Handmade & Felt Craft Supply

Handmade & Felt Craft Supply Follow

I'm selling :
🐞Felt
🐝Buttons
🐙Ribbons
🐳Perler Beads
🐥Shrink Craft
🐑Craft Supply
🐰Etc

https://linktr.ee/asmafeltbox

2,204 Followers  257 Follow

Share Share Share

Salam.
Saya dah 35 minggu pregnant. Kesihatan saya masih tak baik. Macam² ikhtiar masih macam tu. Malah badan makin sakit².

Nak order bahan kraf, sila direct order kat website :

asma-felt-box.com (klik bio)

Staf akan pack dan pos setiap hari.

Harini punya order dah siap packing, jap lagi dorang pos. 
Yang order harini esok dorang pos.

Bahan² yang out of stock amik masa sikit untuk restock, kerana saya belom pergi memborong lagi.

Saya tak larat.

Whatsapp pun saya tak check. Tak larat. Sila order kat website.

Order kat website senang, semua harga ada kat situm kos pos automatik calculated.

Maaf atas kesulitan...
Salam. Saya 33 weeks pregnant dan menghidapi batuk teruk dan sakit badan. 
Sebarang order bole dibuat kat website asma-felt-box.com (link kat bio). Staff akan check setiap hari dan pos setiap hari. Jangan bimbang takkan tertinggal.

Saya tak larat nak reply whatsapp. 
Maaf atas kesulitan.
Maaf lama sangat tunggu.
Pemenang GA dah dicabut!

Tahniah @bungacinafleur
kerana bertuah memenangi GA kali ni.

DM saya nama, alamat dan ni tepon ya. Nanti saya pos hadiahnya ❤

Terima kasih kepada semua peserta yg menyertai 😘
Cer teka nak buat apa ni... #crochet #amigurumi
Morning...
Nak buat Baymax versi chibi sebenarnya, tapi tak berapa comel. 
Tapi comel la jugak kan.. Hihi..😁😁
Jun punya Giveaway dah start. Jom sape nak join ^^ #giveaway #ga
Geng baby paus balik tarawih 😆

#crochet 
#amigurumi
Goodnite korang 😘
Restocked!

Order kat :

asma-felt-box.com (link kat bio)
Siap!
Jom get ready for berbuke.. 😋
Monster Pink purple pula. As requested 😁
Brads ni untuk buat mata pada craft.

Ada 2 saiz. 
5mm dan 8mm. -------------------------
Nak cepat order kat 
asma-felt-box.com (link at bio) 
Nanti staff akan terus packing dan pos lepas order masuk.
--------------------------
Atau wasap

0183798330 (link at bio)

Yg ni kene tunggu saya reply (11pg-4ptg : isnin-jumaat)