztem az öregemberre, de valami kiszúrta a szemem.... Anna: "Elnézést, de ma csütörtök van, a naptárán miért szombat van?"
Dr. Hegedűs : "Látom semmit se változtál, mindig az érdekelt ami fura és nem odavaló, igaz, hogy nem emlékszel, de Yuu azt mondta tehetséges fiatal vagy Stella." Ledöbbentem, a szám is nyitva maradt, honnan tud ő róla? és ami még jobban meglepett, miért tudja a nevem amit más senki se tud?! #TrexTred #ZsePeT #AnimeOtakuHUN  #Kisregény #Regény #Csütörtök #Sztori #Folytatás
Act 1 - 2.rész.

Na de , ma fogok találkozni azzal az egyetemi professzorral aki a keze alá fog venni mivel látják bennem a tehetséget a kollégái, ami persze abból áll, hogy szeretem amit csinálok, csillagásznak tanulok, de lehet nektek unalmas végig kavargatni a tejutat miközben azt nézed, hogy milyen is az üstökös csóvájának a hőmérséklete, amiből ki tudod következtetni... inkább hagyjuk. Ideje rákapcsolni és elérni a villamost.

Miközben kimegyek a villamosra azon gondolkodom mit is főzzek majd délután magamnak, faggatom az ízlelő bimbóim mit is kívánnak... kezdek éhes lenni. Lassan ide cammog a villamos és látom a távolból a fiúkat, hogy engem bámulnak... vannak disznók között aranyos fiúk is de az nem az én világom "Első a karrier!" ezzel a gondolattal nyugatom magam, hogy márpedig nekem nem kell fiú... Bár jó is lenne... na jó ebbe bele örülök, hagyjuk is. Látom jön már a sárga barátom a távolba, ahogy tudok előre is tolakodok, hogy legyen egy szép helyem de ez nem sikerül, az ablaknál állva látom, hogy a házak elmosódva egymás után váltják egymást, a kocsik gyorsabban tűnnek el mint a csillagok reggelente, az emberek sietve mint a heringek menekülnek a cápa elől, csak hát itt most a munkába menekülnek... Milyen monoton is a világ... #TrexTred #ZsePeT #AnimeOtakuHUN  #Kisregény #Regény #Csütörtök #Sztori #Folytatás
Csütörtök - Act 1 - 1.rész

Rég volt már, hogy újra azon gondolkodtam mit is jelent egy ember életében az, hogy megtalálja saját magát a világba.... Bele se merek gondolni milyen unalmas lehet a folyamat, mondjuk lehet megvan a saját maga szépsége de akkor is ezt a dolgot inkább úgy kezelem mint egy világ amelybe én nem akarok bele tartozni... Ahhoz képest, hogy szinte semmire se emlékszek a gyerekkoromból mégis nyugodt vagyok mert valahogy tudom nem volt olyan emlékem ami rossz lett volna. Bár így vissza gondolva csak annyit tudok, hogy volt egy Yuu nevezetű barátom aki elhagyott engem, vagyis erre emlékszek. Az emlékek miért mulandók? vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy valamelyik nyomot hagy az emberbe, valamelyik akár pár nap múlva is eltűnik a fejünkből... Még mindig ugyan az a megszokott menet, másodéves egyetemista, felkel a telefon zajára, nagy nehezen kivonszolja magát az ágyból, odamegy a telefonhoz és kikapcsolja az ébresztőt, véletlenül belerúg az asztal sarkába és szidja mint a bokrot, a mai nap fénypontja a kávé mert hát anélkül elindulni lehetetlen és utána persze a zuhanyzás, felöltözés, fogmosás és pakolás, hogy be is érjünk az óráinkra... Nem messze szálltam meg az egyetememtől, régi de otthonos albérlet, nem túl nagy, nem túl kicsi, nekem pont jó, az ágyam kényelmes, tisztaság van a többi nem érdekel csak az, hogy legyen mit enni mert azt szeretek, szerintem ez az én egyedüli sportom amibe jó vagyok más lányokkal ellentétbe én nem hízok annyit, áldás és átok is egyben.

#TrexTred #ZsePeT #AnimeOtakuHUN  #Kisregény #Regény #Csütörtök #Sztori #Folytatás
#nyams #trextred #anime #animeotakuhun #nyíregyházaanimememeshow #zsepet
Sziasztok kedves anime közösségem, nemrégiben megismertem egy lányt aki anime openingeket énekel és van hozzá tehetsége! Azt szeretném kérni tőletek, hogy hallgassátok meg és osszátok meg minél többször a videóit , sokat segítenétek neki és nekem is egyaránt 😊😊
Előre is köszi! ❤
https://www.youtube.com/watch?v=W5nOR2GSsqY

#nyams #trextred #anime #animeotakuhun #nyíregyházaanimememeshow #zsepet
#nyams #trextred #anime #animeotakuhun #nyíregyházaanimememeshow #zsepet
#nyams #trextred #anime #animeotakuhun #nyíregyházaanimememeshow #zsepet
#nyams #trextred #anime #animeotakuhun #nyíregyházaanimememeshow #zsepet
#nyams #trextred #anime #animeotakuhun #nyíregyházaanimememeshow #zsepet
#nyams #trextred #anime #animeotakuhun #nyíregyházaanimememeshow #zsepet