A n N A  F I e Z A || STGians

A n N A F I e Z A || STGians Follow

🚗 COD Puncak Jalil, Bkt Jalil.
📢 FB: Tupperware Online Malaysia Deal. 📲Click je untuk direct wassap:
http://www.wasap.my/60133433878

http://www.purple-sakura5.blogspot.com/

636 Followers  308 Follow

Share Share Share

Done 4 rice smart and a few more items for today. Now time to pack everything. ✈️✈️ fly fly away... #ilovetupperware #tupperware0133433878 #ricesmart #foodcontainer #tupperwaremalaysia
Grape and Tupperware... #tupperware0133433878 #fruit #breakfast #healthyfood #ilovetupperware
Pulut kuning vs rendang ayam.. Marvellous..
#foodporn #pulutkuning #rendangayam #fooddelivery #sedapsangat
Tadi duk chit chat biasa je kat group Gojes Mommies... Group ni kami buat since 6 years ago masa kami semua pregnant. Mostly first baby masa tu.. Arini aura datang lagi since ada juga ahli lain pregnant lagi. Kami pon nak jugak pregnant lagi.. Tak sangka rupanya mommies dalam ni sudah ada cuba maharani.. and guess what... ada yang berjaya pregnant seawal 2 weeks after consume maharani.

Testimoni ni smua sharing ikhlas dari geng mommies yang super duper gojes... Thanks uols.. Sayang uols ketat² ... Nak order maharani meh click je

http://www.wasap.my/60133433878

#roadtoteytoconceiveagain
#maharaniikhtiarhamil
#sayainginsihat
#baby2018inshaAllah
#trytoconceive
#ratuhati #kesuburan #kesuburanwanita
Done first courier 2 big parcel to Qatar last week, and just now received message from Brazil. Also for same purpose. But have issue ... communication.. she keep on translate using google translate to Malay.
Sometimes its so funny.. oh my customer... #tupperware0133433878 #tupperwaremalaysia #ilovetupperware #onlinebiz #gajikedua
Night dating with sister and cousin... they are really had fun together... #myazararaihana2017 #ayer8putrajaya #familybonding #kidsactivity #bubblebeans
Mya and Jannah...
#myazararaihana2017 #kids #imagination #family
Sket pon jadi laa... dah abis pusing baru ingat nk record.. #myazararaihana2017 #birthdayparty #ayer8putrajaya #putrajaya #family
Playing bubbles... #bubblebeans #putrajaya #ayer8putrajaya #myazararaihana2017 #birthdayparty
Ventsmart Promotion

Kebaikan vensmart:
1) mengekalkan kesegaran buah dan sayuran.(saya pernah simpan strawberi sebulan masih elok seperti awal² disimpan)

2) lekukan di bawah bekas adalah untuk mengasingkan kesan air yang masih melekat pada sayur/ buah semasa kita membasuhnya. 
3) Pengudaraan dapat dikawal menggunakan seal putih di atas penutup...(boleh refer chart pada bekas untuk reference)
#tupperware0133433878 #tupperwaremurah #promotion #clearstock #tupperwaremalaysia
Rice Server Tupperware. Masih mencari?? Saya ada..
#purplelover #ilovetupperware #tupperware0133433878 #tupperwarebrandsmalaysia
Spring Garden Canister 1.7L Tupperware.. Berminat boleh dm or whatsApp ke 013-3433878

#tupperware0133433878 #tupperwaremurah #promotion #ilovetupperware #purplelover