Handmade & Felt Craft Supply

Handmade & Felt Craft Supply Follow

Felt,buttons,ribbons,perler,shrink,bahan kraf,etc

⏰ Online : 11am-4pm
📫 Post : Mon-Fri
😴 Off : Sat-Sun
📱 w/a : 0183798330
or klik👇

http://bit.ly/asmafeltbox

1,961 Followers  264 Follow

Share Share Share

ライザップゴルフ
Pegboard utk Mini Perler Beads kini ada bentuk bulat dan segiempat besar.

Yang kecik RM2
Yang besar RM6

Boleh sambung2 untuk craft yang besar.

Order kat asma-felt-box.com (link kat bio)
Giler sedap!
Kalau tanya saya kan, paling suka yang super black color kukis tu. 
Perghh! Mengancam siot.

Bukan saya buat tau. 
Sis @norasiahaziman yg buat.

Rm38. Sebalang ada 200 biji. 
COD area Kuantan.
Homemade fresh from oven.

Kalau nak order whatsapp @norasiahaziman ya 0179741092

Jangan whatsapp asma-felt-box pulak. Bukan saya jual. Huhu...
Snap button kini dengan dah tambah warna baru,enjadikannya 9 warna.

Harga masih sama.
Rm1.50/10set (ada 40 biji yang menjadikannya 10set.

Order kat website: 
asma-felt-box.com 
Atau tekan link kat bio utk lebih mudah
Percubaan pertama Onigiri.

Tapi percubaan kedua dan ketiga tak jadi macam ni 😅. Swap ketepi 👉 .
#crochet #mengaitmalaysia #mengait #onigiri #onigirikeychain #keychainonigiri #crochetonigiri #kawaii #kait #craft #craftmalaysia #handmade #cute #handmadekeychain #kraf
Cari ribbon?
Nah, pilih²

Width 1cm
Rm1.50/meter

Order kat website (link kat bio)

Atau whatsapp (link kat bio) or DM
Nampak macam kecik, senang je kan.. Padahal memang tak senang 😅
Nanges tau nak lekat telinga dia.

#crochet #amatur
Done!
Simple phone pouch for simple person.

Will be available in my store soon (link at bio)
Restocked!
Dua hari sakit kepala. Semoga esok sembuh. 
Ber-crochet sambil tunggu hari esok...
Ngaaaaaaa!
Ini ialah kod warna acrylic felt.

Acrylic felt ni jenis lembut seperti kapas. Kebanyakan keychain saya buat guna acrylic felt.

Order kat asma-felt-box.com (link kat bio). Atau whatsapp (link kat bio). DM pun bole. 😊
Tofu pin cushion sebagai tukang jaga peniti a.k.a peneman yg comel ketika menjahit.

Will be available in my store soon (link at bio)

Nak jahit sendiri?
Bahan²:
🔺Acrylic felt
🔺Brads utk mata
🔺Kapas fiber
🔺Benang

Semua bahan ada kat asma-felt-box.com (link kat bio)
ライザップゴルフ