Arkitektbyrån Design

Arkitektbyrån Design Follow

http://www.arkitektbyrandesign.se/

359 Followers  141 Follow

Share Share Share

Fredagslunch med kontoret på Space62. Som fick fin recension i DI Weekend idag. #restaurangspace62 #diweekend #orrefors
Då arkitekten Sven Silow blev intervjuad av DN när hans Sheraton Hotell kom med på topplistan av de 10 hus som Stockholmarna helst vill riva var hans kommentar "Hellre ett "fult" hus som utmanar omgivningen än ett hus som ingen bryr sig om." Något att fundera på när arkitektbyrån idag fått inte bara ett utan TVÅ projekt, Park 49 och kv. Järnvägen i Halmstad, nominerade till Sveriges fulaste byggnad av "Arkitekturuppropet". Vi tackar och bockar för nomineringen! Den har vi fått i celebert sällskap av bl.a. Wingårdhs, Johannes Norlander och Elding Oscarsson.
Utvecklingen av Hällsnäs konferensanläggning fortsätter med utbyggnad för nya kontorsutrymmen. Här den färdigställda tillbyggnaden med matsal, festlokal, matatelje och storkök. #hällsnäs #nordicbrown #träfasad #konferens #bertleandersson #arkitektur #falufärg
Nu pågår bygget för fullt av BRA:s spännande nya huvudkontor! #brabygg #arkitektbyråndesign #corten #arkitektur #architecture #arkitekur #mölndal #eklanda
Smyginvigning av Swedish Tastes nya krog Space 62. #arkitektbyråndesign #senabinterior #space62 #restaurangspace62
Abd kollar in Vallastaden......
Gott och blandat
Söder om Göteborg ligger den här villan. Foto #bertleandersson
Vi är glada att ha fått jobba med det här projektet. Privatvilla söder om Göteborg. Fint fotad av #bertleandersson
Swedish Tastes nya krog öppnar nästa vecka! Här del av barhyllan.
Under Architectural Visualisation Days möts 3D-illustratörer och visualiserare från flera länder i Göteborg för att lyssna till föreläsare från några av världens främsta artister inom arkitekturvisualisering. I år gästar bl.a franska pionjärerna Luxigon. Arkitektbyråns Fredrik Simu är en av initiativtagarna till eventet och med i planeringsgruppen för eventet.
Ny restaurang in the making. Ljust och samtidigt mustigt. Klassiskt modernt och lite kvinnligt är delar ur briefen. På Teatergatan, klart när november går över i december.
Hällsnäs konferenstillbyggnad med fin kryddträdgård i förgrunden. #hällsnäs