A n N A  F I e Z A || STGians

A n N A F I e Z A || STGians Follow

πŸš— COD Puncak Jalil, Bkt Jalil.
πŸ“’ FB: Tupperware Online Malaysia Deal. πŸ“²+60133433988. 🚚 Delivery Postage / πŸ“¦using Grab car / Uber is available.

http://www.purple-sakura5.blogspot.com/

837 Followers  363 Follow

Share Share Share

Good morning.. Welcome back to reality.. Back to office.

#motivationoftheday #morninguote #fazurafans #positivequotes #goodmorning
Duta baru SHOM... Fazura. Wow.. Makin meletop la product SHOM. Memang sah kene join stg ni.. #fazura #fattzura #projectstg #memangsahkenejoinstg #projectgajikedua #ilovebiz #taksabarnakjumpafazura
Done. Home made playdoh. Jimat dan senang. πŸ˜‚

Tips: Sila gunakan nonstick cookware. 
Sis Fieza guna Black Series Frying pan by Tupperchef , langsung tak melekat bila kita masak 4x adunan atas pan. Xperlu basuh dan takde kesan warna sebelumnya lekat pada warna doh yang berikutnya.

#sisMasakPlayDohAnak
#jimatMudah
#selamat
#tupperchefSeries
#nonstickcookware #blackseriestupperware #tupperware #tupperwaremalaysia
Jom makan colek. Tq kepada yang sudi bagi buah pelam ni.. nyum nyumm... #mangga #terliur #buah #colekbuah
Good morning...
#motivationalquotes #morning #todayisfriday #morningquotes #lovequotes
Good Morning... Jom Subuh... and breakfast.

#breakfast #healthyfood #goomorning #morningquotes
InshaAllah... pray for success.

#motivationalquotes #quoteoftheday #sucess #energy #positivequotes #ilovemyfamily #ilovebusiness
Alhamdulillah officially awarded as SM in STG biz. Thanks to my teammates and my great leader @niedabaraqahshoppe which is always support behind me. Always positive. Congrats also to others friend who had achieves new level.

Anyone want to join us, 
http://www.wasap.my/60133433878

#FutureFighter #ProjekSTG
#PmMeNowAskMeHow
#RealBisnesRealIncomeRealProduct #JomCiptaImpianUntukBeliImpian
#GoyangJariPoketGemoks

#
Mya at emergency Pantai Hospital KL just now. Had been referred after clinic detected her WBC drop from 4.2 to 2.5 and platlet drop from 136 to 114 compare between yesterday and today result.

Dr Ameen decided to proceed influenza, dengue and others blood test since today was here 5th day having high fever. 
According to clinic, Mya have been suspected dengue fever. 😭😭 But, after repeated blood test at Pantai Hosp., she is free from influenza and dengue. So proceed with antibiotic because it seems viral fever. Alhamdulillah.... Thanks to family and friends for keep on pray for Mya good health. Final result WBC 3.7 and platlet 144.

Last but not least, thanks to @iamshsofiah and @i.4m.h4nief bring us to hospital... Tq tq tq.. #myazararaihana2017 #ilovemydaughter #myademam #pantaihospital #bangsar #tqaneppiyatemankami #family #thanksforallwishes #ameen
Entrance D plak ye.. Tq pada yang pass kan tiket. Harap Mya sihat nk bagi dia tengok RIMAU lagi.. Dia memang suka tengok tiger comei.. #bangkitbersama #closingceremonyparagames2017 #klparagames2017 #stadiumbukitjalil #closingticket
Hari ni cuti EL sebab suhu Mya on off. Abi plak dah masuk keja. Dah dua hari abi off sbb jaga Mya.. Maka arini turn umi jaga Mya. Tadi dah bawak Mya jumpa doc, buat blood test. πŸ˜’ result darah tak begitu baik. Platlet dah turun dari normal. Doc mintak repeat lagi esok. It maybe sebab demam kalo platlet x naik, or denggi if platlet lagi turun esok. 
ya Allah janganlah beri ujian yang tidak mampu untuk anak kecil ini tanggung. Kesian sgt tgk dia. Makan minum pon kene pujuk jenuh baru nak masuk sket ke mulut.

Kepada semua sahabat di luar sana, tq atas doa kalian.. Harap esok Mya dah sihat... Ameen... #umiabisayangmya
#myazararaihana2017 #ilovemydaughter #demam #taklarat #mcDkoreanbeger #prayforMyaHealth
Balik kerja kita dating kjap ngan officemate. Pass kan barang untuk biz partner meroket.. Semoga mizah meroket lebih kencang selepas ni... πŸ‘πŸ‘ #projectstg #seteziclean #minKaffe #garlic #ilovebiz #onlineshopping