A n N A  F I e Z A || STGians

A n N A F I e Z A || STGians Follow

🚗 COD Puncak Jalil, Bkt Jalil.
📢 FB: Tupperware Online Malaysia Deal. 📲+60133433988. 🚚 Delivery Postage / 📦using Grab car / Uber is available.

http://www.purple-sakura5.blogspot.com/

732 Followers  353 Follow

Share Share Share

Min Kaffe ade di mana² . Walau ke bumi kanggaroo pun ku bawanya sebagai peneman setia. Sehari tak kena tak sah. Kat hotel pon kita kacau sendiri min kaffee.. Barulah bertenaga untuk berjalan² . Masa ni gambar diambil ketika dalam feri untuk'Whales watching' di lautan pasific.. yang pasti iols tahan mabuk laut oyeh... Uols yang belum cuba min kaffe memang saya recommend 100% sebab dapat boost energy. Ambil bersama si garlic ye.Memang lawas sangat dalaman uols... Banyak nau nak citer baik beli je rasa sendiri.. PM tepi or click link ni:
📲0133433878

http://www.wasap.my/60133433878

#minkaffe #setpkp #projectstg #travellogfieza #traveltogoldcoast #goldcoast #cannotmoveon #vviptrip #jomkekorea
TAK PERLU BERHENTI KERJA !!
BUAT PART TIME JER.. INCOME BULANAN CECAH 5 ANGKA ! ✔ From ZERO to HERO
✔ From Nobody to Somebody
✔ From Nothing to Something

Dengan ;
✔ Bermodalkan RM50 ✔ Sistem paling mudah
✔ Support Group 24 jam ✔ Produk 🌟🌟🌟🌟🌟
✔ Pelancongan Free VVIP trip ke serata dunia

HANYA org yg Serius Nak buat EXTRA INCOME secara PART TIME ..
Kami bimbing anda hingga berjaya.. Jom buat sama2 kaya sama2😍😍😍 ##ProjekSTG
#FutureFighter
#TheMagicOfPartTime
#ModalRM50
#MemangSahKenaJoinSTG
Alhamdulillah safely landed at KLIA... Bring back 1000 of hopes....
#triptogoldcoast #projectstg #travellogfieza #klia #goldcoast
It's time to say goodbye to Gold Coast. Wonderful holiday with STG teams... See all at Korea next year..
#triptogoldcoast #travellogfieza #projectstg #incentivetriphaio #ilovetravel #goldcoast #australia #brisbane #holidaymood #cannotmoveon
Day 4 trip..... Dream world.. Jom meroket kepada impian sendiri.. Oyeh..
#dreamworld #triptogoldcoast #travellogfieza #projectstg #incentivetrip #flyingwithoutwing #jumping #lovethismoment
Ramai juga kawan² saya peminat Hard Rock.. Collector HR pn ramai.. Nampaknya ramai dok layan je citer saya ke sini... Tq uols.. Arini saya pegi lagi ke HR... kene shopping lagiiiiiiiii.... #triptogoldcoast #travellogFieza #projectstg #powerofparttimebusiness #sayamahuwangbesar #goldcoast #aussietripFieza #hardrockcafe #hardrockgoldcoast
Day 4 breakfast..
Great choice..
#triptogoldcoast #travellogfieza #projectstg #sayajualprodukkesihatan #bazarpaknil #goldcoast #mantrahotel
Day 2: 
Activity malam dinner by group. Selepas tap energy dengan CDM yang hebat² , akak² CDM Kak Beha dan Kak Faz melayan kami shopping and ke Hard Rock.. Oh ye.. brader mat Salleh ni keje sni... kawan dia yang peramah tu ckp dia singer.. So layan skali tangkap gamba... peramah btol mereka.... Lega arini jumpa org baik² dan hebat² ... 💪💪 saya nak jadi seperti mereka.. Ada ke kawan² saya kat luar sana pon ade tanam niat yang sama??? #goldcoast #triptogoldcoast #travellogfieza #projectstg #incentivetriphaio #sayasukabiz #sayajualproductbest #hardrockcafe
Dinner malam ni sempoi je tapi ya ampun laukk banyakkk nyeee Hai O sediakan.. lepas rasa rindu kat malaysia food.. Tapi yang paling best duk semeja dengan geng CDM dan leader hebat Ni Eda... Semeja dengan mentor hebat CDM Kak NN.. Wowww sambil makan smbil sedut aura.. Rezeki malam ni...
#projectstg #travellogfieza #goldcoast #aussietrip #incentivetrip
Today we have new excitement... viewing Gold Coast town from Gold Coast skypoint... The highest building here.. #skypointGoldCoast #travellogFieza #GoldCoast #ilovetravel  #projectstg #thankyouHaiO
Tq Tangalooma cz being nice to us. Hope to have chance to come again..
#triptogoldcoast #tripstg #projectstg 
#tangalooma #travellogFieza
Dapat 3 tiket untuk SEA games KL 2017. 
#bangkitbersama #klseagames2017 #ajinomoto #stadiumbukitjalil #platinumsponsor