Annika Rintala os. Kotoneva

Annika Rintala os. Kotoneva Follow

Vaimo 💕 @rintala.markus
3/2010 👧🏼❤️
🔜 2/2019 👶🏼💙
Treeni 💪🏻
Hyvinvointi 🍃
👇🏻Kuntosaliyrittäjä & Personal trainer
@rinta.m.a - Ilmajoki 👫
Bloggaaja ⤵️

https://www.poseland.fi/annika-rintala/aitiysfysioterapia-ensimmainen-kaynti/

777 Followers  540 Follow

Share Share Share

Tulin juuri kotiin mukavalta puolitoistatuntiselta äitiysfysioterapeutin Maija Julmalan luota! @fysioterapiaaaideille.fi Oli mukava ja antoisa käynti, innolla odotan seuraavaa! 😍 Blogiin tulossa lisää tästä käynnistä myöhemmin, sitä odotellessa käykää lukemassa blogista raskausviikoista 26-32, linkki profiilissa!
.
.
#33weekspregnant #blogger #poseland #poselandnetwork #pregnancy
Tavallaan tähän on raskauden mittaan jo tottunut, mutta silti vieläkin outoa. Nimittäin se, että normaalit ruuat ei meinaa maistua millään eikä nälkä meinaa vaivata. Kananmunat ei menisi enää ollenkaan alas, kunnes keksin tehdä ihan perinteistä munakokkelia kananmunista ja täysmaidosta - se menee ainakin toistaiseksi! 😋
.
.
#breakfast
Rauhallinen aamupala, kävellen salille, siellä yläkropan treeni ja kävellen takaisin kotiin syömään. Eikä vieläkään oo mihinkään kiire 🤷🏼‍♀️ Ihanaa olla (osittain) lomalla! 🤩 Ja onneksi joulu on tässä välissä odotettavana ettei päivät ja viikot tunnu liian pitkältä pojan syntymää odottaessa 💙
.
.
#rintamaliikuntapalvelut #rintama #rehellistäreeniä #32weekspregnant
Ihanaa, kun joulukuu vaihtui 😍✨
.
.
#christmas
Eikö keskiviikkona saakin jo sanoa, että viikonloppu lähestyy? 🤩 Tämä viikonloppu on erityisen odotettu, koska mulla on viimeinen viikko päivätöissä ja joulukuu vaihtuu 👌🏻 Mitä muut odotta viikonlopulta? .
.
Blogissa nyt asioita, jotka saa mulle tällä hetkellä hymyn huulille! Linkki profiilissa! .
.
#poseland #poselandnetwork #blogger #rintamaliikuntapalvelut
Ennen mä inhosin kävelylenkkejä, mutta nyt siihen on tullut muutos - ainakin toistaiseksi! Ei nämä ihanat kelit ainakaan haittaa asiaa ❄️ Lue blogista lisää! Linkki profiilissa. .
.
#poseland #poselandnetwork #blogger #winter
Meilläkin on huomenna Black Friday! 🖤 Kurkkaa lisää 👉🏻 @rinta.m.a .
.
#rintamaliikuntapalvelut #rintama #kuntosali #ilmajoki #eteläpohjanmaa #blackfriday
Eilen vedin aamulla Rintamalla Voima-treenin missä käytiin läpi penkin ja t-kulmasoudun tekniikka. Tekniikkaosion jälkeen tehtiin kunnon treeni; 5x5 penkkiä sekä soudussa laskeva pyramidi toistoilla 10-1. Pyramidissa lisäksi korotettiin painoja jokaiseen sarjaan; toistot väheni, painot kasvoi. Tunnin jälkeen tein vastaavan treenin itse ja myös Viivi 8v treenas mukana! 😁 Penkin sijaan Viivi mavetti, mutta soudun teki kuten minäkin. Vieläpä korotuksilla 😅 Videolla menossa viimeinen sarja eli yksi toisto 🤭 @rinta.m.a .
.
#rintamaliikuntapalvelut #rintama #ilmajoki #voimaharjoittelu #kuntosali #rehellistäreeniä
Rintama-pipot saatavilla! 🤩 Hae omasi @rinta.m.a 👉🏻 10€/kpl tai 15€/2 kpl
.
.
#rintamaliikuntapalvelut #rintama #rehellistäreeniä #ilmajoki #kuntosali
Blogissa nyt mun aakkoset, linkki profiilissa! 🖤
.
.
#poseland #poselandnetwork #poselandbloggarit #blogger
Joko luit mun blogista raskaana olevien kootut kysymykset? Jos et, niin linkki löytyy profiilista 🤰🏼
.
.
#28weekspregnant #pregnancyfitness #poseland #poselandnetwork #rintamaliikuntapalvelut #disturbofficial @poseland_network
Kun raskausviikot huitelee kohta kolmosella alkavissa luvuissa, on treeniin tullut jonkin verran muutoksia. Yksi hyvä tapa omalla kohdallani on ollut isoissa liikkeissä vajaat liikeradat erityisesti jalkoja treenattaessa. Normaalisti suosin ja suosittelen kokonaisia liikeratoja, mutta näin raskaana ollessa esimerkiksi syväkyykky painoilla ei tunnu enää hyvältä joten teen boksikyykkyä. Normaalin maastavedon sijaan teen sumovetoa tai sitten yläkropan treenissä räkkivetoa. Kiitos @niinamantila , sun ansiosta muistin tuon jälkimmäisen!! 😊👍🏻
Räkkivedossa nousee vielä yli oma kehonpaino (tässä videolla 75kg) sumossa suurinpiirtein oma kehonpaino ja boksikyykyssä mennään alle oman kehonpainon (tässä videolla 50kg).
Yksi asia minkä myös mainitsisin näistä isoista liikkeistä on se, että vaikka treenipainot saa tuntua, jää mulla ainakin aina takataskuun jotain. Yksinkertaisesti sellaiset suurimmat ja äärimmäiset ponnistelut jää tekemättä, vaikka raskasta sopivalla tapaa vähän olisikin. .
.
#rintamaliikuntapalvelut #rehellistäreeniä #28weekspregnant #pregnancyworkout #pregnancyfitness