Handmade & Felt Craft Supply

Handmade & Felt Craft Supply Follow

Since 2010
I'm selling :
🐞Felt
🐝Buttons
🐙Ribbons
🐳Perler Beads
🐥Shrink Craft
🐑Craft Supply 👉 #asmafeltboxshop

https://linktr.ee/asmafeltbox

2,242 Followers  282 Follow

Share Share Share

Siap.

Carta warna acrylic felt terbaru.

Tambah 10 warna baru.

Nak order?
Tekan link kat bio
Pemenang bagi September GA ialah

@puterisaidatulnatrah 
Tahniah sis.
DM saya alamat untuk hadiahnya ya.. Terima kasih yg tak terhingga kepada semua yg join GA ni. Dan maaf sangat² sebab lewat umumkan pemenangnya.
Sorry lupa nak update. 
November Giveaway. Ada seminggu je tempohnya. Jom la join.

Giveaway yang haritu akan saya umumkan pemenangnya esok.

Maafkan saya, lewat sangat uruskan semua ni 😫
Nak warna apa?

Acrylic felt rm16 semeter.

Klik bio utk order
Warna acrylic felt yang baru sampai.

Belom buat chart lagi. Nanti ya... Nak order bahan² kraf?
Tekan link kat bio
Assalammualaikum.

Alhamdulillah, saya berjaya luangkan masa reply whatsapp. Sila check ya.. Saya masih lagi dalam pantang, tapi badan dah cukup kuat untuk start kerja slow².

Planning nak start online minggu lepas, tapi asyik kalut² je, tak sempat nak buka laptop.

Maybe tak dapat nak bahagikan masa dengan betul gara² kehadiran orang ketiga (my baby). Lepas adjust balik jadual, baru la harini dapat online. Yippi!

Kepada korang yg order kat website tu, saya tengok semua order diuruskan dengan cemerlang. Terima kasih banyak² team Asma Felt Box. Saya tak risau sebab tau dorang semua cekap.

Pemenang GiveAway belom diumumkan lagi. Bagi masa sikit ya, nanti saya cabut undi.

Terima kasih atas sokongan korang 😘
Barang baru!

Sebelom ni mata toy ada 2 saiz, kini tambah lagi 2 saiz baru.

Harga:
12mm : rm1.60/10pcs
10mm : rm1.50/10pcs
8mm : rm1.40/10pcs
6mm : rm1.30/10pcs

Order kat asma-felt-box.com
(link kat bio) 
Jangan whatsapp ya, saya tak check wasap dah. Masuk wad esok.

#toyeyes #dolleyes #safetyeyes #asmafeltboxshop
Brads 5mm untuk buat mata pada keychain dah restock.

Rm1.50/10pcs
Rm13/100pcs

Klik link kat bio untuk order.

#brads #asmafeltboxshop
Donut kurang menjadi tengahnya... Ermm... Lapar pulak 😋

#donut #crochet #amigurumi #newbie #afbhandmade
GiveAway kembali lagi.

Cara menyertai ada kat gambar. 
Cara share : - screen shot atau guna app

Semoga berjaya 😄
Gambar yang tak sempat continue haritu.. Mengait small bee.

Comel tak..? Tapi kan, tak pandai nak gabungkan warna (next pic). Banyak lagi kene practice ni 😥
Malam merdeka ni rajin pula nak reka Thank You card.

Simple² je. Kecik pula tu.
Haha... Dah siap print. 
Ni tengah potong.

Jap lagi kita tido la.
Esok nak sambut merdeka dengan cuci kereta 😅